Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pirates of the Caribbean

november 26, 2020 1450

Alle hens aan dek voor deze spannende piratenvaart, nu met kapitein Jack Sparrow en een beruchte bemanning.

Een piratenleven met nog meer Arrrrrrrrgh!
Alle hens aan dek en hijs de zeilen, want vanaf 24 juli 2017 zijn Captain Jack Sparrow, Captain Barbossa, een nieuwe piratenheldin en een bemanning van beruchte zeerovers te vinden in één van de beroemdste attracties: Pirates of the Caribbean.

Verzamel je scheepsmaatjes, reis naar de lagune, klim aan boord van je schip en maak een vernieuwde bootreis door een avontuurlijk tijdperk. Explosies vullen de lucht wanneer je Captain Jack Sparrow bereikt en op zoek gaat naar de begraven schat. Onderweg kun je de skeletten van vijanden tegenkomen. Blijf op je hoede, want Captain Barbossa wil wraak nemen en het maanlicht verandert hem voor je ogen in een angstaanjagende zombie.
Vaar langs de stoere piraten die zich vermaken met de buit van hun plunderingen, en zing mee als iedereen meezingt met het legendarische 'Yo Ho, Yo Ho (A Pirate's Life for Me)'.
Welkom in een nieuw gouden piratentijdperk, maatjes. Arrrgh

Als je op zoek bent naar avontuur...
Vertrek op een spannende reis naar de 17de eeuw, toen schurken en bandieten de dienst uitmaakten in de havensteden van de Caraïben.
Zet koers naar de spookachtige Dead Man's Cove en Hurricane Lagoon en reis daarna naar een in nevels gehuld fort en een indrukwekkend galjoen met twaalf kanonnen die in een hevig gevecht zijn verwikkeld.
Plunderaars en piraten zingen een overwinningslied terwijl een kuststad in brand staat. In de kerkers proberen de wanhopige gevangenen de waakhond die de sleutels van hun cel in zijn bek heeft, dichterbij te lokken.

Dead men tell no tales! 

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Adventureland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Extra services: PhotoPass
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 december 2020 11:01

Laagste prijs kalender