Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wat heeft het nieuwe Avengers Campus te bieden?

augustus 25, 2022 156
Als onderdeel van de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park sinds de opening van Disneyland Paris, is het allereerste Marvel themaland in Europa nu geopend. Marvel Avengers Campus biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks.

WELKOM IN AVENGERS CAMPUS
Stel je voor: je helpt Spider-Man tijdens een missie waarbij je webben uit je polsen kunt schieten, je redt het universum op hoge snelheid samen met Iron Man en Captain Marvel, je traint met Okoye en de Dora Milaje, je ziet hoe Black Widow de kwade krachten bestrijdt, je danst met de Guardians of the Galaxy… en zo veel meer.

Avengers Campus is door Tony Stark zelf opgericht om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, te rekruteren en te trainen. Voor het eerst zijn rekruten in staat om een actieve rol te spelen naast de Avengers.

Om deze belofte waar te maken, hebben de Walt Disney Imagineering teams in Parijs en over de hele wereld zij aan zij gewerkt met teams die de Avengers films, televisieseries en comics tot leven hebben gebracht. Samen hebben ze een gloednieuwe plek in het Marvel multiversum ontworpen en gecreëerd, die de innerlijke Superheld verdedigt die in ieder van ons leeft. Of ze nu diepgewortelde Marvel fans zijn of nieuw zijn in de wereld van de Superhelden, zodra gasten Avengers Campus betreden, worden ze allemaal rekruten, klaar om de volgende stap te zetten in hun heldenreis.

Tijdens hun ‘Groots Avontuur’ kunnen rekruten zich in de boetieks omkleden als een van hun favoriete Superhelden en bijtanken zoals de Avengers dat zouden doen met verschillende heerlijke hapjes en traktaties in restaurants PYM Kitchen, Stark Factory en nog veel meer. 

TIP: Zoek nu de laagste prijzen via onze kalender: Prijskalender Disneyland Paris.
Avengers Assemble: Flight Force: Rekruten gevraagd! Iron Man en Captain Marvel hebben de hulp nodig om de wereld te redden van een intergalactische bedreiging.


Spider-Man W.E.B. Adventure: Een familie avontuur waarbij je innovatieve nieuwe technologie gebruikt om hun eigen webben te slingeren en Spidey te helpen om alle Spider-Bots te vangen


 
MARVEL Avengers Campus is de ideale plaats om in de actie te duiken, waar de Avengers op elk moment kunnen verschijnen !  Spiderman en de Avengers zullen ook de rekruten aanzetten om deel te nemen aan trainingsessies in het Hero Training Center.

 
Je zal moeten opladen tussen twee missies! Geniet van een unieke culinaire ervaring in twee restaurants, een eetcafé of twee foodtrucks, die allemaal een multiversum aan smaken voor iedereen serveren.

Stark Factory: een snelle service keuken en high-tech werkruimte waar Super Helden hun spullen kunnen komen bouwen en vermaken.


PYM Kitchen: alles bereid door een team van superslimme chef-koks met behulp van Ant-Man en The Wasp’s PYM Particle ‘verkleinen en vergroten’ technologie.


RESTAURANT ACHTERGRONDVERHALEN
Dokter Henry Jonathan ‘Hank’ Pym is een entomoloog en natuurkundige, die het Ant-Man pak ontwikkelde, na de ontdekking van de Pym Particles die van grootte veranderen. Hij werkte een tijd voor S.H.I.E.L.D. als consultant en werd de originele Ant-Man, vechtend naast The Wasp, zijn eigen vrouw Janet van Dyne. Nu zijn hun mantels overgenomen door Scott Lane en Hope van Dyne - de dochter van Hank en Janet - de nieuwe Ant-Man en The Wasp. Pym Particles zijn subatomaire deeltjes die in staat zijn massa te verplaatsen of toe te voegen en de schaal van elke vorm van materie te verkleinen of te vergroten, de fysieke krachten rond dergelijke voorwerpen of organismen waarop ze worden toegepast samen te persen, en de dichtheid en kracht van het onderwerp te vergroten.
 
ATTRACTIES ACHTER DE SCHERMEN: WEETJES
SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE

- Tom Holland keert ook terug in zijn rol als Peter Parker in dit nieuwe avontuur boordevol actie. De acteur richtte een speciale boodschap aan fans in Europa tijdens het filmen van speciale scènes voor de Disneyland Paris attractie.

- Om de meest nauwkeurige en flexibele gastinteractie mogelijk te maken, maakten Imagineers gebruik van infraroodcamera's op de WEB Slinger-voertuigen om de acties van bezoekers 60 keer per seconde te beoordelen en te analyseren, waarbij oogpositie, schouders, ellebogen en polsen worden gevolgd. De attractie identificeert wanneer gasten hun armen bewegen en brengt de geometrie van hun web sling in kaart, waardoor een 3D web wordt weergegeven in de interactieve gameplay.

- Rekruten moeten een 3D-bril dragen en genieten van een mix van fysieke, volledig dimensionale sets en virtuele omgevingen die hen meenemen op dit interactief avontuur, die animatie, bewegende rekwisieten en speciale effecten omvat.

- Voor rekruten die op zoek zijn naar een aangepaste en verbeterde ervaring, zijn de WEB Tech accessoires verkrijgbaar in de Mission Equipment boetiek, gelegen in het gebouw van de attractie. Met de aankoop van WEB Power Band of WEB Shooter accessoires, hebben rekruten toegang tot geavanceerde functies zoals een multivurend web terwijl ze de strijd aangaan met de losgeslagen Spider-Bots in SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE.

- Rekruten krijgen ook de kans om hun eigen, aanpasbare Spider-Bot te kopen bij Mission Equipment in Avengers Campus.

Meer informatie over MARVEL Avengers Campus hier : https://www.disneylandparis.com/nl-be/bestemmingen/walt-disney-studios-park/avengers-campus/
 
Met de Zen Garantie, kan je verblijf boeken met volledige flexibiliteit! Je kan je verblijf wijzigen of annuleren zonder kosten, met een volledige terugbetaling tot 7 dagen voor aankomst*! Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, gratis, tot 30 dagen voor aankomst*!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 29 augustus 2022 11:28