Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Avengers Campus, een steeds evoluerend universum van epische ervaringen in Disneyland Paris

februari 03, 2023 325
Al meer dan zes maanden geeft Avengers Campus spanning voor gasten van alle leeftijden, die graag samen met hun favoriete superhelden epische avonturen en ontmoetingen beleven.

En als eerste van verschillende nieuwe landen die het Walt Disney Studios Park zullen transformeren en uitbreiden, is het een levende entiteit die bezoekers met groot succes blijft trekken, door altijd te evolueren, zichzelf aan te passen en diep verbonden te blijven met de nieuwe Marvel-verhalen die uitkomen in alle media.

Zoals in elk Marvel-avontuur, is het nooit twee keer hetzelfde verhaal op Avengers Campus! En hoewel de programmering van buitenentertainment tijdens de winter om operationele redenen wordt aangepast, kunnen rekruten nog steeds de vele superhelden ontmoeten die Avengers Campus hun thuisbasis noemen, terwijl ze door het nieuwe land zwerven om hun fans te begroeten. Spider-Man, Thor, Loki, Black Panther, Star-Lord en Gamora, Black Widow en meer... ze zijn er allemaal en hebben elke dag contact met gasten! Sommige van de liveshows zullen in februari geleidelijk opnieuw in het land worden geïntroduceerd, gevolgd door de stuntactivaties in de komende weken; dit zou het moment kunnen zijn om uw volgende bezoek te plannen!

Avengers Campus is ook altijd in ontwikkeling en biedt nieuwe of bijgewerkte ervaringen op basis van de nieuwste Marvel-releases. Na de recente introductie van Mighty Thor en Shuri als de nieuwe Black Panther, bereiden teams zich vandaag voor op de aanstaande release van de nieuwe film Ant-Man and The Wasp: Quantumania van Marvel Studios. Nu Ant-Man en The Wasp al dagelijks rekruten verwelkomen, zoeken de teams naar nieuwe manieren om dit nieuwe MCU-avontuur (Marvel Cinematic Universe) tot leven te brengen op de Campus. Blijf ons volgen om meer te weten te komen over de verrassingen die we in petto hebben! Meer dan ooit blijft Avengers Campus de plek waar Marvel-films op een volledig geïntegreerde manier tot leven komen.

Ook het voedingsaanbod evolueert. Om de verwachtingen van de gasten steeds te overtreffen, heeft Stark Factory onlangs haar aanbod van vegetarische pizza's geüpdatet met een nieuw recept op basis van groenten en is bij de quickservice Super Diner een nieuwe versie van het broodje Reuben zonder kool op het menu gekomen.

Aan de Merchandise-kant kunnen fans van Spider-Man W.E.B. Avontuur kan nu genieten van een nieuwe WEB Power Band, geïnspireerd op technologie uit Black Panther's Wakanda Kingdom, naast de thema's van Iron Man, Spider-Man en Doctor Strange. Dit zeer succesvolle productassortiment stelt gasten in staat een speciale handschoen te dragen om op een geheel nieuwe manier met de attractie om te gaan, voor nog meer plezier en opwinding. En voor alle Disneyland Paris-verzamelaars: kijk uit voor nieuwe verzamelobjecten gewijd aan de Campus, binnenkort beschikbaar!

Bij Avengers Assemble: Flight Force zal in de loop van het voorjaar wat extra showverlichting worden toegevoegd. Tijdens de installatie blijft de attractie open voor bezoekers.

Nu je het laatste nieuws live van de campus hebt ontvangen, is het tijd om op te staan. Assemble!

Boek nu hier je verblijf voor 2023 - 2024 tegen de beste voorwaarden!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 03 februari 2023 11:48