Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking in Disneyland Paris

november 30, 2021 107832

Index

In Disneyland Paris is magie voor iedereen. Met de kennis en ervaring die gedurende bijna 30 jaar is opgedaan om gasten met een handicap en speciale behoeften te ontvangen, zal het resort zijn benadering van toegankelijkheid verder evolueren voor voortdurende verbetering.

Disneyland Paris zal  de toegang tot attracties niet langer bepalen op basis van categorieën van handicaps en gasten zullen hun eigen autonomie evalueren om te beslissen welke attracties ze kunnen ervaren.

 "Ons nieuwe toegankelijkheidsprogramma is een grote stap voorwaarts in onze inzet voor toegankelijkheid in Disneyland Paris, waardoor elke gast de magie van het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park kan ervaren, zei Daniel Delcourt, Senior Vice President, Chief Operating Officer, Disneyland Paris. "Onze gasten en Cast Members zijn altijd de kern geweest van onze benadering van toegankelijkheid. Disneyland Paris is toegewijd om te luisteren en te leren van onze gasten, Cast Members en toegankelijkheidsexperts om nieuwe normen te ontwikkelen voor inclusie in de Franse themaparkindustrie."

De autonomie van de gehandicapte gast staat centraal in het toegankelijkheidsprogramma
Disneyland Paris is van mening dat gasten zelf het beste in staat zijn om te bepalen waartoe zij in staat zijn. De ervaring van elke gast met een handicap of speciale behoeften in Disneyland Paris moet daarom worden geleid door hun eigen beoordeling van hun niveau van autonomie en mogelijke behoefte aan een begeleider.
Vorige 1/8 Volgende »

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Laagste prijs kalender