Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Alice's Curious Labyrinth

november 16, 2020 1816

Dwaal door je eigen avontuur in Wonderland waar achter elke hoek een lach op je wacht zo breed als die van de Kolderkat.

Treed in de voetsporen van Alice
Red je het tot het kasteel van de Hartenkoningin?
Ga op een fantastische reis in het Hol van het Witte Konijn en eindig aan de andere kant via het Krakelwoud en door deuren van verschillende grootte. Kom beroemde magische wezens tegen, ontcijfer conflicterende wegwijzers, ontmoet de Kolderkat en trotseer het doolhof van de Hartenkoningin waar kaartsoldaten tevoorschijn springen terwijl ze "Koppen eraf!" roepen. Als je het kasteel heelhuids bereikt, mag je van je beloning genieten: een prachtig uitzicht over heel Fantasyland.

Deze doolhof-attractie is gebaseerd op de animatiefilm Alice in Wonderland uit 1951 en is sinds de opening van het park op 12 april te vinden in Fantasyland. Het doolhof bestaat uit 2 delen met enkele scene's uit de film, als je het doolhof weet te voltooien komt je uit bij het kasteel van de Hartenkoningin en kan je uitkijken over Fantasyland.


Ongebruikelijke uitzichten: zou jij de moed hebben om jezelf te verliezen in de 366 meter van de attractie Alice ' s Curious Labyrinth? 


 

 

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Fantasyland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 26 maart 2021 11:15

Laagste prijs kalender