Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mad Hatter's Tea Cups

november 26, 2020 1620

Huppel naar Wonderland en klim in één van de kleurige theekopjes voor een vrolijk ritje rond een reuze theepot.

Mad Hatter's Tea Cups: kom niet te laat voor een belangrijke afspraak!
Elke dag is een heel fijne onverjaardag voor de Gekke Hoedenmaker. En hij heeft je uitgenodigd om plaats te nemen in éen van zijn reuze theekopjes voor een dolle rit vol feestmuziek.

Te duizelig voor je?
Elk theekopje heeft een stuurwiel in het midden waarmee je de richting en de snelheid van je draai regelt. Wil je een wilde rit, draai dan gewoon snel aan het stuurwiel en houd je goed vast. Wil je het rustiger aan doen, dan kun je ervoor kiezen het stuur helemaal niet te draaien.
Houd er wel rekening mee dat jouw theekopje automatisch draait en beweegt op het platform zelf.


Afbeelding
Deze theekopjesattractie staat in Fantasyland en kan je vinden in het Disneyland Park in Anaheim, het Magic Kingdom (WDW), Tokyo Disneyland, het Disneyland Park in Parijs en Hong Kong Disneyland.
De attractie is gebouwd rondom de verhalen en films van Alice in Wonderland. De theekopjes attractie bestaat uit één grote draaischijf met daarin drie kleine draaischijven, waarop zes theekopjes staan. In totaal komt dit dus neer op achttien theekopjes in de gehele attractie.


Een variant op de Mad Tea Party-attracties is te vinden in Shanghai Disneyland: Hunny Pot Spin. Daar is deze attractie herontworpen naar het thema van Winnie de Poeh.

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Fantasyland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 18 maart 2021 10:40

Laagste prijs kalender