Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 44 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 440
   Reageer met citaat
Bericht Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Disneyland Paris gaat weer open!

Afgelopen maart op vrijdag de 13e sloot aan het einde van de dag Disneyland Paris haar deuren als gevolg van de genomen maatregelen tegen COVID-19. In de dagen daarna gevolgd door Disney Village en de resorthotels. Maar na lang wachten is het moment daar: Disneyland Paris gaat weer open en wel op 15 juli 2020! Natuurlijk is dit goed nieuws, maar de heropening gaat gepaard met de nodige maatregelen. Voordat je helemaal door het dolle in de auto springt om naar het zuiden af te reizen is het goed om even de onderstaande opsomming goed door te lezen, zodat je voorbereid bent op de nieuwe situatie.

Afbeelding

Gefaseerde heropening van het resort
Het resort opent haar deuren in fases. Om te beginnen openen zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park, samen met Disney Village en Disney’s Newport Bay Club. Disney’s Hotel Cheyenne opent op 20 juli, gevolgd door Disney’s Hotel Santa Fe op 3 augustus. Het Disneyland Hotel zal weer gasten ontvangen vanaf 7 september. Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Davy Crockett Ranch blijven de gehele zomer gesloten en de heropeningsdata zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Voor Dsiney's Hotel New York - The Art of Marvel is op dit moment nog geen nieuwe openingsdatum bekend. Wanneer de werkzaamheden worden hervat en er een nieuwe planning is zal een nieuwe openingsdatum bekend gemaakt worden.

Wat te doen als op de dag van aankomst mijn geboekte hotel nog niet open is?

10 manieren voor een magisch verblijf in Disneyland Paris wanneer de poorten weer openen.

Extra veiligheidsmaatregelen
De gezondheid en veiligheid van zowel de gasten als Cast Members is de topprioriteit van Disneyland Paris. Om de heropening mogelijk te maken zullen er dus aanpassingen gedaan worden op vele punten in het resort. Denk hierbij aan een beperking op het aantal gasten, het dragen van mondmaskers, voldoende afstand van elkaar houden en extra schoonmaakmaatregelen, dit alles afgestemd met de Franse overheid en betrokken organisaties.

Afbeelding

Reserveringssysteem en tickets
Daar Disneyland Paris niet zoveel gasten als normaal kan ontvangen is er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar per dag. Afhankelijk van het soort ticket dat je hebt, heb je wel of geen reservering nodig:

Voor meer info over jaarkaarten en privilegetickets, klik hier.

Gasten met een dagticket zonder datum, jaarkaarthouders en gasten met een room-only boeking in een Disney Hotel hebben een reservering nodig voor de dag dat ze het park willen bezoeken. Gasten met een dagticket voor een specifieke datum of gasten die een arrangement hebben in één van de Disney Hotels hebben géén reservering nodig, aangezien de data in dit geval al vastgelegd zijn. Indien je verblijft in één van de partnerhotels én het verblijf met tickets geboekt hebt via de officiële kanalen van Disneyland Paris, heb je géén reservering nodig.

Hoe kun je een reservering maken?
Sinds 2 juli is er een nieuw online reserveringssysteem gelanceerd, zodat bezoekers die een reservering nodig hebben, hun bezoekdag eenvoudig online kunnen reserveren.

Hoe werkt het reserveren van een dag via het nieuwe reserveringssysteem? Klik hier voor een stappenplan.

Hoe kun je tickets kopen of een arrangement boeken?
Momenteel kun je enkel online of via de telefoon tickets kopen of een arrangement boeken. Ter plaatse is het niet mogelijk om nog tickets aan te schaffen. Doe dit dus vooraf aan je bezoek! Meer info over verblijven of tickets vind je hier: DisneylandParis.com

Gasten met een beperking
Gasten met een beperking die een begeleider nodig hebben dienen zelf een geldig ticket of jaarkaart en (indien nodig volgens de regels voornoemd) een reservering voor de dag van bezoek te bezitten. Op de dag zelf kan dan zoals gebruikelijk een begeleidersticket afgehaald worden bij de desbetreffende kassa's, op vertoon van de benodigde papieren. Een reservering voor de begeleider is niet nodig, zoals hierboven al staat aangegeven is dat niet nodig voor tickets met een specifieke datum. Gasten met een beperking kunnen zoals gebruikelijk ook gebruik maken van de Easy Acces Card of Priority Card.

Afbeelding

Entertainment
Het entertainment zal ook in aangepaste vorm beschikbaar zijn. Zo zullen je favoriete Disney vrienden je wel begroeten op diverse plekken in het park. Het is echter niet mogelijk om, zoals gewoonlijk, foto's te maken en handtekeningen te laten zetten door de figuren. Er zijn wel speciale Selfie Spots gemaakt, zodat het wel mogelijk is om een selfie te nemen. Entertainment wat normaal grote groepen mensen trekt, zoals Disney Illuminations en Disney Stars on Parade, zullen op een later tijdstip hun rentree maken.

The Lion King & Jungle Festival
Deze zomer zou de grote favoriet onder de seizoenen van afgelopen jaren terugkeren. Wees gerust, later deze zomer zal The Lion King: Rhythm of the Pride Lands terugkeren. Er is echter nog geen specifieke datum bekend op dit moment. De bezetting van het aantal gasten zal beperkt worden, zodat ook tijdens de show ieder kan genieten op een veilige afstand. Ook Jungle Book Jive zal later deze zomer weer te zien zijn, echter niet in dezelfde vorm als dat we hem vorig jaar gezien hebben. De show zal namelijk op een andere plek in aangepaste vorm plaatsvinden.

Afbeelding

Attracties
De meeste attracties in Disneyland Paris zullen weer open zijn bij de heropening. Speeltuinen, zoals Frontierland Playground, zullen echter niet beschikbaar zijn. Zowel FASTPASS als Single-Rider blijven gesloten bij de heropening van de attracties. Dit alles in verband met het voldoende afstand houden tussen de gasten. Ook zullen karretjes en treinen op een andere wijze gevuld worden, dan op de gebruikelijke manier. In de wachtrijen zal afstand gecreëerd worden door gebruik van stickers op de vloer. Daarnaast is er ook voor de attracties een aangepast schoonmaakprotocol.

Super FASTPASS en Ultimate FASTPASS
Zoals hierboven vermeld blijven de FASTPASS rijen gesloten, wanneer de twee parken heropenen. Daarom is de verkoop van Super FASTPASS en Ultimate FASTPASS op dit moment ook tijdelijk stopgezet. Het is niet mogelijk om één van deze varianten FASTPASS aan te schaffen, ook niet in combinatie met een hotelreservering. Indien je bij je boeking al FASTPASS bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Restaurants
Natuurlijk is het nodig om af en toe ook wat te eten tijdens je bezoek. Hiervoor kun je terecht in de diverse restaurants van Disneyland Paris. In de restaurants zijn mogelijk looproutes aangebracht en wordt contactloze betaling aangemoedigd. Verder is op te merken dat de capaciteit van de restaurants is aangepast, waardoor het soms wat lastiger is om een zitplaats te vinden. Daarom zal er ook een afhaaloptie aangeboden worden, zodat je je eten op een andere plek in alle rust kunt opeten. De all-you-can-eat-buffetten veranderen ook in een nieuw concept. Het blijft all-you-can-eat, echter met tafelbediening! Voor restaurants met tafelbediening is het goed om vooraf te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plekje op het door jouw gewenste tijdstip.

Maaltijden met Disney figuren
Vanaf de heropening zullen maaltijden met Disney figuren vooralsnog niet mogelijk zijn. Het is dus niet mogelijk om te ontbijten met Disney figuren in Auberge de Cendrillon en Plaza Gardens. Ook een lunch of diner met Disney figuren in Auberge de Cendrillon, Inventions of Café Mickey behoort voorlopig nog niet tot de mogelijkheden. Disneyland Paris heeft zelf nog geen officiële datum aangekondigd voor het hervatten van maaltijden met Disney figuren. Indien je bij je boeking al een maaltijd met Disney figuren bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden!
Het is nog even geduld voordat we weer kunnen genieten van het spektakel uit het Wilde Westen, want Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden! zal nog niet direct terugkeren bij de heropening van het resort. Over een exacte terugkomst heeft Disneyland Paris nog niets bekend gemaakt. Indien je bij je boeking al tickets voor Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden! bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Winkels
De winkels in Disneyland Paris ontvangen uiteraard ook bij de heropening de gasten, zodat deze de leukste souvenirs mee naar huis kunnen nemen. In de winkels zijn looproutes aangebracht en aanpassingen gedaan, zodat afstand houden tussen de andere gasten een stuk eenvoudiger is. Net als in de restaurants zal in de winkels ook de voorkeur zijn voor contactloze betaling. De kassa's zijn tevens voorzien van een spatscherm.

Princess or Pirate for a day
Princess or Pirate for a day en vergelijkbare ervaringen zullen momenteel niet worden aangeboden. Indien je bij je boeking al Princess or Pirate for a day bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Afbeelding

Afbeelding

Disney Hotels en Disney Nature Resorts
Het verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort is uiteraard ook aangepast op de nieuwe maatregelen die gesteld zijn. Zo zijn de check-in procedures aangepast, zodat deze sneller verlopen, en zijn de receptiebalies voorzien van spatschermen. Liften mogen gebruikt worden, maar iedere keer door één familie. Bij het zwembad en de sportgelegenheden zal een beperking zijn op het aantal gasten.

Kamers
Voor de heropening krijgen alle kamers en uitgebreide schoonmaakbeurt. Daarnaast worden de kamers uiteraard bij iedere wisseling van gast uitgebreid schoongemaakt, met nog meer aandacht voor plekken die veel aangeraakt worden. Housekeeping komt tijdens het verblijf enkel de kamers binnen indien hierom gevraagd wordt. Een extra kussenhoes zal over de kussens worden gedaan. Alle extra's op de kamer (zoals glazen, kopjes e.d.) worden individueel verpakt. Op de kamers zul je voortaan ook geen pen en notitieblokje of sierkussens vinden.

Extra Magic Time
Voor alle gasten van een Disney Hotel en Disney Nature Resort is er de mogelijkheid om, tijdens de Extra Magic Time, eerder naar het park te gaan dan de dagjesgasten.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gewijzigde boekingsvoorwaarden
Om extra flexibiliteit te bieden zijn de boekingsvoorwaarden gewijzigd. Deze nieuwe boekingsvoorwaarden bieden een mogelijkheid om boekingen te annuleren of wijziging zonder extra kosten (met uitzondering van vervoer en verzekering) voor Disney Hotels tot zeven dagen voor aankomst. Specifieke details vind je terug op de officiële website.

Boeken met aanbetaling
Momenteel betaal je online slechts 15% van het totaalbedrag als aanbetaling, bij boekingen meer dan 30 dagen voor aankomst. Het overige bedrag kan in tot wel vijf termijnen betaald worden, waarbij de volledig betaling uiterlijk 30 dagen vooraf voldaan moet zijn. Voor meer informatie raadpleeg je de officiële website.

Partnerhotels
Disneyland Paris heeft voor haar gasten, naast de eigen Disney Hotels & Resorts, een aantal hotels vlakbij het resort geselecteerd als partnerhotels. Ook deze zijn in de afgelopen periode gesloten (geweest). Op dit moment is het weer mogelijk om te reserveren bij Hôtel l’Elysée Val d’Europe voor aankomsten vanaf 29 juni 2020. De overige hotels openen op een later tijdstip. Op 13 juli 2020 zal Aparthotel Adagio Marne-la-Vallée Val d'Europe weer gasten gaan ontvangen. Het Radisson Blu Hotel, B&B Hotel, Algonquin's Explorers Hotel en Campanile Val de France zullen hun gasten weer verwelkomen vanaf 15 juli 2020. Dream Castle en Magic Circus zullrn vanaf 1 augustus weer gasten ontvangen.

Wil je graag een los verblijf boeken in een Disney Hotel of Partnerhotel, kijk dan via deze sites: booking.com, Expedia.nl, Expedia.be, Trivago of hotels.com

Cast Members
Voor de heropening zullen alle Cast Members getraind worden, zodat ze gasten kunnen leiden in de nieuwe situaties die deze aangepaste maatregelen met zich meebrengen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd bij hen terecht. Verder zullen zij de gasten ook aanmoedigen om zich aan de nieuwe maatregelen te houden. Cast Members zijn verder ook verplicht om een mondmasker te dragen.

Gasten
Wat wordt er van de gasten zelf verwacht? Eigenlijk is het natuurlijk heel voor de hand liggend, namelijk dat iedereen de nieuwe maatregelen respecteert en zo goed mogelijk opvolgt. Dit zal dus inhouden dat gasten ook voldoende afstand dienen te houden, een mondmasker dragen (vanaf 11 jaar),regelmatig hun handen wassen en indien nodig de aanwijzingen van de Cast Members opvolgen.

Zelfgezondheidscontrole
Via een eenvoudige zelfgezondheidscontrole is voor de gasten ook eenvoudig vast te stellen of zij Disneyland Paris mogen bezoeken. Indien één of meerdere personen in je reisgezelschap niet voldoen aan onderstaande voorwaarden, dan mag je het resort niet bezoeken en dien je voor je vertrek contact op te nemen met Disneyland Paris.
- Geen van de volgende symptomen van COVID-19 ervaart, waaronder Koorts (boven 38 graden) of koude rillingen, hoest, kortademigheid of moeite met ademhalen, vermoeidheid, spier- of lichaamspijn, hoofdpijn, nieuw opgetreden verlies van smaak of geur, keelpijn, misselijkheid of braken, diarree.
- Niet in contact bent/zijn geweest met iemand met bevestigde of vermoedelijke COVID-19-symptomen zonder het voltooien van een 14-daagse quarantaine.
- Niet verplicht bent/zijn tot een zelf-quarantaine.

Afbeelding

Euro Disney Club
Leden van de Euro Disney Club (voormalige aandeelhoudersclub) zijn geïnformeerd per e-mail over de aangepaste regels voor toegang te krijgen tot Salon Mickey. Momenteel mag een pashouder van de Euro Disney Club maximaal 4 keer per maand een bezoek brengen aan Salon Mickey (maximaal één bezoek per dag) met maximaal 3 gasten (inclusief kinderen). De toegang is voor een maximale duur van 30 minuten en het dragen van een mondmasker is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar (met uitzondering tijdens eten en drinken). Toegang wordt verleend aan de gasten op vertoon van een geldig toegangsbewijs tot het park én een geldige reservering voor het park. Daarnaast moet de Euro Disney Club pashouder uiteraard ook zijn Euro Disney Club pas tonen.

Voor de meest actuele informatie raadpleeg je het beste de officiële website: DisneylandParis.com


Ma 22 Jun 2020, 14:41
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 18
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Ik ben heel benieuwd naar wat er gaat gebeuren met de jaarpassen. Er geen een beperkt aantal mensen toegelaten worden per dag, wat uiteraard logisch is. Maar dit wil dus wel zeggen dat de kans bestaat dat je geen slot kan reserveren en uw abo dus niet kan gebruiken.

Ik heb van andere zaken zoals fitness en wellness centra al vernomen dat zij de voorkeur geven aan mensen die een dagticket kopen omdat dit financieel interessanter is. Een abonnee kan meermaals langskomen zonder hiervoor extra te betalen.

Gaan alle jaarpassen bv ook automatisch terug ingaan vanaf 15/07 ook al kom je de komende maanden niet langs omdat je schrik hebt of omdat shows ed niet lopen?

Kunnen we nog steeds genieten van de extra magic hours?

zelf wil ik zo snel mogelijk terug langsgaan, maar ik denk dat veel mensen met dergelijke vragen zullen zitten.


Ma 22 Jun 2020, 15:13
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 1499
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
verko schreef:
Ik ben heel benieuwd naar wat er gaat gebeuren met de jaarpassen. Er geen een beperkt aantal mensen toegelaten worden per dag, wat uiteraard logisch is. Maar dit wil dus wel zeggen dat de kans bestaat dat je geen slot kan reserveren en uw abo dus niet kan gebruiken.

Ik heb van andere zaken zoals fitness en wellness centra al vernomen dat zij de voorkeur geven aan mensen die een dagticket kopen omdat dit financieel interessanter is. Een abonnee kan meermaals langskomen zonder hiervoor extra te betalen.

Gaan alle jaarpassen bv ook automatisch terug ingaan vanaf 15/07 ook al kom je de komende maanden niet langs omdat je schrik hebt of omdat shows ed niet lopen?

Kunnen we nog steeds genieten van de extra magic hours?

zelf wil ik zo snel mogelijk terug langsgaan, maar ik denk dat veel mensen met dergelijke vragen zullen zitten.


Ik schrok vooral van deze zin: "Gasten die een verblijf hebben geboekt, waarbij de tickets inclusief zijn, hebben vanzelfsprekend geen aparte reservering nodig." wij zouden nu voor een Disney hotel gaan, maar als je dan alsnog moet reserveren en dus miss niet binnen kan, zou ik me als jaarkaarthouder wel heel erg benadeeld voelen...


Ma 22 Jun 2020, 15:16
Bericht 3 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 16
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Ik vraag me ook af of je je reservatie ook nog kan annuleren. Stel je hebt voor een bepaalde datum gereserveerd, maar je wordt dan ziek, of er komt iets anders tussen, kan je dan nog je bezoek annuleren en zo eventueel andere mensen nog kans geven om te reserveren?
En wat gebeurt er als je gewoon niet komt opdagen op de dag van reservatie (in het geval je abonnementhouder bent dan)? Kan me zo voorstellen dat er abonnees zullen zijn die direct aantal dagen reserveren, maar eigenlijk nog niet weten wanneer ze komen. Zo kan het zijn dat dagen al 'vol' zitten, terwijl die mensen mss niet komen opdagen.


Ma 22 Jun 2020, 15:35
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8989
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Disneyland Paris gaat weer open en wel op 15 juli 2020!


Afbeelding

Ontdek alles over de heropening van Disneyland Paris op ons forum: https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=149517#p149517Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 22 Jun 2020, 16:40
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 552
Woonplaats: Engeland
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Als ik goed geteld heb, zijn het 123 dagen die bij de abo's erbij komen?


Ma 22 Jun 2020, 17:30
Bericht 6 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1009
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Sara_P schreef:
Ik vraag me ook af of je je reservatie ook nog kan annuleren. Stel je hebt voor een bepaalde datum gereserveerd, maar je wordt dan ziek, of er komt iets anders tussen, kan je dan nog je bezoek annuleren en zo eventueel andere mensen nog kans geven om te reserveren?
En wat gebeurt er als je gewoon niet komt opdagen op de dag van reservatie (in het geval je abonnementhouder bent dan)? Kan me zo voorstellen dat er abonnees zullen zijn die direct aantal dagen reserveren, maar eigenlijk nog niet weten wanneer ze komen. Zo kan het zijn dat dagen al 'vol' zitten, terwijl die mensen mss niet komen opdagen.


Veel parken laten je vaak maar 1 reservatie per x of per maand maken als abbo de eerste tijd van opening. Pas later gaan of hebben ze dat aangepast. Kijk naar efteling of duitse parken. En weet van parken die mensen geld laten betalen als ze wel reserveren niet komen,[url=https://www.magicalkingdoms.com/timers/]Afbeelding[/u


Ma 22 Jun 2020, 22:49
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
calimero schreef:
Sara_P schreef:
Ik vraag me ook af of je je reservatie ook nog kan annuleren. Stel je hebt voor een bepaalde datum gereserveerd, maar je wordt dan ziek, of er komt iets anders tussen, kan je dan nog je bezoek annuleren en zo eventueel andere mensen nog kans geven om te reserveren?
En wat gebeurt er als je gewoon niet komt opdagen op de dag van reservatie (in het geval je abonnementhouder bent dan)? Kan me zo voorstellen dat er abonnees zullen zijn die direct aantal dagen reserveren, maar eigenlijk nog niet weten wanneer ze komen. Zo kan het zijn dat dagen al 'vol' zitten, terwijl die mensen mss niet komen opdagen.


Veel parken laten je vaak maar 1 reservatie per x of per maand maken als abbo de eerste tijd van opening. Pas later gaan of hebben ze dat aangepast. Kijk naar efteling of duitse parken. En weet van parken die mensen geld laten betalen als ze wel reserveren niet komen,


De Efteling heeft het net aangepast naar max 2 reservaties per abonnement. 1 last minuten, dus vandaag of morgen en 1 voor later.Volg onze avonturen op instagram


Di 23 Jun 2020, 09:13
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 1499
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
calimero schreef:
Sara_P schreef:
Ik vraag me ook af of je je reservatie ook nog kan annuleren. Stel je hebt voor een bepaalde datum gereserveerd, maar je wordt dan ziek, of er komt iets anders tussen, kan je dan nog je bezoek annuleren en zo eventueel andere mensen nog kans geven om te reserveren?
En wat gebeurt er als je gewoon niet komt opdagen op de dag van reservatie (in het geval je abonnementhouder bent dan)? Kan me zo voorstellen dat er abonnees zullen zijn die direct aantal dagen reserveren, maar eigenlijk nog niet weten wanneer ze komen. Zo kan het zijn dat dagen al 'vol' zitten, terwijl die mensen mss niet komen opdagen.


Veel parken laten je vaak maar 1 reservatie per x of per maand maken als abbo de eerste tijd van opening. Pas later gaan of hebben ze dat aangepast. Kijk naar efteling of duitse parken. En weet van parken die mensen geld laten betalen als ze wel reserveren niet komen,

Lastige voor DLP hiervoor is dat er (naar mijn idee) meer mensen van verder weg komen, die dus evt langer willen blijven. Wij hebben voor augustus een Disney hotel geboekt, omdat ik er vanuit ging dat we dan sowieso naar binnen mochten. Zou het wel zuur vinden als we maar 1 dag met zekerheid kunnen reserveren (en dan een duur hotel betalen omdat we 3 dagen zouden willen). Maar heb het expres niet via Disney geboekt, dus we kunnen nog annuleren als blijkt dat we inderdaad niet zeker zijn dat we het park in mogen


Di 23 Jun 2020, 10:27
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
10 manieren voor een magisch verblijf in Disneyland Paris wanneer de poorten weer openen.

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat vanaf 15 juli 2020 het resort in fases zal heropenen. Opnieuw zullen gasten kunnen genieten van onvergetelijke en magische momenten met vrienden en familie! Kijk mee naar wat je allemaal te wachten staat en haal het meeste uit je verblijf.

Afbeelding

1. Geweldige selfies met je favoriete Disney vrienden.
Nu de parken heropenen krijg je natuurlijk weer de kans om je Disney vrienden weer in het echt te zien. Of het nu figuren zijn uit de Disney en Pixar films, uit een galaxy ver weg of je favoriete Marvel superhelden zijn, ze zijn er allemaal! Gasten hebben namelijk voldoende mogelijkheden om een bijzondere selfie te maken met hun favorieten figuren. Stel je voor, je loopt Animation Celebration binnen en je hebt de meest bijzondere fotomogelijkheden van Kristoffs schuur tot aan Elsa's paleis. Superhelden fans bezoeken het beste Studio Theater om hun helden te zien uit het Marvel Universum. Zie je liever Mickey Mouse, dan kun je hem gedag zeggen wanneer hij op het podium staat van Meet Mickey Mouse.

Een nieuwe foto-ervaring met "Magic Shot"!
Het PhotoPass Team staat klaar om de gasten te entertainen met een magische verrassing. Ze zullen je vragen om op de foto te gaan en een bepaalde houding aan te nemen. Daarna wordt er nog wat extra magie toegevoegd en verschijnen ineens je bekende vrienden zoals Tinkerbell of Stitch in je foto! Uiteraard staat het PhotoPass Team ook klaar om foto's van je te nemen bij figuren of bijzonder locaties, dus vergeet zeker je PhotoPass niet.

Afbeelding

2. Reis tot waar je maar wilt.
Een bezoek aan Disneyland Paris is een reis langs de meest bijzondere werelden, allemaal te voet en zonder jetlag! Vele exotische locaties hebben de parken geïnspireerd. Gasten kunnen hier de wereld van Europese sprookjes ontdekken, een wandeling maken door Ratatouille's Parijs of de vele wonderen van Afrika, India en het Midden Oosten ontdekken in Adventureland. De Verenigde Staten ligt vlak om de hoek in Frontierland, terwijl Captain Jack Sparrow je meeneemt op een avontuurlijke cruise door het Caribisch gebied. Gasten kunnen zelfs in een paar minuten rond de wereld varen, aan boord van de meest vrolijke cruise ooit in It's a Small World. En is dat allemaal niet ver genoeg? Ga dan op bezoek in een galaxy ver weg in Discoveryland!

Afbeelding

3. Geniet van spanning en sensatie.
Gasten kunnen zich onderdompelen in de spannende verhalen en aan boord gaan van de meest spectaculaire attracties, zoals Big Thunder Mountain, Hyperspace Mountain en Indiana Jones and the Temple of Peril. Vergeet uiteraard niet The Twilight Zone Tower of Terror welke je adrenaline snel door je lichaam laat stromen!

Tip!
De Rider Switch is ideaal voor gasten met jonge kinderen of personen die niet de attractie kunnen doen. Eerst gaat de ene persoon via de normale rij de attractie in. Wanneer je de Cast Member om Rider Switch vraagt kan de andere persoon, zonder opnieuw in de rij te moeten, de attractie ook doen.

Afbeelding

4. Tijd om ja te zeggen tegen de kinderen en de glinstering in hun ogen weer te zien.
De tijd van thuisonderwijs is voorbij! Voor veel ouders een uitdagende taak, maar eindelijk is er goed nieuws nu je weer met je kinderen kunt wegvliegen op de rug van een olifant. Dumbo the Flying Elephant is één van de meest populaire attracties onder de jongste gasten. Natuurlijk kunnen ze ook naar Neverland vliegen met Peter Pan's Flight. Cars Quatre Roues Rallye is de perfecte mogelijkheid om samen met Lightning McQueen rond te scheuren. En Toy Story Playland is dé plek om plezier te hebben met al je Toy Story vrienden en een rit te maken in attracties voor het hele gezin.

Afbeelding

5. Wandel door één van de prachtigste tuinen van Europa.
Disneyland Paris gaat niet enkel en alleen over attracties. Er is ook speciale aandacht gegeven aan het landschap, waardoor het een immens podium van wel 2.230 hectare groot is, bedekt met planten. Als Disneyland Paris een tuin was geweest, dan zou het de grootste van Europa zijn. Het resort telt meer dan 35.000 bomen, 450.000 struiken en 1.000.000 bloemen welke een exotische sfeer bieden en helpen bij de verhalen tot leven brengen. Van gigantische Redwood's en cactussen in Frontierland, tot een donker en onverzorgde begroeiing rond Phantom Manor, tot een tropisch landschap van Pirates of the Caribbean.

Wist je dat?
Ieder land van Disneyland Paris heeft zijn eigen specifieke natuurlijke omgeving die deel uit maakt van het verhaal. Het gras wordt ieder ochtend en avond "gepoetst" en worden de planten uitgekozen, geschikt en gesnoeid zodat alles er perfect uitziet.

Afbeelding

6. De terugkeer van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Jungle Book Jive.
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands keert op veler verzoek terug deze zomer. Dansers, acrobaten en percussionisten brengen de geliefde avonturen van Simba, Nala, Rafiki, Timon en Pumbaa tot leven in deze exclusieve show van wereldniveau. Gasten kunnen genieten van de speciaal voor deze show opnieuw georkestreerde liedjes.

De geprezen show Jungle Book Jive maakt ook zijn terugkeer deze zomer op een nieuwe locatie. Dit bijzondere muzikale spektakel is een uitnodiging voor een kleurrijke reis door de Indiase jungle. Baloo, King Louie en hun vrienden worden vergezeld door een verscheidenheid aan artiesten die iedereen doen dansen het ritme van de jungle met liedjes als "The Bare Necessities" en "I Wanna Be Like You". Mickey en zijn vrienden zullen uiteraard ook met plezier mee gaan op dit geweldige avontuur.

Wist je dat?
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is ieder weekend ondersteund met chansigné. Dit is een vorm van expressie in de vorm van een choreografie, waarbij aan de hand van woorden en emoties de liedjes worden uitgebeeld.

Afbeelding

7. Dineer in één van de meest unieke restaurants.
In Disneyland Paris zorgen ook de restaurants voor een bijzondere ervaring, zoveel dat het zelfs "EATertainment" genoemd wordt! In ieder restaurant is alles uit de kast getrokken om je helemaal mee te nemen in een uniek verhaal. Ga op culinaire reis van Bistro Chez Rémy (Ratatouille) tot Captain Jack's (Pirates of the Caribbean) en Pizzaria Bella Note (Lady en de Vagebond).

Een speciaal menu voor de jonge gasten:
Disneyland Paris heeft een uitgebreid aanbod van restaurants geschikt voor kinderen. Om even te genieten van een welverdiende pauze terwijl ze genieten van hun favoriete Disney verhalen. Op de menu's vind je speciaal op kinderen gerichte keuzes, gemarkeerd met het Disney Check logo. Verder zijn alle restaurants voorzien van kinderstoelen en magnetrons om een fles of voeding in op te warmen.

Afbeelding

8. Relax in een Disney Hotel of Disney Nature Resort
Verblijven in een Disney Hotel of Disney Nature Resort biedt een verlenging van de magie van de parken en de ervaring van een hele andere omgeving zonder dat je Frankrijk hoeft te verlaten. Het geeft ook de mogelijkheid om Disney figuren te zien en extra vroeg van het park te genieten tijdens de Extra Magic Time. Disney's Newport Bay Club zal het eerste hotel zijn wat zijn deuren weer opent, gevolgd door de andere Disney Hotels & Resorts. Uiteraard met aangepaste schoonmaakprotocollen en het houden van voldoende afstand.

Een beetje extra voor families met kleine kinderen:
De Disney Hotels & Resorts bieden aanvullende extra's voor kleine kinderen, zoals babybedjes, flessenwarmers, verschoontafels en meer zoals een babysitter.

Afbeelding

9. Een unieke shopervaring.
Met 63 winkels verspreid over het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Village en de Disney Hotels & Resorts is Disneyland Paris bijna een groot winkelcentrum. Iedere winkel heeft zijn eigen uniek verhaal, architectuur, decor en uiteraard een exclusieve selectie aan producten. Van de iconische Minnie Mouse oren tot trendy kleding, kosten nog moeite zijn gespaard om er zeker van te zijn dat ieder zijn perfecte souvenir kan vinden. Op deze manier kan iedereen een beetje van de magie van Disneyland Paris mee naar huis nemen.

Afbeelding

10. Geniet van de verrassingen van Mickey en zijn vrienden.
De heropening van het park zal iedere dag gevierd worden met onverwachte verrassingen in de parken. Mickey en zijn vrienden zijn druk bezig met de voorbereiding van sommige nooit eerder geziene magische ervaringen. Zodat de gasten de meest bijzondere en memorabele momenten zullen beleven deze zomer. We willen natuurlijk niet de verrassing al verklappen, dus zullen we verder niets zeggen, maar... vergeet je camera niet en wees voorbereid op iets magisch!

Wil je graag zelf terug van de magie genieten in de parken? Bekijk dan deze aanbiedingen....

* Kijk op de officiële Disneyland Paris website: DisneylandParis.com

*3-daags arrangement inclusief vanaf 139 euro per persoon:
• verblijf in één officieel Disney hotel met ontbijt
• 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney® Parken
Prijs vanaf €139 per persoon op basis van 4 personen of €169 per persoon op basis van 2 personen. Een 3 dagenticket voor beide parken wat je inbegrepen hebt kost online of aan de kassa 210 euro!
Boeken of meer info kijk hier: Disney’s Magische Vuurwerkfestival


*Disneyland Parijs aanbieding: Aparthotel StayCity Marne La Vallee 4*
Aparthotel StayCity Marne La Vallee **** heeft haar deuren op 2 september 2019 geopend. Dit luxe 4 sterren appartementencomplex beschikt over een studio voor 4 personen of een 2 kamperappartement voor 5 personen.
Boek nu 2 nachten in dit 4 sterren hotel en 2 dagen toegang tot beide parken vanaf 219 euro per persoon!
Meer info of boeken, kijk hier: Disneyland Paris magisch voordeel


AfbeeldingVolg onze avonturen op instagram


Di 23 Jun 2020, 13:54
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 440
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Wat als je een reservering hebt voor een hotel wat nog niet open is op de dag van aankomst?

Disney biedt je drie mogelijkheden, namelijk:
- Behoud van aankomstdatum en omboeken naar een ander hotel of resort.
- Behoud van het oorspronkelijke hotel of resort en verplaatsen naar een latere aankomstdatum.
- Kosteloos annuleren van de boeking met een volledige terugbetaling.

Je keuze kun je doorgeven door te bellen met het telefoonnummer op je bevestigingsbrief. Indien je geboekt hebt via een reisaanbieder, neem dan met hen contact op.


Disney's Hotel Cheyenne
Voor aankomst van 15 juli t/m 19 juli 2020:
- Als je jouw aankomstdatum wilt behouden, kun je gratis worden omgeboekt naar Disney's Newport Bay Club met dezelfde onderdelen (afhankelijk van beschikbaarheid).
- Als je liever in Disney’s Hotel Cheyenne wilt verblijven, kan je jouw verblijf verplaatsen naar een aankomstdatum van 20 juli t/m 15 oktober 2020 (op basis van beschikbaarheid), zonder extra kosten.
- Je kunt de boeking kosteloos annuleren en je ontvangt een volledige terugbetaling.

Voor aankomst vanaf 20 juli 2020: je boeking is en blijft bevestigd.

Afbeelding

Disney's Hotel Santa Fe
Voor aankomst van 15 juli t/m 19 juli 2020:
- Als je jouw aankomstdatum wilt behouden, kun je gratis worden omgeboekt naar Disney's Newport Bay Club met dezelfde onderdelen (afhankelijk van beschikbaarheid).
- Als je liever in Disney’s Hotel Santa Fe wilt verblijven, kan je jouw verblijf verplaatsen naar een aankomstdatum van 3 augustus t/m 15 oktober 2020 (op basis van beschikbaarheid), zonder extra kosten.
- Je kunt de boeking kosteloos annuleren en je ontvangt een volledige terugbetaling.

Voor aankomst van 20 juli t/m 2 augustus 2020:
- Als je jouw aankomstdatum wilt behouden, kun je gratis worden omgeboekt naar Disney's Hotel Cheyenne met dezelfde voorwaarden en onderdelen (afhankelijk van beschikbaarheid).
- Als je liever in Disney’s Hotel Santa Fe wilt verblijven, kan je jouw verblijf verplaatsen naar een aankomstdatum van 3 augustus t/m 15 oktober 2020 (op basis van beschikbaarheid), zonder extra kosten.
- Je kunt de boeking kosteloos annuleren en je ontvangt een volledige terugbetaling.

Voor aankomst vanaf 3 augustus 2020: je boeking is en blijft bevestigd.

Afbeelding

Disneyland Hotel
Voor aankomst van 15 juli t/m 6 september 2020:
- Als je jouw aankomstdatum wilt behouden, kun je worden omgeboekt naar Disney's Newport Bay Club (afhankelijk van beschikbaarheid) en wordt in dat geval het verschil in prijs terugbetaald.
- Als je liever in het Disneyland Hotel wilt verblijven, kan je jouw verblijf verplaatsen naar een aankomstdatum van 7 september t/m 15 oktober 2020, (op basis van beschikbaarheid), zonder extra kosten.
- Je kunt de boeking kosteloos annuleren en je ontvangt een volledige terugbetaling.

Voor aankomst vanaf 7 september 2020: je boeking is en blijft bevestigd.

Afbeelding

Disney’s Sequoia Lodge
- Als je jouw aankomstdatum wilt behouden, kun je gratis worden omgeboekt naar Disney's Newport Bay Club met dezelfde onderdelen (afhankelijk van beschikbaarheid).
- Als je liever in Disney’s Hotel Sequoia Lodge wilt verblijven, kan je jouw verblijf zonder extra kosten verplaatsen naar een later tijdstip wanneer het hotel heropent (deze datum is momenteel nog niet bekend).
- Je kunt de boeking kosteloos annuleren en je ontvangt een volledige terugbetaling.

Afbeelding

Disney’s Davy Crockett Ranch
- Als je jouw aankomstdatum wilt behouden, kun je gratis met dezelfde onderdelen worden omgeboekt naar Disney’s Newport Bay Club voor aankomst van 15 t/m 19 juli en daarna naar Disney's Hotel Santa Fe of Disney’s Hotel Cheyenne afhankelijk van de heropeningsdata van deze hotels (afhankelijk van beschikbaarheid).
- Als je liever in Disney’s Davy Crockett Ranch wilt verblijven, kan je jouw verblijf zonder extra kosten verplaatsen naar een later tijdstip wanneer Disney’s Davy Crockett Ranch heropent (deze datum is momenteel nog niet bekend).
- Je kunt de boeking kosteloos annuleren en je ontvangt een volledige terugbetaling.

Afbeelding

Let op: wanneer je jouw verblijf wilt verplaatsen naar een aankomstdatum vanaf 16 oktober 2020, kan je ervoor kiezen om je huidige boeking kosteloos te annuleren en om een nieuwe boeking tegen het actuele beschikbare tarief te maken. We betalen het verschil terug wanneer de nieuwe prijs lager is, wanneer de nieuwe prijs hoger is zal het verschil moeten worden bijbetaald.

De volledige en meest actuele info vind je op de officiële website.


Di 23 Jun 2020, 16:40
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 440
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Ter informatie:
Vandaag is het volgende gewijzigd aan het hoofdartikel:
- Reserveringssysteem en tickets
- Gewijzigde boekingsvoorwaarden

Vandaag is het volgende toegevoegd aan het hoofdartikel:
- Reserveringssysteem en tickets > Gasten met een beperking
- Partnerhotels
- Boeken met aanbetaling


Di 23 Jun 2020, 18:06
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 440
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Ter informatie:
Vandaag is het volgende gewijzigd aan het hoofdartikel:
Winkels > Princess or Pirate for a day

Vandaag is het volgende toegevoegd aan het hoofdartikel:
Attracties > Super FASTPASS en Ultimate FASTPASS
Restaurants > Maaltijden met Disney figuren
Restaurants > Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden!
Gasten > Zelfgezondheidscontrole


Do 25 Jun 2020, 13:14
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Wist je dat?

- Disneyland Paris meer dan 20 kilometer aan grondstickers heeft gebruikt om ervoor te zorgen dat gasten weten hoeveel afstand ze moeten houden, bijvoorbeeld in de wachtrij van een attractie.

- Disneyland Paris iedere maand meer dan 50.000 liter handalcohol verbruikt in het hele resort.

- Disneyland Paris een nieuwe tv-spot genaamd "My Prince" gaat uitbrengen om de heropening van het resort bekend te maken. Hierin zijn dronebeelden van het kasteel bij nacht te zien en is er een opnieuw opgenomen versie van "Someday My Prince Will Come" te horen.

- Disneyland Paris voor de heropening een nieuwe name tag heeft ontworpen voor alle Cast Members met de nieuwe slogan "Jij maakt de magie!" (La magie n'existe pas sans vous !).

- Disneyland Paris momenteel een nieuwe hashtag gebruikt: #NoMagicWithoutYou.

- Disneyland Paris de hulp van Edna Mode en The Incredibles heeft ingeroepen om gasten bewust te maken van het nieuwe gezondheid- en veiligheidsplan?

AfbeeldingVolg onze avonturen op instagram


Vr 26 Jun 2020, 08:16
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 440
   Reageer met citaat
Bericht Re: Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020
Jaarkaarten
Het lang verwachte nieuws voor de jaarkaarthouders is daar! Lees hieronder meer over de automatisch verlenging van de geldigheidsduur van de jaarkaarten en het reserveren voor toegang tot het park.

Afbeelding

Automatische verlenging
Disneyland Paris heeft al eerder de jaarkaarthouders laten weten dat de sluiting van het park uiteindelijk ook een automatische verlenging van je jaarkaart zal zijn. Nu de heropeningsdatum bekend is, is ook het aantal dagen van sluiting bekend, namelijk 123 dagen. Aangezien Disneyland Paris alle jaarkaarthouders graag wil bedanken voor hun geduld, geven ze daarom 30 dagen extra cadeau. De verlenging zal dus zijn met 153 dagen. De verlenging voor mensen, waarbij de jaarkaart verlopen is of nog verloopt voor 15 juli 2020, hebben mogelijk een ander aantal dagen, aangezien hun jaarkaart niet de gehele sluitingsperiode geldig was. De nieuwe verloopdatum is eenvoudig te online te controleren via de officiële website. De datum op je jaarkaart zal niet worden aangepast.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Reservering voor het park
Er gelden verschillende regels voor reserveringen voor bestaande en nieuwe jaarkaarthouders. Lees hieronder de verschillen.

Bestaande jaarkaarthouders
Voor toegang te verkrijgen tot het park is het voor bestaande jaarkaarthouders niet verplicht, máár wel sterk aangeraden te reserveren. Een geldige jaarkaart geeft je namelijk géén toegang op het moment dat het aantal maximale gasten in het park is en je geen reservering voor die dag hebt. Daarom is het verstandig om een reservering te maken, zodat toegang verzekerd is. Indien je een reservering hebt, moet je deze laten zien, samen met je jaarkaart bij het binnengaan van het park.

Nieuwe jaarkaarthouders
Nieuwe jaarkaarthouders zullen altijd verplicht zijn om een reservering te maken. Dit is namelijk opgenomen in de nieuwe voorwaarden van de jaarkaarten, waarmee je akkoord gaat bij aanschaf van een jaarkaart. Je dient zowel je jaarkaart als reservering voor het park bij je te hebben om toegang te krijgen tot het park.

Annuleren van een reservering
Indien je een reservering gemaakt hebt en deze wilt annuleren, dan kan dat eenvoudig online. Dit kun je doen tot 10 uur in de ochtend van de bezoekdag. Annuleer je de reservering niet voor die tijd en gebruik je de reservering niet die dag, dan mag Disneyland Paris je 14 dagen toegang tot het reserveringssysteem ontzeggen en eventuele gemaakte reserveringen in die periode annuleren.

Blockdagen
Indien je een reservering wilt maken en je bent in het bezit van een Discovery, Magic Flex of Magic Plus, dan dien je rekening mee te houden dat de blockdagen gehanteerd blijven. Vandaar dat je met deze passen niet alle dagen kunt reserveren.

Discovery jaarkaart
Om te kunnen profiteren van de verlenging van de jaarkaarten, zijn voor de Discovery jaarkaarten de blockdagen vervallen van 27 juli tot 31 juli, van 3 augustus tot 7 augustus, van 10 augustus tot 13 augustus en van 17 tot 21 augustus 2020.

Room-only boeking in een Disney Hotel
Wanneer je je jaarkaartkorting gebruikt voor een hotelovernachting in één van de Disney Hotels maak je een room-only boeking zonder tickets. Vergeet dan niet om ook de dagen dat je toegang wilt hebben tot de parken om ook een reservering te maken via het nieuwe reserveringssysteem. Indien je jaarkaart blockdagen heeft, houdt dan rekening dat deze niet komen te vervallen wanneer je verblijft in een Disney Hotel. Je dient vooraf een los dagticket te kopen én een reservering te maken via het online reserveringssysteem.

Afbeelding

Jaarkaartvoordelen
De huidige situatie heeft ook invloed op bepaalde jaarkaartvoordelen. Een overzicht vind je hieronder.

Parkeren bij Disneyland Paris
De parkeerplaats van het resort is toegankelijk op alle dagen dat je jaarkaart geldig is. De parkeerplaats is toegankelijk voor jaarkaarthouders tot sluitingstijd van het Disneyland Park. Voor de Infinity jaarkaarthouders blijft de Infinity parkeerplaats eveneens beschikbaar.

Korting in winkels en restaurants
De korting in winkels en restaurants blijven onveranderd.

Korting op hotelovernachtingen in de Disney Hotels
De korting op de Disney Hotels blijft onveranderd, echter is de beschikbaarheid van hotels in bij de heropening nog beperkt. Kijk voor meer informatie, over het maken van reserveringen en blockdagen bij room-only boekingen, eerder in dit bericht.

Dagtickets met 20% korting
Dagtickets worden niet verkocht aan de ingang van de parken. Wil je echter een dagticket aanschaffen met jaarkaartkorting, dan kan dit als uitzondering op de situatie bij de Guest Relations balie.

PhotoPass+
De PhotoPass+ met de geldigheidsduur van een jaar wordt automatisch verlengd met het aantal dagen van de sluiting. Op de website blijven de foto's 90 dagen langer bewaard, vanwege het niet beschikbaar zijn van de website.

Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden!
Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden! zal bij de heropening nog niet beschikbaar zijn, waardoor vanzelfsprekend deze korting niet van toepassing is. Ook de verjaardagsaanbieding is momenteel niet beschikbaar.

Privilegetickets
Wanneer je vrienden of familie mee wilt nemen naar Disneyland Paris, kun je als je in het bezit bent van een Magic Plus of Infinity jaarkaart privilegetickets kopen. Deze kunnen momenteel enkel telefonisch gekocht worden. Dit dient 15 werkdagen voor de datum van bezoek te gebeuren, aangezien de tickets per post (zonder extra kosten) naar je worden opgestuurd. De tickets zijn met een specifieke datum, waardoor een reservering voor toegang tot het park voor een gast met een privilegeticket niet nodig is. De jaarkaarthouder dient zelf een reservering te maken via het online reserveringssysteem. Privilegetickets zijn telefonisch te bestellen vanaf 8 juli.

Vriendentickets
De laatste aanbieding van vriendentickets liep tot 1 april 2020. Momenteel zijn er dus geen vriendentickets beschikbaar.

Jaarkaartingang
Voor de houders van een Magic Plus of Infinity blijft de speciale toegang tot het park behouden, echter kan het zijn dat deze niet op dezelfde plek is als gebruikelijk.

Extra Magic Time
Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders hebben, net als hun gasten met priviligetickets, toegang tot de Extra Magic Time, met ingang van 16 juli 2020.

Gratis huur
Huur van kinderwagens en rolstoelen en gebruik van de kennel en bagageopslag blijft onveranderd voor de Infinity jaarkaarthouders.

VIP plaatsen
De VIP plaatsen voor Disney Stars on Parade en Disney Illuminations zijn tijdelijk niet beschikbaar, aangezien zowel de parade als de avondshow pas op een later moment terug zullen keren.

Toegang tot de zwembaden
Tijdelijk is er geen mogelijkheid om met je Infinity jaarkaart een zwembad te reserveren bij een Disney Hotel. Houd het Infinity reserveringssysteem in de gaten voor meer info over beschikbaarheid op een latere datum.

Infinity telefoonlijn
Deze blijft als gebruikelijk bereikbaar, maar door het toegenomen aantal telefoontjes, kan de wachttijd langer zijn dan normaal.

Afbeelding

Tijdelijke jaarkaart
Ben je nog in het bezit van een voucher van een tijdelijke jaarkaart die verloopt tussen 14 maart en 30 september 2020? Dan is de verloopdatum automatisch aangepast naar 31 maart 2021 en kun je de voucher dus tot die tijd nog inwisselen voor de echte jaarkaart bij het jaarkaartbureau. Vergeet niet de voucher al te downloaden vóór de oorspronkelijke verloopdatum. Ook met je tijdelijke jaarkaart dien je een reservering te maken via het online reserveringssysteem.

Maandelijkse betalingen
Wanneer je je jaarkaart hebt op basis van maandelijkse afbetaling, dan zijn deze betalingen vanaf april stopgezet. De betaling zal worden hervat de maand na de heropening, dus normaliter in augustus.

Verlenging
Indien je per mail inloggegevens voor de website hebt ontvangen om je jaarkaart te vernieuwen, dan kun je deze online vernieuwen. Zo niet, dan kun je online een tijdelijke nieuwe jaarkaart aanschaffen en deze op de eerste dag van je bezoek omwisselen voor de werkelijke jaarkaart bij het jaarkaartbureau. Vergeet niet met je tijdelijke jaarkaart ook een reservering te maken via het online reserveringssysteem. Indien je jaarkaart vervalt binnen twee maanden, kun je het ook ter plaatse vernieuwen, echter gaat de voorkeur uit om te kiezen voor een online optie, indien mogelijk.

Veelgestelde vragen over jaarkaarten vind je op de officiële website.


Vr 26 Jun 2020, 13:05
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 44 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB