Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Animation Celebration – Frozen: A Musical Invitation Aanbevolen

maart 22, 2021 964
Maak een onvergetelijke muzikale ontdekkingsreis! Je Frozen vriendjes nemen je mee naar de schuur van Kristoff. Onderweg zing je samen met Sven en Kristoff, een onvergetelijke uitvoering van Dieren zijn beter dan mensen. Daarna leer je Anna’s danspassen op de meeslepende klassieker Laat het los – precies op tijd voor Elsa's verrassing in het ijspaleis. Je kunt zelfs Olaf ontmoeten tijdens dit hartverwarmende avontuur voor de hele familie.

Trotseer de sneeuw en ga lekker zitten in de gezellige schuur. Voor de allereerste keer ooit in Disneyland Paris zingen Sven en Kristoff speciaal voor jou Dieren zijn beter dan mensen.

Maar dat is nog niet alles...
Ga helemaal op in de Frozen sfeer en leer van Anna en Kristoff allerlei magische danspassen – wist jij dat je zo goed kon dansen? Krijg jij Anna’s danspassen op tijd onder de knie, als verrassing voor Elsa in het koninkrijk Arendelle?

Daar gaan we: laat het los, laat het gaan!

Zangfeest met een verrassende wending
Als je alle danspassen in de vingertoppen hebt, verlaat je de behaaglijke schuur en trotseer de ijzige wind tot aan het oogverblindende ijspaleis op de top van de Noordelijke berg.
Het is tijd voor Elsa’s verrassing! Dit is jouw moment om te laten zien wat je in huis hebt – voetjes van de vloer tijdens een onvergetelijke uitvoering van Laat het los en Liefde Is Een Open Deur.

Een selfie om van te smelten
Maak een selfie met de allerliefste sneeuwpop van Arendelle. Je hoort het goed: Olaf is er ook en hij wil je maar wat graag ontmoeten!

Kijk voor de tijden op de officiële Disneyland Paris App.


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 24 oktober 2021 11:06

Laagste prijs kalender