Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peter Pan's Flight

augustus 12, 2020 1803
Vlieg onder een sterrenhemel in een magisch galjoen boven Londen voordat je in Nooitgedachtland aankomt waar zeemeerminnen, indianen en piraten op je wachten.

Peter Pan's Flight: Je kunt vliegen!
Vlieg hoog in de lucht bij maanlicht met Peter Pan. Klim aan boord van een kleurrijk galjoen en vertrek, met behulp van wat elfenstof en fijne gedachten, op een hoogvliegend avontuur langs veel van de onvergetelijke settings en scènes uit Disney's beroemde animatiefilm Peter Pan.

Terug naar Neverland
Reis naar de kamer van de kinderen van de familie Van Dalen en zie de eerste ontmoeting tussen Wendy, Michiel, John en Peter Pan. Vlieg door de nacht over Londen waar beroemde plekken als de Big Ben en Tower Bridge zich aftekenen tegen een achtergrond van schitterende lichtjes. Daal vervolgens af naar Neverland, land van piraten en sprankelende watervallen.

Bekijk er Neverland Mermaid Lagoon en vaar langs Skull Rock. Duik Pirate's Cove in waar een enorm piratenschip ligt en zie hoe Peter Pan in een spannend zwaardgevecht met kapitein Haak verwikkeld is. Uiteindelijk keer je terug naar Londen en laat je de verslagen kapitein Haak ver achter je.

Afbeelding


Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Fantasyland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Extra services: FASTPASS
  • Interesses: Familieplezier
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 17 februari 2021 16:09

Laagste prijs kalender