Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

(Er was eens) 22 maart 2008: Opening van Stitch Live!

maart 22, 2021 1458
Wat zou je denken van een buitenaards rendez-vous in het hart van het Walt Disney Studios Park? Als dat buitenaards wezen dat op je wacht niemand minder dan Stitch is... zul je zeker een paar keer lachen!

Stitch Live! is een ongelooflijke interactieve attractie waar gasten de mogelijkheid hebben om in contact te komen met Experiment 626 als hij Gantu's schip "leent". Door middel van real-time digitale animatie, kunt u interactie en plezier hebben met Stitch... voordat Gantu probeert om zijn eigendom terug te krijgen!
Het is alsof deze geanimeerde wereld de echte wereld binnendringt (of misschien is het wel andersom!). Elke ontmoeting is uniek en onvergetelijk!

Oorspronkelijk was het de bedoeling van de bedenkers dat deze ontmoeting zou plaatsvinden in een klein Hawaïaans huis voor een select groepje. Maar de ervaring beloofde zo ongelooflijk te worden, dat ze al snel voor een ander scenario kozen!

Wat de naam van de attractie betreft, was de keuze ook interactief! Enige tijd voor de opening vroeg Disneyland Paris aan internetgebruikers om te kiezen tussen drie mogelijkheden: Stitch, Stitch Live! en Stitch Interactive... en u kent het resultaat!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 22 maart 2021 10:36

Laagste prijs kalender