Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MARVEL AVENGERS CAMPUS IN DISNEYLAND PARIS IS NU OPEN

mei 25, 2022 1561
Als onderdeel van de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park sinds de opening van Disneyland Paris, wordt het allereerste Marvel themaland in Europa geopend. Marvel Avengers Campus biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks.Marvel Avengers Campus is een volledig nieuw ontworpen universum dat is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie helden. Iedereen is uitgenodigd om een team te vormen met de Avengers en hun bondgenoten: van webben slingeren als Spider-Man en vliegen in de ruimte met Iron Man en Captain Marvel tot het aantrekken van een Superhelden pak.

Marvel Avengers Campus opent als onderdeel van de viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Het is de volgende belangrijke mijlpaal in het meerjarige transformatieplan van het Walt Disney Studios Park en vertegenwoordigt het volgende niveau van uitzonderlijke gastervaringen van het resort. Met Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York – The Art of Marvel is Disneyland Paris klaar om de ultieme bestemming te zijn voor Marvel fans om een spectaculaire ervaring te beleven tussen hun favoriete Superhelden.

WELKOM IN AVENGERS CAMPUS
Stel je voor: je helpt Spider-Man tijdens een missie waarbij je webben uit je polsen kunt schieten, je redt het universum op hoge snelheid samen met Iron Man en Captain Marvel, je traint met Okoye en de Dora Milaje, je ziet hoe Black Widow de kwade krachten bestrijdt, je danst met de Guardians of the Galaxy… en zo veel meer.

Avengers Campus is door Tony Stark zelf opgericht om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, te rekruteren en te trainen. Voor het eerst zijn rekruten in staat om een actieve rol te spelen naast de Avengers.

Om deze belofte waar te maken, hebben de Walt Disney Imagineering teams in Parijs en over de hele wereld zij aan zij gewerkt met teams die de Avengers films, televisieseries en comics tot leven hebben gebracht. Samen hebben ze een gloednieuwe plek in het Marvel multiversum ontworpen en gecreëerd, die de innerlijke Superheld verdedigt die in ieder van ons leeft. Of ze nu diepgewortelde Marvel fans zijn of nieuw zijn in de wereld van de Superhelden, zodra gasten Avengers Campus betreden, worden ze allemaal rekruten, klaar om de volgende stap te zetten in hun heldenreis.

Tijdens hun ‘Groots Avontuur’ kunnen rekruten zich in de boetieks omkleden als een van hun favoriete Superhelden en bijtanken zoals de Avengers dat zouden doen met verschillende heerlijke hapjes en traktaties in restaurants PYM Kitchen, Stark Factory en nog veel meer.
TIP: Zoek nu de laagste prijzen via onze kalender: Prijskalender Disneyland Paris.

LIVE-ACTION & HELFDHAFTIGE ONTMOETINGEN

In Avengers Campus worden gasten rekruten en trainen ze samen met de Marvel Superhelden. Het avontuur zit boordevol actie, want Avengers Campus brengt de machtigste helden van de aarde uit bijna elke hoek samen.

Met verrassende live-action stunts en heldhaftige ontmoetingen, waaronder Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow, Thor en Loki, maken de rekruten deel uit van het Marvel universum. Sam Wilson als Captain America, Ant-Man en The Wasp, Okoye en de Dora Milaje van Wakanda maken ook voor het eerst hun opwachting in Disneyland Paris. Deze Superhelden staan klaar om Avengers Campus te verdedigen, wat kan leiden tot actie op de daken en over de hele campus. Rekruten willen daar zeker rondhangen om te zien wat er gebeurt.

Gasten krijgen de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Training Center. Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass™ met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken. Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app.

Nieuwe rekruten van alle leeftijden kunnen buiten helden ontmoeten op meer interactieve en spannende manieren dan ooit tevoren. Ze krijgen de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje en leren van de krijgers van Wakanda hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde.

Ook rijdt de hele dag een nieuw high-tech Avengers voertuig door de Campus rond om de helden in stijl te vervoeren. En de glanzende Quinjet op het QuinPad is ook het middelpunt van de speciale missies.

Daarnaast krijgen rekruten de kans om hun beste danspasjes te tonen tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. De Gateway Portal geeft rekruten ook de kans om het moment vast te leggen waarop ze een van de vele Superhelden van Avengers Campus ontmoeten.

‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde kunstmatige intelligentie, ontworpen door Tony Stark zelf, staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE gebouw – het Avengers Hoofdkwartier – en zal ook rekruten verwelkomen op de Campus, deze controleren op bedreigingen en de aankomst en het vertrek van Avengers signaleren. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland Paris.Bepaalde ervaringen, shows of evenementen kunnen worden gewijzigd of geannuleerd zonder voorafgaande kennisgeving, op basis van wijzigingen in gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van de overheid, of in geval van slechte weersomstandigheden.

AVONTUREN BOORDEVOL ACTIE MET IRON MAN, CAPTAIN MARVEL EN SPIDER-MAN

AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is de droom van elke Superheldenfan en sensatiezoeker.  

In deze razendsnelle achtbaan, exclusief in Disneyland Paris, vormen rekruten een team met Captain Marvel en Iron Man.
De rekruten krijgen een briefing van Iron Man zelf, uitgerust met een gloednieuw Mark 80 harnas dat exclusief ontworpen is voor zijn missies in Avengers Campus. Ze hebben geen tijd te verliezen en krijgen de kans om samen te werken met de twee Avengers op een supersnelle missie. Ze gaan aan boord en vliegen door de ruimte in een voertuig dat Stark heeft uitgerust met een doelzoeker, om de dreiging weg te lokken van de planeet Aarde.
Minimale lengte voor AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is 120 cm.


AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE- Brie Larson keert terug in haar rol als Carol Danvers aka Captain Marvel in AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE, de exclusieve attractie van Disneyland Paris. De Academy Award winnende actrice stond erop om het goede nieuws zelf aan te kondigen in een opgenomen videoboodschap voor fans.

- AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is een hyperspannende attractie die uniek is voor Disneyland Paris, met een hogesnelheidslancering van 0-60 mph in minder dan 3 seconden, drie inversies, twee loopings en een kurkentrekker.- Iron Man in AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE in Disneyland Paris is een nieuwe generatie Audio-Animatronic© figuur exclusief voor Disneyland Paris en de eerste Avenger Audio-Animatronic© in een Disney Park.SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURESPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE is een nieuwe attractie waar rekruten van alle leeftijden web-slingerende superkrachten krijgen.

Een prestatie met innovatieve technologie speciaal gemaakt voor deze attractie. De missie: werk samen met Spidey en help de uit de hand gelopen Spider-Bots – Peter Parker’s robot sidekicks – te vangen voordat ze een ravage aanrichten op de Campus.

Het avontuur begint bij de Worldwide Engineering Brigade van Avengers Campus – ook bekend als WEB – een werkplaats van slimme innovators die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van nieuwe technologieën om gewone mensen uit te rusten en in staat te stellen om Superhelden te worden zoals de Avengers. Deze workshop toont de uitvindingen van Peter Parker en de rest van het WEB Tech team, inclusief hun schattige Spider-Bots die ontworpen zijn als robotachtige hulpjes die alles kunnen bouwen wat een Superheld nodig heeft.Door middel van speciaal ontworpen, innovatieve technologie die lichaamsbewegingen en gebaren herkent, kunnen rekruten hun handen uitstrekken en webben uit hun polsen slingeren, net als Spider-Man. Naarmate de WEB Slinger-voertuigen vooruitgaan en de missie vordert, worden de Spider-Bots steeds moeilijker te verslaan omdat ze zich blijven vermenigvuldigen. Nadat ze Spider-Man hebben geholpen de losgeslagen Spider-Bots te vangen, kunnen de rekruten in hun voertuigen zien hoeveel Spider-Bots ze als team hebben gevangen.Er is geen lengtevereiste voor deze attractie, zodat jonge helden kunnen deelnemen aan de actie.

ATTRACTIES ACHTER DE SCHERMEN: WEETJES
SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE

- Tom Holland keert ook terug in zijn rol als Peter Parker in dit nieuwe avontuur boordevol actie. De acteur richtte een speciale boodschap aan fans in Europa tijdens het filmen van speciale scènes voor de Disneyland Paris attractie.

- Om de meest nauwkeurige en flexibele gastinteractie mogelijk te maken, maakten Imagineers gebruik van infraroodcamera's op de WEB Slinger-voertuigen om de acties van bezoekers 60 keer per seconde te beoordelen en te analyseren, waarbij oogpositie, schouders, ellebogen en polsen worden gevolgd. De attractie identificeert wanneer gasten hun armen bewegen en brengt de geometrie van hun web sling in kaart, waardoor een 3D web wordt weergegeven in de interactieve gameplay.

- Rekruten moeten een 3D-bril dragen en genieten van een mix van fysieke, volledig dimensionale sets en virtuele omgevingen die hen meenemen op dit interactief avontuur, die animatie, bewegende rekwisieten en speciale effecten omvat.

- Voor rekruten die op zoek zijn naar een aangepaste en verbeterde ervaring, zijn de WEB Tech accessoires verkrijgbaar in de Mission Equipment boetiek, gelegen in het gebouw van de attractie. Met de aankoop van WEB Power Band of WEB Shooter accessoires, hebben rekruten toegang tot geavanceerde functies zoals een multivurend web terwijl ze de strijd aangaan met de losgeslagen Spider-Bots in SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE.

- Rekruten krijgen ook de kans om hun eigen, aanpasbare Spider-Bot te kopen bij Mission Equipment in Avengers Campus.


BIJTANKEN ALS EEN SUPERHELD IN EXCLUSIEVE EETGELEGENHEDEN
Als het tijd is om even bij te komen van de heldendaden, kunnen gasten terecht bij nieuwe eetgelegenheden. Avengers Campus rekruten kunnen bijtanken met epische maaltijden en snacks in nieuwe enerverende themarestaurants en food trucks.

PYM KITCHEN


Pym Kitchen is een innovatief wetenschapslab waar het eten en drinken een verhaal vertellen.

Net zoals Ant-Man en The Wasp ‘Pym Particles’ gebruiken om zowat alles te laten groeien en krimpen, past Pym Technologies deze wetenschap toe op de creatie van hapjes, inventieve voorgerechten en zoete lekkernijen als buffet. Rekruten kunnen genieten van items op ongebruikelijke schaal, waaronder gigantische pretzel sandwiches, hotdogs, hamburgers, groenten, taarten en hun kleinste, schattigste versies voor degenen die alles willen proberen.Ongelooflijke extra grote porties zijn Jambalaya, Caesarsalade met gigantische croutons, 0,5-meter extra lange sperziebonen en meer vegetarische opties voor iedereen om het meeste uit de groeiende en krimpende Ant-Man en The Wasp ervaring te halen. Oversized desserts bestaan uit een pecan taart per meter, reuze blauwe donuts en mini rode donuts, mini cheesecakes, worteltaart, red velvet, reuze aardbeienroomtaart en honingraat taart.Volwassenen kunnen genieten van rode wijn in kleine flesjes die zo rood zijn als de kleur van het verkleinende Pym-deeltje, of een selectie van vier verschillende kleine biertjes geserveerd in Pym Kitchen souvenirglazen, of een speciaal glas Blue Chardonnay* – die blauw is zoals het vergrotende Pym Particle.De kunst van het tafelen maakt gebruik van de codes van een LAB, met olijfolie gepresenteerd in reageerbuisjes, soepen in bekers en wijn geserveerd in Erlenmeyer flesjes. Pym Kitchen heeft ook een bar met een kenmerkende blauwe en rode cocktail in een beker en een superfood cocktail gemaakt met Blue Chardonnay, Perrier, Martini, en gedroogde goji bessen.
* Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

RESTAURANT ACHTERGRONDVERHALEN
Dokter Henry Jonathan ‘Hank’ Pym is een entomoloog en natuurkundige, die het Ant-Man pak ontwikkelde, na de ontdekking van de Pym Particles die van grootte veranderen. Hij werkte een tijd voor S.H.I.E.L.D. als consultant en werd de originele Ant-Man, vechtend naast The Wasp, zijn eigen vrouw Janet van Dyne. Nu zijn hun mantels overgenomen door Scott Lane en Hope van Dyne - de dochter van Hank en Janet - de nieuwe Ant-Man en The Wasp. Pym Particles zijn subatomaire deeltjes die in staat zijn massa te verplaatsen of toe te voegen en de schaal van elke vorm van materie te verkleinen of te vergroten, de fysieke krachten rond dergelijke voorwerpen of organismen waarop ze worden toegepast samen te persen, en de dichtheid en kracht van het onderwerp te vergroten.

STARK FACTORY


Stark Factory is een counterservice restaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van een kookshow met zelfgemaakte pizza's vers uit de oven van de pizzaiolo's, inclusief vegetarische optie, salades en een keuze uit verse pasta.

Het dessert is een eerbetoon aan Thor, geïnspireerd op de favoriete lekkernijen van de God van de Donder, zoals te zien in Marvel Comics.

Stark Factory was vroeger een assemblagelijn voor Howard Stark en bevat overblijfselen van eerdere activiteiten van S.H.I.E.L.D. en vele verborgen ‘Easter Eggs’ als eerbetoon aan de fans, waaronder artefacten gebouwd door Tony Stark en de indrukwekkende HulkBuster – het harnas dat hij maakte met de hulp van Bruce Banner voor de Hulk, die exclusief is voor Disneyland Paris.RESTAURANT ACHTERGRONDVERHALEN
Stark Industries werd in de 19e eeuw opgericht door Isaac Stark Sr en later overgenomen door Howard Stark en vervolgens door zijn beroemde zoon Tony.Stark Industries is vooral een defensiebedrijf dat geavanceerde wapens en militaire technologieën ontwikkelt en vervaardigt. Het bedrijf maakt het pantser dat Iron Man en zijn vriend War Machine dragen. Het bouwt de Helicarriers die S.H.I.E.L.D. gebruikt en het produceert de Quinjets die door de Avengers worden gebruikt.

De WEB (Worldwide Eating Brigade) food truck wordt gerund door de uitvinders van de WEB workshop en serveert een verscheidenheid aan Aziatische noedels en kokosballen. De FAN-tastische Food Truck, de favoriet van Tony Stark, serveert hotdogs in New York-stijl, inclusief veganistische worstjes, verschillende soorten sauzen en toppings, en een cheesecake op een stokje als dessert. Avengers Campus is ook de thuisbasis van de Super Diner, een klein traditioneel Amerikaans restaurant dat Reuben sandwiches serveert, een typisch Noord-Amerikaans recept gemaakt met corned beef, kaas, zuurkool, en een hartige dressing, gegrild tussen sneetjes roggebrood.

EEN UITRUSTING MET HELDHAFTIGE MERCHANDISEMISSION EQUIPMENT
Mission Equipment boetiek is de plek waar je een groot aantal Campus uitrustingen kunt kopen, waaronder de officiële Avengers Campus en WEB – Worldwide Engineering Brigade – artikelen. In deze unieke winkel kunnen kinderen en volwassenen kleding kopen, accessoires die hun ervaring gaan verbeteren en nog zoveel meer.

WEB Tech accessoires maken de ervaring van de rekruten nog specialer
SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE is de eerste attractie in Disneyland Paris waar rekruten WEB Tech-accessoires kunnen inzetten. Voor extra krachten en ervaring op maat, zijn WEB Tech-accessoires verkrijgbaar in de Mission Equipment boetiekl, die zich in het gebouw van de attractie bevindt. Met de aankoop van WEB Power Band krijgen rekruten toegang tot geavanceerde functies zoals een multi-vurende web optie, terwijl ze de strijd aangaan met die Spider-Bots die los rondlopen in SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE. Jawel, met de WEB Tech accessoires kun je je EIGEN krachten ontdekken en krijg je een andere ervaring aan boord van de attractie.WEB Tech kan de krachten van de rekruten in de attractie veranderen, geïnspireerd door fan-favoriete Superhelden, zoals Spider-Man met electro-dynamische webben, Iron Man met repulsor blasts en Doctor Strange met mystieke versterker.

Aangepaste Spider-Bots en nog meer Avengers Campus exclusiviteitenElke Superheld heeft een vriendelijke sidekick nodig om zijn omgeving te helpen beschermen. Spider-Bots plaatsen gasten in de bestuurdersstoel, zodat zij hun eigen Spider-Bot kunnen besturen en het kunnen opnemen tegen tegenstanders, met geprogrammeerde gevechts- en verdedigingscapaciteiten. Wil je je eigen Spider-Bot naar een hoger niveau tillen? Tactische upgrades, geïnspireerd door enkele favoriete Superhelden, veranderen het algemene uiterlijk van een Spider-Bot en verbeteren de gevechtscapaciteiten. Deze tactische upgrades zijn geïnspireerd door Iron Man, Black Widow, Black Panther.

De Spider-Man stijlvolle bril is het ultieme accessoire voor dag en nacht met 17 unieke uitdrukkingen die digitaal tot leven komen, geïnspireerd door de web-slinger zelf.

Wie zijn WEB-trots wil laten zien, kan zijn innerlijke wetenschapper naar boven halen met een verscheidenheid aan kleding en andere speciale producten die exclusief verkrijgbaar zijn in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.Koop je tickets vooraf en geniet van de beste prijs!
Koop hier tickets voor Disneyland Paris.


DE ULTIEME MARVEL ERVARING

DISNEY HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL
Disneyland Paris biedt de ultieme Marvel-ervaring van zonsopgang tot zonsondergang voor gasten die verblijven in Disney Hotel New York – The Art of Marvel.

In dit hotel, geopend in juni 2021, wordt de gastervaring naar een hoger niveau getild met een holistische, 360-graden benadering van verhalen vertellen, waaronder het Super Hero Station, dat ontmoetingen met Helden als Captain America en Black Widow aanbiedt vanaf de opening van Marvel Avengers Campus; en de Hero Training Zone, een buitenveld met speciale terreinen voor een verscheidenheid aan sportactiviteiten waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten. Met 350 kunstwerken gemaakt door meer dan 110 kunstenaars uit Europa en daarbuiten – waaronder 50 exclusieve stukken – is het een van de grootste publiekelijk te bezichtigen collecties Marvelkunst ter wereld.

TIP: Zoek nu de laagste prijzen via onze kalender: Prijskalender Disneyland Paris.

DE ECHTE HELDEN ACHTER DE SCHERMENMeer dan 450 Cast Members, bekend als Campuspersoneel, worden gerekruteerd en getraind voor Marvel Avengers Campus.

Zij spelen een sleutelrol in het hart van de ervaring van de rekruten om deze parallelle dimensie van het Marvel multiversum tot leven te brengen als nooit tevoren. Gasten of ‘rekruten’ kunnen genieten van echt interactieve next-level storytelling, terwijl het Campuspersoneel hen kennis laat maken met nieuwe verhalen en ze traint voor missies die plaatsvinden op de campus.

Met meer dan 450 vacatures, waarvan twee derde voor de lange termijn, is het de doelstelling dat ongeveer 70% van het Campuspersoneel in dienst treedt vanuit verschillende functies in het resort.


Technologie & Innovatie Ten Dienste Van Storytelling
Disney Imagineers en Disneyland Paris teams hebben de grenzen van technologie en innovatie verlegd om deze machtige, unieke ervaring tot leven te brengen - met inbegrip van een reeks primeurs voor Disneyland Paris:

- Gebarenherkenning bij Spider-Man W.E.B. Adventure: voor het eerst in Disneyland Paris, zijn rekruten in staat om virtuele webben uit hun polsen te schieten door gebaren te maken met hun handen en natuurlijke bewegingen te gebruiken die geen wearable technologie vereisen, anders dan een 3D-bril. Het web-slingeren gebeurt real time. Om de meest nauwkeurige en flexibele gastinteractie mogelijk te maken, gebruikt de attractie kunstmatige intelligentie, machine-learning en computer vision technologieën bij het volgen van de gebaren.

- WEB Tech accessoires: voor het eerst in Disneyland Paris, kunnen rekruten hun ervaring aan boord van Spider-Man W.E.B Adventure aanpassen met een WEB Tech accessoire, de WEB Power Band.

- Iron Man in AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE in Disneyland Paris is een nieuwe generatie Audio-Animatronic© figuur exclusief voor Disneyland Paris en de eerste Avenger Audio-Animatronic© in een Disney Park.

- Freeze frame dynamische foto in het Training Center: wie de Avengers ontmoet, krijgt - voor het eerst in een Disney Park - de kans om dit onvergetelijke moment vast te leggen met een 360 ‘freeze frame’ dynamische foto gemaakt met 27 camera's rondom de actie. Deze unieke heldhaftige ontmoeten zijn te boeken zijn via de Disneyland Paris mobiele app.

- ‘F.R.I.D.A.Y. Tony Stark's Kunstmatige Intelligentie speelt een centrale rol in de Campus. Als eerste virtuele personage dat centraal staat in Disneyland Paris, is ze ‘geüpload’ op de gevel van Avengers Assemble: Flight Force dankzij een innovatief, geïntegreerd licht- en geluidssysteem dat steunt op parametrische 3D-modellering - een primeur voor Disney Parken, en een zeldzaam voorbeeld van dit systeem op die schaal in de hele entertainmentindustrie wereldwijd.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 28 juli 2022 21:36