Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Railroad

november 16, 2020 1013

Stap aan boord van onze stoomtrein en ga op weg naar een volgend magisch avontuur in het Disneyland® Park.

Disneyland Railroad: Rij met ons mee!
Stap in voor een ontspannende 20-minuten durende Grand Circle Tour met een authentieke stoomtrein.

Hoor de geluid van de locomotief, het gepuf van de wielen en het signaal van de stoomfluit tijdens je reis aan boord van de Disneyland Railroad. Met handige haltes bij Main Street, U.S.A®, Frontierland®, Fantasyland® en Discoveryland is het de perfecte manier om de magie van Disneyland Park op te snuiven en de pittoreske omgeving in je op te nemen, zoals de Grand Diorama, Indiana Jones™ and the Temple of Peril en Pirates of the Caribbean.Terug in de tijd
Er zijn vier zorgvuldig gerestaureerde smalspoortreinen die je kunt nemen. Elke trein heeft vijf wagons en is vernoemd naar een Amerikaanse legende.

 • W.F. Cody
  De echte naam van Buffalo Bill De wagons zijn vernoemd naar steden uit het Westen: Silverton, Durango, Denver, Wichita en Cheyenne.
 • C.K. Holliday
  De man die de Santa Fe-spoorweg aanlegde (die meestal wordt gezien als vakantietrein). De wagons zijn vernoemd naar populaire vakantiebestemmingen: Coney Island, Atlantic City, Chesapeake, Long Island en Niagara Falls.
 • G. Washington
  De eerste president van de Verenigde Staten. De trein is blauw-wit-rood gekleurd. De wagons zijn vernoemd naar plaatsen die bekend staan om hun associatie met Washington: Mt. Vernon, Boston, Philadelphia, Yorktown en Valley Forge.
 • Eureka
  Dat riepen de Californische mijnwerkers in 1849 toen ze goud vonden. De wagons zijn vernoemd naar Californische steden: San Francisco, Los Angeles, Monterey, San Diego en Sacramento.
  Een oude Disneytraditie
  Walt Disney was een echte treinliefhebber, hij bouwde zijn eerste spoorweg in zijn achtertuin. De Carolwood Pacific Railroad, een trein op 1/8-schaal, maakte zijn debuut in 1950 en had een speciaal gebouwde stoomlocomotief die over zijn land reed.

Een oude Disneytraditie
Walt Disney was een echte treinliefhebber, hij bouwde zijn eerste spoorweg in zijn achtertuin. De Carolwood Pacific Railroad, een trein op 1/8-schaal, maakte zijn debuut in 1950 en had een speciaal gebouwde stoomlocomotief die over zijn land reed.
Walt was zo blij met zijn miniatuurspoortrein dat hij besloot zijn liefde voor treinen met de hele wereld te delen. Vandaag de dag heeft elk Disney Park wereldwijd een spoorweg.Aanvullende informatie

 • Locatie: Disneyland Park, Main Street U.S.A.
 • Minimale lengte: Geen minimumlengte
 • Interesses: Fun met de kleintjes
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 december 2020 09:48

Laagste prijs kalender