Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris - Zomer 2022

juni 03, 2022 3933

Index

In het Walt Disney Studios Park is de 2022-versie van le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris te bezoeken van 1 juni tot en met 16 oktober. Je kunt er zoals bij eerdere edities weer volop genieten van vele lekkere specialiteiten uit diverse Franse regio’s, maar ook uit diverse Europese landen.

Wanneer je vanuit Studio 1 verder loopt over de Hollywood Boulevard kom je in het Europese gedeelte van le Rendez-Vous Gourmand terecht. Hier vind je gerechten uit Spanje, Italië, België, Griekenland en nieuwkomer Portugal. Tevens is er een kraam te vinden met verschillende alcoholische dranken.

Voor wie liever geniet van wat de Franse regionale keukens te bieden hebben, bezoek je la Place de Rémy. Op het gezellige Parijse plein voor Ratatouille: The Adventure vind je namelijk een hele rij aan kleine chalets, waar je kunt proeven van de specialiteiten van de regio’s Savoie, Bretagne en Alsace. Daarnaast staat er ook een kraam met eclairs en andere Franse traktaties en kun je bij een andere kraam terecht voor een selectie aan Franse wijnen. Ook de vegan-liefhebbers kunnen terecht op la Place de Rémy bij Gourmet Vegan, waar enkele vegan lekkernijen te vinden zijn.


Vorige 1/3 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 03 juni 2022 13:45