Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Star Tours: The Adventures Continue

december 02, 2020 1315

Voel de Force in deze reis door de Star Wars galaxy.

Bereid je voor op nog meer intergalactische avonturen met Star Tours: The Adventures Continue* in Discoveryland. Voor het eerst sinds lange tijd gaan rebellen van alle leeftijden aan boord van een Starspeeder 1000 voor een spannende 3D-reis naar verbazingwekkende sterren en door oorlog verscheurde werelden, van Jakku en Hoth tot Tatooine en zelfs de gevreesde Death Star
Deze attractie boordevol nieuwe technologie en met meer dan 60 missiecombinaties is zelfs voor de meest ervaren Jedi’s uit de galaxy een fantastisch spannend avontuur.

Pre-boarding briefing
Baan je een weg door de bruisende spaceport en ontmoet C-3PO, sleutelend aan een Starspeeder 1000 omgeven door duizenden projectieschermen en scanners. Hiermee word je vervoerd naar de kosmische ruimte. Maar voordat je aan boord gaat volg je best de instructies op de vertrekmonitor.

Word de held van de rebellen!
Tijdens de voorbereiding op het vertrek gaat het mis; je ruimteschip wordt plots gelanceerd en C-3PO neemt de controle over. Het wordt nog spannender als je ruimteschip onderschept wordt door de Imperial Forces die jagen op spionnen van de rebellen. C-3PO probeert te ontsnappen naar Hyperspace en zorgt voor een spannend avontuur in de verste uithoeken van het heelal. Kan jij ontkomen aan de klauwen van de Empire en veilig terugkeren? May the Force be with you.


Unieke avonturen
Met meer dan 60 mogelijke missiecombinaties is vrijwel elke rit in Star Tours: The Adventures Continue* uniek.
Net als in de Star Wars saga films word je in Star Tours: The Adventures Continue* meegenomen naar verschillende avonturen en bestemmingen in de Star Wars galaxy. Met al deze verschillende verhaallijnen, weet je nooit waar je terecht komt en wie je onderweg ontmoet.
Ontdek ver afgelegen bestemmingen
Duik in de onderwaterwereld van Naboo, zigzag door de bruisende stadsplaneet Coruscant, ga de confrontatie aan met de beruchte Death Star en veel meer.
Ontmoet bekende personages
Kruis het pad met Darth Vader, Boba Fett, Admiral Ackbar en andere Star Wars helden en slechteriken: de Force ontwaakt.
Geniet van een verbluffend spektakel geïnspireerd op Star Wars: The Last Jedi
Star Tours: The Adventures Continue* is een ervaring die geen enkele Jedi wil missen. Geniet van een een verbluffende scène, rechtstreeks geïnspireerd op Star Wars: The Last Jedi.
*Star Tours : l’Aventure Continue


Gebaseerd op de beroemde Saga
Star Wars, bedacht, geschreven en geregisseerd door Georges Lucas, was al meteen een hit wanneer hij op 25 mei 1977 de wereld werd ingestuurd. De filmsaga vertelt het verhaal van de opkomst, ondergang en de uiteindelijke redding van Jedi Knight, Anakin Skywalker. Dankzij de onvergetelijke Star Wars figuren, planetaire sferen, levendige speciale effecten en mythologische thema's, blijven de films wereldwijd generaties inspireren.


Op onze YouTube abonneren

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Discoveryland
  • Minimale lengte: 1m02
  • Waarschuwingen: Fysieke overwegingen
  • Extra services: FASTPASS
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 26 maart 2021 10:25

Laagste prijs kalender