Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sleeping Beauty Castle

december 17, 2020 1250
Dromen worden werkelijkheid en kindergezichtjes lichten op in het schijnsel van dit wereldberoemde Disney-icoon.
Een sprookje wordt werkelijkheid
Hoog boven Main Street U.S.A.® heet Sleeping Beauty Castle je welkom in een magische wereld vol fantasie en plezier. Als centraal icoon van Disneyland Paris nodigt het kasteel van Doornroosje alle bezoekers uit om de plaats te vieren waren alle dromen uitkomen.

Een klassiek ontwerp
Het is een waar sprookjeskasteel met hoge torenspitsen, sierlijke torentjes, koningsblauwe daken, glas-in-loodramen en wandkleden. Het 50 meter hoge bouwwerk heeft de magische, mysterieuze uitstraling van fantasiepaleizen zoals te zien in Disney's klassieke animatiefilm "Doornroosje", maar ook elementen van echte Franse kastelen en historische monumenten.

De vierkant gesnoeide bomen die rond het kasteel staan en de grote slapende draak, die zo nu en dan ontwaakt en brullend rook uitblaast, dragen bij tot de betoverende omgeving.
 
Vanaf 12 april 2023 heeft ongelooflijke Disney Dreams®! nachtshow heeft zijn langverwachte comeback gemaakt! Gemaakt in 2012 en geprezen door Disneyland Paris-gasten gedurende vijf jaar, keert de show terug als onderdeel van de Grand Finale van het 30-jarig jubileum.


Op onze YouTube abonneren


Aanvullende informatie

  • Locatie: Main Street U.S.A.
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 20 april 2023 13:55

Laagste prijs kalender