Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Les Mystères du Nautilus

november 19, 2020 1739

Zet je ontdekkingsreis door Discoveryland® voort en koers je bemanning naar Jules Verne's Nautilus voor een tocht met een tentakelige verrassing.

Les Mystère du Nautilus: Een rondleiding 20.000 mijl onder zee
Duik in Jule Vernes' fantasie en kom aan boord kapitein Nemo's historische onderzeeër. Tijdens je tocht door de gangpaden zul je tal van zeemansgeheimen ontdekken. Maar laat het kalme water je niet in de luren leggen, want er schuilt gevaar onder de troebele oppervlakte.

Deze walkthroughattractie is Disneyland Park en bevindt zich in Discoveryland naast Hyperspace Mountain.
De attractie staat in het teken van het verhaal Twintigduizend mijlen onder zee geschreven door Jules Verne. Tijdens de attractie lopen bezoekers door een onderzeeër. Deze ligt deels onder water.

Wist je dat? Les Mystères du Nautilus

Zoom in (real dimensions: 800 x 781)Afbeelding

Het orgel van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus is een exacte replica van het orgel dat werd gebruikt in de film 20.000 Leagues Under the Sea uit 1954. Het origineel is te vinden in de Haunted Mansion-attractie in Disneyland Park in Californië.

Het was filmdecor ontwerper Tom Sherman, een groot fan van het werk van Jules Verne en meer in het bijzonder van 20.000 Leagues Under the Sea, die de Imagineers bijstond bij het concept van de attractie Les Mystères du Nautilus in Discoveryland. Hij leverde met name meer dan 250 ontwerpen gemaakt op servetten, met details over de panelen, pijpen en andere kleppen die nodig zouden zijn voor de bouw!

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Discoveryland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 02 juli 2023 10:09

Laagste prijs kalender