Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Valentijnsactie Plopsa

februari 12, 2021 338

Tot 40% KORTING op tickets, €15 korting ABONNEMENTEN & 5% korting OVERNACHTINGEN in het Plopsa Hotel!
Van vrijdag 12 februari tot en met maandag 15 februari 2021 is het VALENTIJN bij Plopsa!


⚠️ NO RISK-FORMULE ⚠️ :
 Je 'Valentijn-voucher' voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit of Plopsa Indoor Coevorden kan tot en met 30 maart 2022 kosteloos worden ingewisseld voor een ticket op datum via de webshops. Voor Plopsa Coo kan deze tot en met 7 november 2021 kosteloos ingewisseld worden. Een éxtra lange geldigheid, zo ben je er absoluut zeker van dat je bezoek kan plaatsvinden! Let op: vooraf een datum reserveren blijft verplicht om toegang te hebben tot de Plopsa-parken. Op de voucher vind je alle informatie om de reservering te maken. Jouw abonnementen-voucher is 1 jaar geldig na aankoop. De geldigheidsperiode van jouw Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Plopsa-SwimCard & Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart start vanaf activatie aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park. 

                                                   Tickets zijn hier te koop!                                                                       

5% KORTING IN HET PLOPSA HOTEL: Dankzij promocode 'VALENTIJN' ontvang je nu 5% korting op je magisch verblijf, boek nu.


Tomorrowland en Plopsa kondigen meest spectaculaire rollercoaster van Europa aan: ‘The Ride To Happiness by Tomorrowland’ ​

Vanaf deze zomer kunnen liefhebbers van adembenemende rollercoasters en fans van Tomorrowland kennismaken met ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ in Plopsaland De Panne, een gloednieuwe en opzienbarende attractie die een unicum is in Europa en behoort tot de spectaculairste ter wereld. De ‘extreme spinning coaster’ wordt volledig binnen de magie van Tomorrowland opgebouwd. Het creatieve team van het festival werkt samen met de Plopsa Group om de unieke sfeer die elke zomer in Boom heerst te vertalen naar dit unieke partnership. Het betreft een investering van 17,5 miljoen euro.‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ is de allereerste ‘extreme spinning coaster’ in Europa en de tweede attractie van dit type wereldwijd – enkel in de Verenigde Staten staat er momenteel één. Bezoekers worden maar liefst twee keer gekatapulteerd naar een snelheid van maar liefst 90 km/u en gaan hierbij vijf keer overkop. De karretjes kunnen vrij ronddraaien, waardoor bezoekers telkens een andere ritervaring beleven. De attractie heeft een totale lengte van bijna één kilometer en staat op z’n hoogste punt 35 meter boven de grond, wat zorgt voor een uitzonderlijk zicht op het park en de ruime omgeving. Tomorrowland creëert naast de unieke thematische invulling tevens een exclusieve soundtrack op basis van de door Hans Zimmer gecomponeerde Tomorrowland Hymne die tijdens de rit te horen zal zijn, wat de ervaring voor elke bezoeker extra sensationeel zal maken.

“De coaster is al van ver op de autosnelweg te zien en verandert de volledige skyline van het park wat zorgt voor een hele nieuwe dimensie. Dat we dit bovendien samen met Tomorrowland kunnen verwezenlijken is als het ware een droom die uitkomt. Door deze samenwerking, zullen we beiden een nog groter publiek kunnen entertainen waardoor we elkaar alleen maar sterker maken.”, aldus CEO van de Plopsa Group, Steve Van den Kerkhof.

De gerenommeerde Duitse rollercoasterfabrikant Mack Rides staat in voor het technische design, de engineering en de bouw van de constructie. De thematisering en totaalbeleving nemen het creatieve team van Tomorrowland en de Plopsa Group voor hun rekening. Bedoeling is om de unieke sfeer die elke zomer in Boom heerst, te vertalen naar deze spectaculaire coaster. Binnen Plopsaland De Panne wordt voor deze attractie een aparte zone aangelegd die vanaf deze zomer een trekpleister zal worden voor bezoekers uit binnen- en buitenland. De samenwerking tussen Tomorrowland en de Plopsa Group is een eerste stap in een verregaande ambitie om in Europa op lange termijn te investeren in diverse themaparkprojecten. De twee Belgische bedrijven staan wereldwijd aangeschreven voor hun doorgedreven innovatie, creatieve aanpak en zin voor detail, waardoor deze samenwerking op een zeer organische manier tot stand is gekomen. Aan de ‘Ride to Happiness by Tomorrowland’-coaster hangt een prijskaartje van 17,5 miljoen euro.

Bron: https://plopsanews.com/nl/persberichten/video-tomorrowland-en-plopsa-kondigen-meest-spectaculaire-rollercoaster-van-europa-aan-the-ride-to-happiness-by-tomorrowland

 

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 13 februari 2021 12:43