Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

5 geheimen die je misschien niet weet over Marvel Avengers Campus

augustus 10, 2022 412
Marvel Avengers Campus is het gloednieuwe epische land van Walt Disney Studios Park. Vol leven en volledig meeslepend, het is ook een plek vol verwijzingen naar het Marvel Universum waarvan het deel uitmaakt, of het nu de films van het Marvel Cinematic Universe zijn, de tv-series, de Marvel-strips of de attracties van andere Disney Parken.

Het zou onmogelijk zijn om alle verwijzingen op te sommen die hier en daar verborgen zijn door de Imagineers of de Studios-teams, maar hier zijn 5 van onze favorieten. Kun jij de anderen vinden? Geniet van je bezoek!
 

Van scherm naar realiteit
Iedereen die Spider-Man W.E.B. Adventure attractie heeft gedaan merkt het ongelooflijke detailniveau dat te vinden is in de wachtrij, de pre-show en de attractie zelf. Voor nog meer authenticiteit zijn er zelfs rekwisieten rechtstreeks uit enkele van de Marvel Studios-films, zoals verlichtingsarmaturen in Ant-Man of Zola's computerscherm uit Captain America: The Winter Soldier!


Een heel speciaal onderwijs
Een van de hoogtepunten van de door gasten geprezen Marvel Avengers Campus is het ongelooflijke aantal shows en animaties in het hart van het nieuwe land. Er gaat geen minuut voorbij zonder een nieuw personage uit het Marvel Universum tegen te komen. Maar wist je dat de stuntcoördinatoren van de film Black Widow deelnamen aan de training van de Super Heroes die zichtbaar zijn in het land, voor nog meer authenticiteit?

Aandacht voor detail
Het restaurant Stark Factory zit vol details. Een van de iconische kamers bevindt zich in het kantoor van Peggy Carter, een kamer die werd ontdekt tijdens Tony Starks rehabilitatie van het gebouw dat ooit een oude assemblagelijn van Stark Industries huisvestte. Deze geheime kamer is dus bevroren in de tijd met zijn jaren 50-decoratie. Als oprichter van S.H.I.E.L.D. voerde Peggy Carter geheime operaties uit met de steun van Howard Stark, Tony's vader. Fans van de serie "Agent Carter" zullen de extreme gelijkenis van de accessoires in dit kantoor opmerken. De typemachine, telefoon, klok en zelfs Peggy's koffiemok zijn precies hetzelfde als in de show!Wanneer labels een verhaal vertellen
In een land als Marvel Avengers Campus telt elk detail. Mogelijk ziet u meerdere gas- of spuitbussen in de wachtrij of het drop-off gebied bij Spider-Man W.E.B. Avontuur. Neem de tijd om de etiketten te lezen! "Canelo Paint Can" is duidelijk een verwijzing naar de eigenaar van Canelo's Auto & Body Shop van de Agents of S.H.I.E.L.D. serie. "In a Snap Bottle" is een knipoog naar Thanos' beroemde vingerknip in Avengers: Infinity War. Als het gaat om de fles met het logo WDI1401... moeten we de verwijzing echt uitleggen?Knipoogt naar het verleden
Fans kunnen rekwisieten vinden van eerdere Walt Disney Studios Park-attracties in het land, zoals panelen en knoppen die te zien zijn in Armageddon - Special Effects, of een oscilloscoop en ventilator uit de oude Rock 'n' Roller Coaster met Aerosmith. Een hint: kijk rond in de verschillende scenes van Spider-Man W.E.B Adventure, of kijk omhoog in de Mission Equipment store!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 10 augustus 2022 07:58