Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Indiana Jones™ and the Temple of Peril

november 17, 2020 2103
Houd je hoed vast terwijl je in een op hol geslagen wagen over, onder en door enkele donkere en mysterieuze jungleruïnes raast.
Indiana Jones and the Temple of Peril: Van begin tot eind gaat de zweep erover in dit spannende avontuur

Als je moet uitvinden wat er met een eerdere expeditie is gebeurd, kom je er al gauw achter dat hier iets helemaal niet klopt. Er is geen mens meer in het basiskamp, maar al hun spullen, eten en apparatuur liggen er nog. Het lijkt alsof ze hals over kop vertrokken zijn. Maar waarom? Boven de wuivende boomtoppen staat een tempelruïne en onder je voeten bevindt zich een veel belopen pad.

Terwijl je je een weg baant door de dichte begroeiing, word je dreigend aangestaard door stenen beelden van slangen (ja slangen!). In de verte hoor je vaag gerommel en geschreeuw. 'Je komt in de buurt', fluistert de wind.

De zoektocht versnelt zich
Nadat je naar de ingang van de tempel bent geklauterd, stap je in een wagen op rails in de hoop dat deze je naar de vermiste expeditiegroep zal leiden. De gammele wagen wordt aan een ketting omhooggetrokken naar de top van de ruïne. Je zoekt naar tekens van leven, maar voordat je met je ogen hebt kunnen knipperen, wordt de kar door een mysterieuze kracht in een ontembare spiraal van kronkels en bochten gestort door de donkerste krochten van deze vervloekte ruïne. Vergeet de zoektocht naar je vrienden. Je hebt alle moed van Indiana Jones nodig om hier levend uit te komen!

Afbeelding
Weetjes:
- Indiana Jones and the Temple of Peril werd geopend in Disneyland Paris op 30 juli 1993? Dit was ongeveer een jaar na de opening van het park en het was de eerste Disney attractie wereldwijd met een looping.
- deze attractie werd aangepast en de achtbaanwagentjes van 2000 tot 2004 achteruitreden? Dit was echter te heftig voor veel mensen waardoor de attractie minder populair werd en dit eind 2004 terug aangepast werd.
- de attractie Raging Spirits die in Tokyo Disney Sea staat gebaseerd is op de attractie in Disneyland Paris? Het is ook een rit met een mijnkarretje door een tempelcomplex maar met een ander thema.
Immediate Embarkation is de nieuwe webserie met camera's aan boord bij de attracties van Disneyland Parijs, in het gezelschap van Cast Members die de geheimen ervan onthullen. Regie Indiana Jones and the Temple of Peril met Claire, verkoopassistent in Adventureland.


Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Adventureland
  • Minimale lengte: 1m40
  • Extra services: FASTPASS
  • Interesses: Extreme Sensaties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 09 december 2021 07:58

Laagste prijs kalender