Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Meer dan 350.000 Belgische bezoekers voor "Inside Out 2"

juli 04, 2024 113
"Inside Out 2" heeft sinds de release in België al meer dan 350.000 bezoekers naar de Belgische bioscopen gehaald. De nieuwe animatiefilm van Disney en Pixar is een wereldwijd succes en heeft zowel op internationaal als lokaal vlak meerdere box office-records verbroken.

Zo haalde "Inside Out 2" een wereldwijde box office van $1 miljard in amper 19 dagen, het snelste ooit voor een animatiefilm. Ook in België haalde de film box office-records voor het beste openingsweekend ooit voor een Pixarfilm in België (vorige recordhouder "Finding Nemo" uit 2003) en het beste tweede weekend ooit voor een animatiefilm van Disney in België (vorige recordhouder "Frozen 2" uit 2019.)

Disney en Pixars "Inside Out 2" keert terug naar het hoofd van kersverse tiener Riley, net op het moment dat het hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie en weten niet goed hoe ze zich moeten voelen wanneer Onzekerheid opduikt. En het lijkt erop dat ze niet alleen is.

"Inside Out 2" is geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen met een score van Andrea Datzman.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)