Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sleeping Beauty Castle

december 17, 2020 803
Dromen worden werkelijkheid en kindergezichtjes lichten op in het schijnsel van dit wereldberoemde Disney-icoon.
Een sprookje wordt werkelijkheid
Hoog boven Main Street U.S.A.® heet Sleeping Beauty Castle je welkom in een magische wereld vol fantasie en plezier. Als centraal icoon van Disneyland Paris nodigt het kasteel van Doornroosje alle bezoekers uit om de plaats te vieren waren alle dromen uitkomen.

Een klassiek ontwerp
Het is een waar sprookjeskasteel met hoge torenspitsen, sierlijke torentjes, koningsblauwe daken, glas-in-loodramen en wandkleden. Het 50 meter hoge bouwwerk heeft de magische, mysterieuze uitstraling van fantasiepaleizen zoals te zien in Disney's klassieke animatiefilm "Doornroosje", maar ook elementen van echte Franse kastelen en historische monumenten.

De vierkant gesnoeide bomen die rond het kasteel staan en de grote slapende draak, die zo nu en dan ontwaakt en brullend rook uitblaast, dragen bij tot de betoverende omgeving.
 
NIEUW! De spectaculaire en sprankelende show Disney Illuminations
Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je ’s avonds door de duizelingwekkende Disney Illuminations show leidt. Klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.
(Shows kunnen om bepaalde redenen (technische, weer of andere) geannuleerd worden. (Bekijk het programma voor meer info)

Op onze YouTube abonnerenAanvullende informatie

  • Locatie: Main Street U.S.A.
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 07 april 2021 14:08

Laagste prijs kalender