Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

[Deel één] Samenwerking tussen Disney Live Entertainment en Disneyland Paris Entertainment-team om Avengers Campus tot leven te brengen

augustus 12, 2022 187
Interview met Dan, Louisa en Mabrouk: samenwerking tussen Disney Live Entertainment en Disneyland Paris Entertainment team om Avengers Campus tot leven te brengen.DEEL 1

Verhalen waarin jullie de helden zijn

Avengers Campus is echt een unieke plek, die niet lijkt op enig ander Land in Disneyland Paris.
Dan: Absoluut. Het onderscheidende kenmerk van het verhaal van Avengers Campus is het feit dat het zich afspeelt in onze wereld en onze tijd, hier en nu. We zijn niet in een andere tijd, een ander land of zelfs in een ander universum. We bevinden ons in een campus die door Tony Stark werd ontworpen door gebruik te maken van industriële faciliteiten die door zijn vader werden gebouwd. Avengers Campus is een levendige, moderne, en echte plaats. Iedereen - of het nu gasten of Superhelden zijn - heeft een specifieke reden om naar deze unieke plaats te komen.

Deze reden is om nieuwe rekruten op te leiden. Om dat te doen, zullen Marvel Super Heroes een belangrijke rol spelen.
Dan: Precies. Neem nu het voorbeeld van Spider-Man. Hij is een tiener die de juiste balans probeert te vinden tussen school, wetenschappelijke experimenten, en zijn leven als Superheld. Het is iets wat elke tiener of ouder van een tiener op zijn/haar eigen manier ervaart. Daarom voelen ze zich zo dicht bij hem en zullen ze blij zijn hem op de Campus te zien. Hij is voor veel mensen een belangrijke bron van inspiratie.
De Guardians of the Galaxy zijn op zoek naar nieuwe rekruten om hen te vergezellen in hun intergalactische avonturen. En aangezien de gasten van de Avengers Campus vast en zeker zelf helden zullen worden, konden ze niet op een beter moment komen!

Generaal Okoye, die aan het hoofd staat van de Dora Milaje - de speciale strijdkrachten van Wakanda - gebruikt haar wijsheid om ons te leren hoe we bondgenoten kunnen worden van Wakanda en van de Avengers, of eenvoudiger nog, hoe we onze geliefden kunnen beschermen. Dit brengt de zeer humanistische boodschap over hoe belangrijk het is om voor elkaar te zorgen.
Elke Superheld speelt een belangrijke rol in ons trainingsprogramma door zijn/haar persoonlijkheid en verhaal.

In welke tijdsperiode speelt het verhaal van Avengers Campus zich af, in vergelijking met de Marvel Cinematic Universe films?
Dan: Het verhaal van Avengers Campus speelt zich "hier en nu" af, in zijn eigen tijdsperiode. Dit is de reden waarom je Superhelden zult ontmoeten die van de filmschermen verdwenen zouden zijn, zoals Iron Man. Dit is wat elk bezoek uniek maakt. Als je erover nadenkt, is deze aanpak niet zo nieuw voor een Disney Park. Wanneer je naar Disneyland of Walt Disney World gaat, kun je zowel Ariël met een staart en een jurk zien als zelfs Ursula - die in de tekenfilm zou zijn gestorven. Maar in onze wereld en onze parken maakt zij deel uit van een onveranderlijke tijdlijn. Daarom krijgen onze gasten niet slechts één verhaal te horen, maar zijn ze vrij om hun eigen verhaal te creëren en te beleven.

Unieke ontmoetingen

Hoe zullen de ontmoetingen met de verschillende Superhelden plaatsvinden?
Dan: Ze kunnen op drie verschillende manieren plaatsvinden.

Aan de ene kant zijn er de heroïsche ontmoetingen, die zowel meeslepend als persoonlijk zijn. Een superheld ontmoeten is veel beter dan hem tegen het lijf lopen of met hem op de foto gaan. Dit is het resultaat van een echt initiatief, een droom en een verlangen om hen na te volgen. Dat is wat er met name gebeurt in het Hero Training Center, waar rekruten speciale momenten kunnen doorbrengen met hun favoriete helden. Wij wilden dat rekruten ook actief betrokken zouden zijn bij de straten van de Campus. Zo kwamen we op het idee van Guardians of the Galaxy: Dance Challenge! en Warriors of Wakanda. Eindelijk zijn mensen in staat om Superhelden in iconische situaties te zien. In Marvel Films geven ze echt het beste van zichzelf, en we zouden ons werk niet goed doen als we onze gasten niet de kans zouden geven om hun favoriete helden in actie te zien, vooral op de daken van de verschillende gebouwen. Tot slot, Superhelden zijn overal!Kun je ons meer vertellen over de verschillende mogelijkheden die mensen zullen krijgen om ze te ontmoeten?
Louisa: Avengers Assemble is een kans voor onze Gasten om getuige te zijn van grote actiescènes waarin stunts en acrobatische moves worden uitgevoerd door onze Super Heroes. We hebben ook drie schurken - Taskmaster en zijn twee Task Forces, zoals te zien in de Black Widow film. Deze laatste hebben een kostbaar artefact gestolen en Black Widow probeert het samen met Black Panther terug te krijgen. Dit is een zeer originele alliantie tussen deze twee helden, en het hele verhaal speelt zich af op de daken van Spider-Man W.E.B. Adventure, niet ver van de Quinjet. Deze ervaring combineert een fascinerend verhaal, krachtige muziek en epische momenten met Superhelden - alles wat nodig is om een onvergetelijke, grappige en spannende tijd te hebben! En niet te vergeten het vleugje humor dat uniek is voor Marvel.

Deze combinatie tussen actie en humor is echt uniek voor Marvel-films.
Dan: Helemaal mee eens. Het is de basis van dit hele universum. Onze Avengers Campus-aanpak werd ontwikkeld tijdens ontelbare uren van gesprekken met onze partners bij Marvel Studios. Net zoals wij, zijn Marvel Superhelden niet perfect. Ze hebben gebreken en problemen. En het is net de humor die ons helpt om een band met hen op te bouwen - een band die hen dicht bij ons brengt en ons inspireert. Dankzij dat kunnen we zoveel dingen overbrengen.

Louisa: Daarom voelt iedereen zich met hen verbonden, vooral kinderen. Het zijn Superhelden, maar het zijn ook mensen.

Welke andere evenementen vinden er plaats tijdens ons bezoek aan Avengers Campus?
Mabrouk: Spider-Man is één van onze populairste Superhelden, vooral bij kinderen. Dat is de reden waarom mensen de kans krijgen om hem gedurende de dag verschillende keren te zien. In de ochtend verwelkomt hij onze gasten. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden. Eén daarvan is direct verbonden met de Spider-Man W.E.B. Adventure attractie, aangezien hij probeert de Spider Bots die over de Campus zijn ontsnapt, te vinden en terug te brengen. Dit is een kans voor gasten om de ervaring buiten de attractie verder te zetten.

Maar dat is nog niet alles. Je hebt vast al gehoord over zijn nieuwe kostuum, dat speciaal is ontworpen voor de Avengers Campus van Disneyland Paris. De komst van nieuwe rekruten is voor hem de perfecte gelegenheid om het uit te proberen. Tenslotte moet hij het af en toe ook opnemen tegen schurken, in het bijzonder Taskmaster en zijn handlangers, die weer terug zijn. Hier zijn alle verhalen met elkaar verbonden.

Louisa: Sinds het Marvel Season of Super Heroes in 2018 weten we dat onze Gasten graag dansen met de Guardians of the Galaxy. Als gevolg daarvan zijn ze terug met een gloednieuw verhaal, nieuwe dansmoves en altijd hetzelfde gevoel voor humor. Vanaf nu worden de optredens gegeven voor F.R.I.D.A.Y. - een kunstmatige intelligentie die de hele Campus bestuurt en die van kleur verandert op basis van muziek!
Wat Warriors of Wakanda betreft, is het een heel speciaal moment. Generaal Okoye en twee koninklijke beschermers van Wakanda lopen rond op de Campus om de wijsheid van de Dora Milaje met ons te delen en ons te laten begrijpen dat als we elkaar beschermen, we als bondgenoten optreden.

Waar kunnen we Superhelden zien?
Dan: Natuurlijk in het Hero Training Center, de Gateway Portal, de daken van de Campus, en op nog veel meer iconische locaties.
Mensen kunnen de Guardians of the Galaxy zien bij F.R.I.D.A.Y. - de kunstmatige intelligentie die alle systemen van de Campus bestuurt. Het is enorm. Het strekt zich uit langs de hele gebogen gevel van de Avengers Assemble: Flight Force attractie. Het heeft een echte persoonlijkheid. Het is de stem en het brein van de Campus.

Superhelden verschijnen ook regelmatig rond de Quinjet. Hij is strategisch gelegen, bij F.R.I.D.A.Y., en je kunt hem niet missen als je naar Avengers Assemble: Flight Force gaat. We hebben samengewerkt met Imagineers om er een cirkelvormige loopbrug omheen te ontwerpen. Dit is waar de Super Helden samenkomen om nieuwe rekruten te verwelkomen. Het is een heel speciaal moment. Zo'n bijeenkomst vindt alleen plaats in Disneyland Paris.

Ten slotte is de Campus ook de thuisbasis van een uniek voertuig gemaakt door Tony Stark - het Avengers Deployment Vehicle, ook bekend als ADV - dat wordt gebruikt om helden over de Campus te vervoeren. Hou je ogen open om te zien wie er aan boord is!Hoewel Avengers Campus op een bepaalde manier op de Californische versie lijkt, is het toch uniek.
Dan: Precies. Het Spider-Man kostuum dat je kunt zien is bijvoorbeeld exclusief voor Disneyland Paris. De acrobatie is ook anders. Sommige functies zijn ontwikkeld voor beide parken, maar elk detail is aangepast voor Disneyland Paris. Niets is identiek, alles is uniek. Ook de muziek is geschreven door dezelfde componist - Jérôme Leroy - die uit Frankrijk komt. Deze werkt samen met Michael Giacchino en kent diens bladmuziek uit het hoofd. Hij is er perfect in geslaagd om ze te gebruiken en aan te passen aan de verschillende gebeurtenissen die zich op onze Campus afspelen.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 12 augustus 2022 09:37