Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Buzz Lightyear Laser Blast

november 16, 2020 1458

Knal de ruimte in en help Buzz om Zurg te verslaan in deze intergalactische laserschiettent.

Buzz Lightyear Laser Blast: Op naar de sterren, en daar voorbij!
De wrede keizer Zurg steelt batterijen van onschuldig speelgoed voor zijn nieuwe vernietigingswapen. En Buzz Lightyear heeft jouw hulp nodig! Jij bent een Junior Space Ranger en moet een XP-40 spacecruiser door het schimmige Gammaquadrant sturen en lasers afvuren uit het boordkanon om Zurg te stoppen en punten te scoren.

Gebaseerd op de filmhits
Buzz Lightyear Laser Blast is een spannende ruimtereis die de epische strijd tussen Buzz Lightyear en de wrede keizer Zurg uit de populaire Disney•Pixar Toy Story-films voortzet.

Draai je om en vuur af!
Richt je ruimtekanon en vuur onzichtbare infraroodlaserstralen af op elk doel met een Z-indicatie. Na een missiebriefing van Buzz Lightyear bij Star Command stap je in een XP-40 spacecruiser, pak je het boordkanon en dan begint je ruimtekruistocht naar het Gammaquadrant.
Trek samen met Buzz Lightyear tussen verlichte buitenaardse werelden ten strijde tegen Zurg en zijn razende leger van ronkende robots. Gebruik je joystick om je cruiser 360 graden te draaien en snel je interplanetaire "Z" doelen te identificeren. Schiet je doelen kapot met je laserkanon om punten te scoren.
Kun jij Zurg en zijn leger stoppen voordat het te laat is? Het lot van de wereld ligt in jouw handen!


Puntensysteem
Elk raak schot wordt beloond met bliepjes, lichtflitsen en punten. Er zijn doelen in vier verschillende maten die elk verschillende punten waard zijn.
Tijdens de ruimtebattle worden je punten automatisch opgeteld en kun je je score bijhouden op het elektronische dashboard van je spacecruiser.
Vergelijk je score met die van je vrienden of probeer je eigen record te verbeteren!

Star Command Rang
Aan het eind van je missie krijg je een Star Command Rang gebaseerd op het aantal punten dat je tijdens je missie verzameld hebt. De laagste rang is die van "Space Cadet", maar gevorderde spelers kunnen de uitdaging aangaan en proberen de hoogste rang van "Galactic Hero" te bereiken.

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Discoveryland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Extra services: FASTPASS, PhotoPass
  • Interesses: Familieplezier
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 08 april 2021 10:28

Laagste prijs kalender