Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Welkom avonturiers!

Walt Disney World Resort

Walt Disney World Resort

02-01-2021 1589 Walt Disney World

Het Walt Disney World Resort is een vakantiebestemming in de buurt van Orlando, Florida in de Verenigde Staten. Het is de grootste en meest bezochte amusementsbestemming van Florida. Het park werd in 1971 geopend en trekt jaarlijks minstens 50 miljoen bezoekers. Het resort bestaat uit vier attractieparken, twee waterparken, diverse uitgaansgelegenheden, een winkelcentrum, 27 Disney-hotels, 9 partnerhotels, een camping en diverse sportterreinen.

Lees meer

Alle info

Minnie Van Service

Minnie Van Service

1153

Kies voor magisch vervoer naar locaties binnen het Walt Disney World Resort of van en naar Orlando International Airport!

Mears Connect, vervoert je van het vliegveld naar je hotel

Mears Connect, vervoert je van het vliegveld …

2180

Mears Connect zal hotels in het Disney-gebied bedienen die voorheen werden bediend door Disney's Magical Express, evenals andere hotels in het Disney Resort-gebied. Vanaf 1 januari 2022 bieden we pendeldiensten tussen Orlando International Airport en het Disney Resort-gebied.

Resort Transportation Systeem

Resort Transportation Systeem

1344

In Walt Disney World in Florida zijn er tal verschillende mogelijkheden om je van je Disneyhotel naar het Magic Kingdom te brengen en vandaar naar bijvoorbeeld Disney's Blizzard Beach. Ontdek ze hieronder allemaal!