Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris stelt nieuwe interactieve show Disney Junior Dream Factory voor in het Walt Disney Studios Park

juli 02, 2021 336
Na de heropening van Disneyland Paris op 17 juni, verwelkomt de eerste nieuwe show van dit jaar van het resort - Disney Junior Dream Factory - nu gasten in het Walt Disney Studios Park.

Disney Junior Dream Factory is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en is een interactieve 20-minuten durende show in het gloednieuwe "Studio D" theater in het Walt Disney Studios Park op een nieuw state-of-the-art podium. De kleintjes kunnen dromen met hun favoriete helden uit de populaire Disney Junior franchises, terwijl gezinnen samen dromen waarmaken, zingen en genieten van memorabele muzikale momenten.

 In de show zijn geliefde personages te zien zoals Mickey, Minnie en Timon, maar ook Disney Junior's rijzende sterren Vampirina en Fancy Nancy Clancy, vergezeld door de Dream Factory crew. Net als ze gaan onthullen hoe dromen worden gemaakt, stopt de fabriek met werken - maar Mickey, Minnie en de droomfabricage-experts kunnen helpen de dag te redden!

Met veel aanstekelijke deuntjes nodigen ze het publiek uit om samen te werken en iedereen te laten zien dat je "in je dromen moet durven te geloven en dat ze dan zullen uitkomen", door te helpen de droommachine te laten werken door te zingen, te swingen en plezier te maken. Nu meer dan ooit is het tijd om te dromen en Disney Junior Dream Factory zal de gasten helpen om dat te doen!

Om deze show te creëren, liet regisseur Paul Chychota zich inspireren door het verhaal, de muziek en de locaties uit Disney Junior's hit tv-shows Vampirina, Fancy Nancy Clancy en The Lion King Guard.
"De grootste uitdaging bij het maken van de show was ervoor te zorgen dat hij relevant was voor zowel jongere kinderen als hun ouders. Onze boodschap moest eenvoudig genoeg zijn voor kinderen om te begrijpen en geraffineerd genoeg voor volwassenen. De show is zo gemaakt en ontworpen dat iedereen zich welkom voelt in de Disney Junior Dream Factory!"


Afbeelding

 Gepresenteerd met Franse gebarentaal
Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten samen van de show kunnen genieten, zal Disney Junior Dream Factory elk weekend* worden gepresenteerd met acteurs die gespecialiseerd zijn in "chansigne" - een vorm van artistieke expressie in Franse gebarentaal - om alle gasten onder te dompelen in het verrukkelijke verhaal van de show.

Feiten en cijfers over de productie:
160 mensen werkten aan de show
45 zangers hebben auditie gedaan voor de 18 rollen (9 vrouwen en 9 mannen)
De cast vertegenwoordigt vier nationaliteiten: Engels, Italiaans, Spaans en Frans
Vier slechthorende komieken gespecialiseerd in 'chansigne'

Time lapse van de nieuwe podiumbouw: Ontdek de transformatie van Studio D !
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 02 juli 2021 07:39