Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Phantom Manor

november 26, 2020 1564

Je slaat je handen voor je ogen in dit vrolijke mysterie waar griezelige geesten en spoken je overal staan op te wachten.

Phantom Manor: Een rondleiding waar je nekharen van overeind gaan staan.

De iconische attractie van Disneyland Paris heeft opnieuw de deuren geopend na zijn grootste verbouwing sinds 1992, met tal van verrassingen voor de bezoekers!
In een uithoek van Frontierland bevindt zich Phantom Manor, het huis van één van de families die Thunder Mesa hebben gesticht. In de vervallen woning zou het spoken, en de nieuwsgierigste en moedigste bezoekers van het Disneyland Park kunnen z'n veelbewogen geschiedenis komen ontdekken.
Vier mannen streden om de hand van Melanie Ravenswood, de dochter van de heer des huizes. Alle vier kwamen ze op een mysterieuze wijze om het leven. Het gerucht wil dat de vader, Henry Ravenswood, geen enkele van de vier kandidaten goed genoeg vond voor zijn geliefde dochter. Er wordt zelfs gefluisterd dat hij zelf een hand had in de mysterieuze overlijdens, maar dat werd nooit bewezen. Wat wel duidelijk is, is dat de aanstaande bruid nog steeds wacht ... en dat ze misschien wel eeuwig een aanstaande bruid zal blijven!

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Frontierland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Waarschuwingen: Misschien eng voor jonge kinderen
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 december 2020 10:55

Laagste prijs kalender