Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Marvel Avengers Campus viert zijn eerste verjaardag

juli 20, 2023 299
Een jaar geleden opende Marvel Avengers Campus zijn poorten voor nieuwe rekruten! Deze zomer viert Disneyland Paris het Marvel Universum door middel van verschillende activaties en initiatieven, waardoor Avengers Campus net zo feestelijk is als altijd voor zijn verjaardag


Guardians of the Galaxy: dansuitdaging!
Kom deze zomer de verjaardag van Avengers Campus vieren en maak van de gelegenheid gebruik om Mantis te ontmoeten, de meest empathische van de Guardians of the Galaxy, terwijl ze zich bij Star-Lord en Gamora voegt voor een epische dansuitdaging! De tijd is gekomen om deze zomer elke avond indruk op ze te maken met je rockin'dance movesGigantische chocoladesculpturen bij PYM Kitchen
Om de verjaardag van Avengers Campus te vieren, werden twee banketbakkers van de Disney Hotels uitgenodigd in de Valrhona-chocoladefabriek in Parijs om gigantische chocoladesculpturen te maken, geïnspireerd op Marvel Super Heroes-iconen. Vind ze deze zomer in PYM Kitchen, in dit experimentele restaurant met laboratoriumthema dat de wetten van de natuurkunde tart.

 

Heldhaftige verzamelkaarten
Vier Marvel Super Heroes die je elke dag kunt ontmoeten en waarmee je kunt trainen op Avengers Campus met deze nieuwe verzamelkaarten, vanaf 20 juli verkrijgbaar in de Walt Disney Studios.

Hero Up
Ter ere van de eerste verjaardag van Marvel Avengers Campus introduceert Disneyland Paris « Hero Up ! Onthul je innerlijke held ». Een exclusieve fototentoonstelling met dertien portretten van helden. Gasten kunnen deze foto's nu ontdekken als onderdeel van een inspirerende tentoonstelling die online beschikbaar is en tijdelijk te zien is in Disney Hotel New York® – the Art of Marvel*.

Bekijk hier meerMarvel Art Atelier
Hoe ziet de volgende generatie MARVEL-kunst eruit? Ontdek het zelf in de Jack Kirby Legacy Gallery in Disney Hotel New York – The Art of Marvel, waar nu het nieuwe Marvel Art Atelier-programma wordt tentoongesteld.

In juni ontketende een klas van getalenteerde mentees hun penkrachten onder de deskundige begeleiding van MARVEL-mentoren: Giuseppe Camuncoli, Natacha Bustos, Peach Momoko en Olivier Coipel. Deze tentoonstelling is hun beste werk. Als je een superfan bent van MARVEL en kunst, moet je het gewoon zien. https://disneylandparis-news.com/en/the-marvel-art-atelier/« Vibranium Crisis », de eerste webserie van Disneyland Paris
Rekruten, pak je agenda: Vibranium Crisis, de allereerste @DisneylandParis-webserie, gaat op 20 juli in première op YouTube. Een fictie van 6 afleveringen, volledig geschreven, geproduceerd en gespeeld door Cast Members, die je meeneemt op een episch avontuur aan de zijde van ons Avengers Campus-personeel.

Dit jaar is Disneyland® Paris echt een thuis voor MARVEL-fans. Een inspirerende plek voor de helden van morgen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 20 juli 2023 20:05