Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mickey and the Magician Aanbevolen

augustus 11, 2020 654

Al sinds 2 Juli 2016 kan je in het Animagique theater genieten van Mickey and the Magician.
Deze show combineert de magie van broadway met enkele verbluffende illusies. In dit artikel nemen we jullie mee in de magische wereld van deze show dankzij enkele leuke weetjes.


Één van de eerste scenes uit Mickey and the Magician is die van Cinderella. En dit is meteen ook de vreemde eend uit de bijt. Het is namelijk de enige scene die niet afkomstig is uit een Broadway Musical. En dit ondanks het feit dat Disney de Broadway versie van Rodgers en Hammerstein’s Cinderella wel verfilmde.

De tweede grote scene is die van Beauty and the Beast. En is met zijn 10 koppen tellend ballet. Één van de meest energieke gedeeltes uit de show. Tevens is het in Disneyland Paris ook het enige moment waar je zowel The Beast als Lumiere aan het werk kan zien als character.

De volgende scene op de lijst is die van Disney’s The Lion King. Deze scene is zeer trouw aan de broadway versie van The Lion King. Zo is de muziek ondermeer bijna identiek aan die van de musical. En het Lion King gedeelte maakt net zoals de musical gebruik van levensgrote dieren in de zaal. Leuk weetje : Nicole Raquel Dennis was één van de eerste Rafiki’s uit de show.
En speelt momenteel dagelijks op West End in verschillende musicals.

Na de lion king zijn we te gast in de wereld van Aladdin. Deze komt tot leven dankzij een wervelend optreden van de Genie. Het meest opvallende gedeelte uit de show is dat van de flying box. Deze truc is gebaseerd op no feet Andre Kole en Joe Karson. En werd volgens verschillende bronnen voor het eerst uitgevoerd door Ali Bongo. De Aladdin scene is ook zeer opvallend dankzij de intense dans choreos en het gebruik van meerder appearing canes.

Net voor de finale worden we nog opgezogen in de wonderlijke wereld van Frozen.
De scene maakt ondermeer gebruik van een talking talking Olaf. En is zeer magisch door de Dress change van Elsa. Voor Olaf werden er nieuwe zinnen ingesproken door niemand minder dan Josh Gad.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 16 november 2020 15:13

Laagste prijs kalender