Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Attracties

Schip ahoi! Pak een zwaard en leef je uit in deze avontuurlijke speeltuin voor piraatjes.
Zet je ontdekkingsreis door Discoveryland® voort en koers je bemanning naar Jules Verne's Nautilus voor een tocht met een tentakelige verrassing.
Dromen worden werkelijkheid en kindergezichtjes lichten op in het schijnsel van dit wereldberoemde Disney-icoon.
Houd je hoed vast terwijl je in een op hol geslagen wagen over, onder en door enkele donkere en mysterieuze jungleruïnes raast.
Bestuur je eigen ruimteschip hoog in de lucht boven Discoveryland® tussen een schitterend stelsel van draaiende planeten.
Zing het klassieke lied voor wereldvrede mee tijdens deze heerlijke muzikale boottocht verzorgd door alle kinderen van de wereld. Klim vanaf de kleurrijke steiger aan boord en vaar over de…
Knal de ruimte in en help Buzz om Zurg te verslaan in deze intergalactische laserschiettent.
Vergaap je aan de miniatuurscènes van de stad Agrabah en beleef het verhaal van Aladdin als nooit tevoren.
Dwaal door je eigen avontuur in Wonderland waar achter elke hoek een lach op je wacht zo breed als die van de Kolderkat.
Voel de Force in deze reis door de Star Wars galaxy.
Huppel naar Wonderland en klim in één van de kleurige theekopjes voor een vrolijk ritje rond een reuze theepot.
Rij in een mijnwagentje door het magische land van Sneeuwwitje en ontdek hoe de zeven dwergen haar hielpen de boze koningin te verslaan.
La Tanière du Dragon: Een vergeten legende
Stap aan boord van een oude raderstoomboot en geniet van een ontspannen boottocht over de rivier langs het beste van het Oude Westen.
Ga op reis naar magische landen waar klassiekers uit de literatuur en memorabele Disney momenten in miniatuur tot leven gebracht worden.
Vlieg onder een sterrenhemel in een magisch galjoen boven Londen voordat je in Nooitgedachtland aankomt waar zeemeerminnen, indianen en piraten op je wachten.
 Begin je reis in de galaxy en ga het gevecht aan met de Empire in deze epische take-over van de klassieke attractie.
Ben jij de snelste schutter van de stad? Van prikkende cactussen tot Peg-Leg Pete, er zijn genoeg doelwitten om op te oefenen.
Voel je even als een echte sprookjesprinses terwijl je een gedenkwaardig moment met een Disney Prinses doorbrengt in de meest betoverende omgeving.
Alle hens aan dek voor deze spannende piratenvaart, nu met kapitein Jack Sparrow en een beruchte bemanning.
Klim aan boord van dit beroemde galjoen dat onder de piratenvlag vaart voor een alle-hens-aan-dek zeeroversavontuur. Arrr!
Je slaat je handen voor je ogen in dit vrolijke mysterie waar griezelige geesten en spoken je overal staan op te wachten.
Bereid je voor op een buitenaardse ontmoeting met een beroemd Star Wars Figuur, zoals de gevreesde Darth Vader.
Een verjaardag vier je liefst met je vrienden, en Mickey’s beste vriend Donald heeft een verrassingsshow voorbereid die je onderdompelt in de meest onvergetelijke liedjes en verhalen van Disney. Laat…
Neem een kijkje achter de schermen en ontmoet Mickey de goochelaar tussen de shows door. Maak een foto en ontdek enkele magische trucs.
Zet hem in zijn achteruit naar de eeuwwisseling en lift mee met een van de meest legendarische voertuigen van de afgelopen 100 jaar.
Wandel door Main Street, U.S.A. en ontdek het verhaal achter het bekendste staatssymbool van de VS.
Ga in dit avontuur mee met Pinokkio en zijn vriendje Japie Krekel, op zijn zoektocht een echte jongen te worden.
Pak de teugels en maak een betoverende rit op Sir Lancelots eigen draaimolen.
Ervaar het verhaal van Doornroosje in de meest betoverende omgeving.
Ga de uitdaging van de smokkelpaden op Adventure Island aan en ontdek deze geweldige boomhut van de Zwitserse schipbreukelingen, de familie Robinson.
Ga lekker zitten in de paardentram en beweeg je door Main Street U.S.A.® met klassiek 19e-eeuwse grootsheid.
Stap aan boord van onze stoomtrein en ga op weg naar een volgend magisch avontuur in het Disneyland® Park.
Verborgen aan de oevers van Rivers of the Far West, kun je prachtige avonturen beleven in deze speeltuin, omringd door de prachtige landschappen van het Amerikaanse Westen.
Stijg op met je favoriete vliegende olifant voor een geweldig uitzicht op de magie onder je.
Eureka! Ontdek het gouden tijdperk van de grote uitvindingen met schaalmodellen van de meest revolutionaire creaties uit de 19e eeuw.
Ga bij het circus en spring op het vrolijke treintje van Dumbo voor een rustig ritje op en neer langs de kleine wondertjes van Storybook Land.
Hou je vast terwijl dit op hol geslagen mijnwagentje jou en je gezin wild over een spookberg jaagt...
Spring achter het stuur van je eigen auto en zoef door een kleurrijk landschap.
Familieplezier ten top! Verzamel al je moed om dit mysterieuze land te ontdekken en kijk of je de geheimen van Skull Rock kunt ontrafelen.

Laagste prijs kalender