Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fans, gasten en cast members laten bericht achter in Avengers Campus

oktober 18, 2022 475
Fans, gasten en cast members werden uitgenodigd om hun stempel te drukken op het nieuwste parkicoon: de Quinjet. Disneyland Paris creëerde een digitaal platform, inclusief een interactief spel, dat fans de mogelijkheid gaf om een ​​bericht achter te laten dat zal worden opgeslagen in de Quinjet, herdacht tijdens een privé-evenement! Als zodanig konden alle deelnemers hun "erfenis" achterlaten in Disneyland Paris.

Twee maanden na de epische opening van Avengers Campus in Disneyland Paris werden fans, gasten en castleden uitgenodigd om hun stempel te drukken op het nieuwste parkicoon: de Quinjet. Disneyland Paris creëerde een digitaal platform, inclusief een interactief spel, dat fans de mogelijkheid gaf om een ​​bericht achter te laten dat zal worden opgeslagen in de Quinjet, herdacht tijdens een privé-evenement! Zo konden alle deelnemers hun "erfenis" achterlaten in Disneyland Paris!

Degenen die de uitdaging aangingen, konden een interactieve test doen om te bepalen of hun kennis van Avengers Campus en zijn superhelden voldoende was. Hoewel de test een uitdaging vormde voor degenen die het deden, werden er veel unieke details en referenties over het land gedeeld, waardoor nieuwe wijsheid werd gegeven aan de aspirant-nieuwe rekruten. Zodra het einde van de quiz was bereikt, kregen de rekruten de mogelijkheid om zich te registreren en een geschreven bericht achter te laten. Elk bericht werd goedgekeurd en vervolgens opgeslagen voordat het werd versleuteld voor opslag in de Quinjet, in het hart van Avengers Campus.

Door zich te registreren en een bericht achter te laten op het Avengers Campus - Leave a Legacy-platform, deden fans automatisch mee aan een loting om mogelijk een privé-extravaganza bij te wonen in Disneyland Paris met een gast van hun keuze.Deze unieke ervaring bevatte nog nooit eerder vertoonde activiteiten in Disneyland Paris. Van Cosplay tot Spider-Bot-doelwedstrijden, onze meest enthousiaste helden waren aanwezig om te helpen vieren en herinneringen te creëren.

Naast Black Panther, Black Widow, Captain Marvel en Thor, zagen deelnemers hun berichten jarenlang succesvol worden toegevoegd aan de erfenis van Avengers Campus.
 
Voor degenen die van plan zijn om Disneyland Paris te bezoeken, mis de kans niet om de Quinjet in al zijn glorie te zien op de nieuwe Avengers Campus!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 18 oktober 2022 08:02