Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Disney Junior Dream Factory Aanbevolen

juni 30, 2021 1903
Ontdek hoe dromen werkelijkheid worden in de nieuwe muzikale Disney Junior Dream Factory show.

Vanaf 1 juli 2021 kun je Mickey en Minnie helpen in de nieuwe Disney Junior Dream Factory show om de fantastische dromenfabriek in werking te zetten in Studio D in het Walt Disney Studios Park.
Samen met Fancy Nancy Clancy, Vampirina en Timon breng je met magische liedjes en veel dans alle machines weer in beweging!
Showtijden en talen waarin de show te zien is, zijn beschikbaar op de locatie.
Duur van de show: ongeveer 20 minuten

" Wat is je droom ? "Nog 1 dag voordat je de Disney Junior Dream Factory kunt ontdekken! Ontdek de transformatie van het theater, dat Studio D is geworden!Afbeelding

Welkom op de plaats waar dromen magisch worden

Ojee!
Net als de vrolijke monteurs van de fabriek je willen laten zien hoe dromen werkelijkheid worden, stoppen de machines. De belangrijkste elementen zijn op. Weet jij welke er nodig zijn? Een aanwijzing: jij kunt ze leveren…

De fabriek heeft jouw hulp nodig!
Gelukkig komen ook onze beste dromenmakers Mickey en Minnie een handje helpen, maar ze kunnen niet zonder jouw hulp! Swing en zing uit volle borst vrolijk mee terwijl Fancy Nancy Clancy, Vampirina en Timon de ontbrekende elementen van de fabriek aanvullen. Wanneer de wonderbaarlijke dromenfabriek weer gaat draaien kijk je je ogen uit.

Meer details over deze nieuwe show lees je hier.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 19 november 2022 10:47

Laagste prijs kalender