Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sleeping Beauty Castle - Renovatie

december 18, 2020 4122
Voor de eerste keer sinds de opening van Disneyland Paris in 1992, staat het iconische kasteel van Doornroosje op het punt een grote renovatie te ondergaan. De werkzaamheden zullen starten in januari 2021.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Op foto's van afgelopen zomer is te zien dat de renovatie van het Sleeping Beauty Castle echt nodig is.
Zoom in (real dimensions: 1200 x 800)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1200 x 800)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Als het klaar is, kunnen gasten verwachten dat dit iconische symbool van Disneyland Paris sprankelender dan ooit zal zijn! De teams van Walt Disney Imagineering en Construction zijn al twee jaar aan het voorbereiden om ervoor te zorgen dat het kasteel zorgvuldig wordt gerenoveerd volgens de uitzonderlijke normen van een icoon dat Disneyland Paris zo dierbaar is. Tracy Eck, artistiek directeur van Disneyland Park, legde uit dat de teams zich voor dit project hebben omringd met de beste vakmensen van Frankrijk. "Voor de daken werken we bijvoorbeeld met ambachtslieden die ook aan historische monumenten werken", aldus Tracy Eck. Dit wordt de meeste ingrijpende renovatie van het kasteel sinds de opening van Disneyland Paris. Zo worden bepaalde torens helemaal vervangen, vergelijkbaar met hoe men het kasteel gebouwd heeft in 1990.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Om het visuele aspect van het Sleeping Beauty Kasteel en de gastbeleving tijdens de verbouwing te behouden, wordt er een themadoek geplaatst waarop het kasteel tijdens de verbouwing wordt vertegenwoordigd en volledig bedekt. Gasten kunnen nog steeds door Sleeping Beauty kasteel gaan om toegang te krijgen tot Fantasyland vanuit Main Street U.S.A. of toegang tot de winkels in het kasteel tijdens de onderhoudsperiode.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Deze renovatie is een voortzetting van de inspanningen van Disneyland Paris om gasten een steeds meer meeslepende en hoogwaardige ervaring te bieden en maakt deel uit van een investeringsplan voor het vernieuwen en verfraaien van het resort. Het kasteel moet er terug als nieuw uitzien tegen de 30ste verjaardag van Disneyland Paris in 2022.
Een vraag is of we voor de 30ste verjaardag nog gaan kunnen genieten van de avondshow Disney Illuminations, de laatste voorstelling was in maart 2020 toen de parken sloten door de corona crisis. Nadien werd de show niet meer gedaan omdat het teveel mensen samenbracht op dezelfde plek. Nu met de renovatie van het kasteel is de kans er dat de show niet meer terug komt en we mogelijk een nieuwe show krijgen voor de 30ste verjaardag in 2022.

Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding

Afbeelding

Aanvullende informatie

  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op maandag 04 januari 2021 09:34

Laagste prijs kalender