Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PYM Kitchen

juli 13, 2022 658
Bezoek het innovatieve lab-restaurant PYM Kitchen en ontdek de heerlijkste gerechten in bijzondere afmetingen.

PYM Technologies staat bekend om hun PYM Particles die Ant-man en The Wasp gebruiken om zichzelf te vergroten of te verkleinen. Nu gaan de slimme onderzoekers van PYM Technologies nog een stapje verder en gebruiken ze hun technologiën om ingrediënten te vergroten en te verkleinen. Zo hebben ze een buffet vol met deelbare snacks, inventieve gerechten en overheerlijke zoetigheden in bijzondere formaten gecreëerd. Probeer bijvoorbeeld een stuk van de gigantische pretzelsandwich, hot dogs, hamburgers en cakes. Voor wie van alles wat wil proberen zijn er perfecte mini-varianten van deze gerechten op het buffet te vinden.


Dit buffetrestaurant biedt een diversiteit aan gerechten, welke van tijd tot tijd kunnen wisselen. De actuele prijs vind je op het menu. Wanneer je gebruik maakt van maaltijdcoupons kun je in dit restaurant gebruik maken van de maaltijdcoupons.

Buffet- en tafelbedieningsrestaurants zijn in Disneyland Paris erg populair. Daarom is het goed om vooraf aan je bezoek een reservering te maken voor je favoriete restaurant. Dit kan eenvoudig via de Disneyland Paris app, al 60 dagen voorafgaand aan je bezoek. Indien je verblijft in een Disney Hotel en je reservering is gekoppeld aan je Disney account in de app, dan kun je zelfs verder vooruit een tafel reserveren.

Aanvullende informatie

  • Locatie: Walt Disney Studios Park
  • Type: All-you-can-eat
  • Met Disney figuren: Nee
  • Prijs: €€€
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 juli 2022 10:51

Laagste prijs kalender