Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line maakt de cruises bekend voor de zomer van 2022 (mei – september)

maart 18, 2021 26292

Index

Disney Cruise Line heeft vandaag haar cruises voor de zomer van 2022 vrijgegeven voor de huidige vloot. De Disney Wish is niet opgenomen in deze lijst. Er wordt evenwel verwacht dat de Disney Wish de cruises van 3- en 4-nachten naar de Bahamas overneemt van de Disney Dream in Port Canaveral.

Het andere grote nieuws in de aankondiging van vandaag is de verplaatsing van de Disney Dream naar haar nieuwe thuishaven, Miami, Florida. Zoals verwacht zal de Disney Magic terugkeren naar Europa, de Disney Wonder zal de zomer in Alaska doorbrengen, en de Disney Fantasy zal in Port Canaveral blijven om Caraïbische cruises aan te bieden.

Met de release van vandaag worden de beschikbare afvaartdata uitgebreid tot de zomermaanden van 2022, waardoor gasten opties hebben om hun toekomstige cruisetegoeden en vakanties meer dan een jaar vooruit kunnen plannen, en ook kunnen profiteren van openingsdagprijzen voor sommige van de nieuwe routes.

Hoewel de data vandaag bekend zijn gemaakt, gaan de algemene reserveringen pas op donderdag 25 maart open. Er zal echter een graduele boekingsperiode zijn vanaf maandag 22 maart voor wie al een Disney Cruise heeft gedaan.
  • Maandag 22 maart – Platinum Castaway Club members & Disney’s Golden Oaks residents
  • Dinsdag 23 maart – Gold Castaway Club members
  • Woensdag 24 maart – Silver Castaway Club members, Adventures by Disney Insiders, en DVC members die nooit eerder met DCL hebben gecruised
  • Donderdag 25 maart - nieuwe cruisers (nooit met Disney Cruiseline gevaren)
Als u al lid bent van de Castaway Club, log dan nu in op uw account om uw Castaway Club-status te verifiëren. Zo bent u helemaal klaar om op de voor u aangegeven datum te boeken.
Castaway Club leden kunnen vanaf maandag online boeken! Het enige voorbehoud is dat dit alleen voor nieuwe boekingen is, omdat de website nog niet is ingesteld om een placeholder naar een nieuwe boeking te verplaatsen. Voor dit soort boekingen zal nog steeds een telefoontje nodig zijn.
Probeer vandaag NIET te bellen om te boeken; dit zal de telefoonlijnen alleen maar doen vastlopen en de reserveringsmedewerkers in de war brengen. Er kunnen mensen zijn die vandaag een beschikbare cruisevakantie proberen te boeken.

Voor degenen die op zoek zijn naar data voor de herfst van 2022, verwachten wij, gebaseerd op de voorbije jaren, dat de volgende release ergens in het voorjaar zal plaatsvinden, net voordat het zomerseizoen begint.

Volledig persbericht van de Disney Cruise Line
Disney Cruise Line zal families spannende avonturen over de hele wereld bieden in de zomer van 2022, waaronder reizen naar nieuwe bestemmingen en favoriete aanleghavens op de Griekse eilanden, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska en de Caraïben. Daarenboven zullen de allereerste zomerafvaarten vanuit Miami gasten naar Disney's betoverende privé-eiland op de Bahama's, Castaway Cay, brengen.
"Terwijl we ons voorbereiden op een terugkeer naar zee zodra de tijd rijp is, blijven we naar de toekomst kijken en meer cruisemogelijkheden voor gezinnen ontwikkelen," zegt Thomas Mazloum, president van Disney Cruise Line. "Het aanbieden van deze gevarieerde nieuwe line-up van routes voor de zomer van 2022 toont onze inzet om meer gasten naar meer bestemmingen over de hele wereld te brengen terwijl we plannen maken voor extra schepen in de komende jaren."


Afbeelding

Ga op verkenning op de Griekse eilanden, in het Middellandse Zeegebied, in Noord-Europa en nog verder
In de zomer van 2022 zal een nieuwe verzameling bestemmingen deel uitmaken van de grote tour van de Disney Magic door Europa, die begint met afvaarten door de Griekse eilanden en de Middellandse Zee, alvorens naar Noord-Europa te gaan voor cruises naar de Oostzee, de Britse eilanden, IJsland en de Noorse fjorden. Vijf nieuwe havens in Europa zijn Chania, Griekenland; Porto, Portugal; Riga, Letland; Maloy, Noorwegen; en Nynashamn, Zweden, nabij Stockholm.
Vanuit Rome zullen cruises van 8-, 9- en 12-nachten naar Griekenland gezinnen meenemen naar de prachtige landschappen en archeologische wonderen van bestemmingen zoals Piraeus, de toegangspoort tot Athene, en naar de spectaculaire Griekse eilanden Santorini en Mykonos. Een negen nachten durende cruise zal Disney Cruise Line's eerste bezoek aan Chania, Griekenland, op het eiland Kreta zijn, bekend om zijn charmante haven en Venetiaanse en Florentijnse invloeden.
Middellandse Zee reizen vanuit Barcelona, Spanje, zullen een mix worden van must-see plaatsen, waaronder Rome en Napels, en kustplaatsen aan de Franse Rivièra zoals Villefranche en Cannes. Tijdens een zeven nachten cruise van Barcelona naar Dover, Engeland, zal Disney Cruise Line haar allereerste bezoek brengen aan Porto, Portugal, een kuststad met oude charme genesteld in één van 's werelds toonaangevende wijngebieden en beroemd geworden door de naam te geven aan de bekende portwijn.
Andere nieuwe havens in Noord-Europa zijn Riga, de hoofdstad van Letland en de grootste metropool in de Baltische staten; Nynashamn, Zweden, een prachtige badplaats net buiten Stockholm; en Maloy, Noorwegen, een charmant kustdorp omzoomd door zilverkleurige stranden en historische vuurtorens.

Avontuur in Alaska                       
De Disney Wonder zal terugkeren naar Alaska voor het zomerseizoen van 2022 om de adembenemende natuurlijke vergezichten, gletsjers en wilde dieren van de regio te verkennen. Vertrekkend vanuit Vancouver, Canada, zullen de meeste van deze zeven nachten durende cruises een bezoek brengen aan Dawes Glacier, Skagway, Juneau en Ketchikan. Twee van de cruises zullen Icy Strait Point aandoen in plaats van Skagway.
Elke Alaska cruise biedt avontuur in de haven en plezier aan boord van het schip, met prachtige landschappen, spannende Port Adventures en speciale Disney Cruise Line accenten die de pracht en geest van "The Last Frontier" tot leven zullen brengen aan boord.

Eerste zomercruises vanuit Miami
Voor de allereerste keer kunnen gezinnen tijdens het zomerseizoen vanuit Miami varen en genieten van nog meer mogelijkheden om Castaway Cay te bezoeken. Elke cruise vanuit Miami in de zomer van 2022 heeft een stop op Disney's prive-eiland. De reis van 7 juni is de inaugurele cruise van de Disney Dream vanuit Miami, omdat het schip voordien alleen in Port Canaveral, Florida heeft aangemeerd.
Naast een bezoek aan Castaway Cay, zullen cruises  van drie en vier nachten vanuit Miami Nassau, Bahamas aandoen, terwijl cruises van vijf nachten een stop in Grand Cayman of Cozumel, Mexico bevatten. Een speciale cruise van vijf nachten heeft twee stops in Castaway Cay, en een stop in Nassau.

Tropische vakanties van Port Canaveral
Tropische vakanties naar de Caraïben en de Bahamas worden voortgezet aan boord van de Disney Fantasy vanuit Port Canaveral nabij het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida. Elke Disney Fantasy cruise bevat een bezoek aan Castaway Cay.
De Disney Fantasy zal inschepen op een hele reeks van routes naar de oostelijke en westelijke Caraïben in de zomer van 2022, met inbegrip van cruises van zeven nachten, een speciale cruise van vijf nachten en een verlengde cruise van negen nachten.
De negen nachten cruise op de Disney Fantasy heeft een eerste stop in Roseau, Dominica, een Oost-Caraïbische bestemming vol met natuurlijke warmwaterbronnen, prachtige watervallen en tropische regenwouden. Dit bergachtige eiland wordt begrensd door ongerepte stranden en kristalhelder water, perfect voor watersportactiviteiten.
Nog meer magie aan boord van de Disney Wish
Zoals eerder aangekondigd, is het de bedoeling dat de Disney Wish in de zomer van 2022 haar maiden voyage maakt. Informatie over routes en boekingen voor dit schip zal op een later tijdstip worden vrijgegeven.
De Disney Wish zal het meeslepende familie-entertainment, betoverende verhalenvertellers en ongeëvenaarde service laten zien die alleen Disney kan leveren. Het schip zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas, of LNG, een van de schoonst brandende brandstoffen beschikbaar. Met een bruto-tonnage van ongeveer 144.000 ton en 1.250 kajuiten zal het schip iets groter zijn dan de Disney Dream en de Disney Fantasy.
Pre-Cruise Escapes met Adventures by Disney
In de zomer van 2022 kunnen gasten van Disney Cruise Line de magie van hun cruisevakantie in Europa uitbreiden met een pre-cruise escape in geselecteerde steden van Adventures by Disney, een leider in begeleide groepsvakanties voor gezinnen.
Adventures by Disney biedt populaire pre-cruise vakanties in Rome, Londen, Barcelona en Kopenhagen aan. Deze escapes van twee tot drie nachten bieden onvergetelijke ervaringen in iconische steden, zoals een privé-bezoek aan de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel in Rome. Daarnaast worden gezinnen ondergedompeld in de cultuur van elke regio met activiteiten zoals flamencodansen, mozaïek maken en het bereiden van lokaal geïnspireerde gerechten.
Boekingen voor deze Adventures by Disney-aanbiedingen gaan 25 maart 2021 open voor het publiek. Ga voor meer informatie naar adventuresbydisney.com of neem contact op met een reisagent.
Voor meer informatie over Disney Cruise Line of om een vakantie te boeken, bezoek disneycruise.com.

Bron: https://disneycruiselineblog.com/


Hoe boek je een Disney Cruise?
Het boeken van een Disney Cruise is mogelijk bij www.cruisereizen.nl die gespecialiseerd zijn in cruises. Disney vaart met zijn schepen op vele plaatsen zoals de Caribbean, Alaska, Noord-Europa, de Middellandse Zee, de Westkust van de VS, .... Je kan de cruise apart boeken of een pakket met vluchten en eventueel hotel.
Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl 


Vorige 1/8 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 22 maart 2021 10:40