Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Welkom avonturiers!

Tokyo Disney Resort

Tokyo Disney Resort

07-05-2021 70 Tokyo Disney Resort

Het Tokyo Disney Resort opende op 15 april 1983 Tokyo Disneyland. Naast het themapark werden in de jaren daarna hotels, een tweede themapark, een entertainmentgebied en meer toegevoegd. Hierdoor is het Tokyo Disney Resort, wat geëxploiteerd wordt door de Oriental Land Company, Ltd., uitgegroeid tot een volwaardig entertainment resort, waar gasten dag en nacht kunnen genieten van de Disney magie.

Lees meer

Alle info

Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta

Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta

499

Het Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta maakt deel uit van het Tokyo DisneySea park. Hierdoor verblijf je dus midden in de magie van Disney. Gasten kunnen heerlijk nagenieten in dit prachtige hotel geheel gebouwd in de klassieke Italiaanse stijl.De Magie van...

Tokyo Disney Celebration Hotel

Tokyo Disney Celebration Hotel

482

Het Tokyo Disney Celebration Hotel is een informeel en eenvoudig hotel, gelegen in de wijk Shin-Urayasu, op enkele kilometers van het Tokyo Disney Resort. Het hotel bestaat uit twee gebouwen, met ieder een eigen thema. Tokyo Disney Celebration Hotel –...

Disney Ambassador Hotel

Disney Ambassador Hotel

418

Het Disney Ambassador Hotel is in de Art Deco-stijl ontworpen, waardoor je je direct in het Amerika van de jaren ’30 waant, de Golden Age van Hollywood. Het Art Deco-ontwerp is zowel aan de binnen- als buitenkant herkenbaar. Daarnaast zijn...

Sherwood Garden Restaurant

Sherwood Garden Restaurant

71

Het Sherwood Garden Restaurant is een gezellig buffetrestaurant met 298 zitplaatsen. Het kijkt uit over de schitterende Sherwood Garden die is aangelegd in Victoriaanse stijl. In dit restaurant van het Tokyo Disneyland Hotel kun je terecht voor ontbijt, lunch en...

Tokyo Disney Resort

Tokyo Disney Resort

70

Het Tokyo Disney Resort opende op 15 april 1983 Tokyo Disneyland. Naast het themapark werden in de jaren daarna hotels, een tweede themapark, een entertainmentgebied en meer toegevoegd. Hierdoor is het Tokyo Disney Resort, wat geëxploiteerd wordt door de Oriental...

Canna

Canna

58

Geniet van verfijnde gerechten in het stijlvolle restaurant Canna. Dit tafelbedieningsrestaurant in het Tokyo Disneyland Hotel is zeker een bijzondere restaurantervaring voor lunch of diner.

Chef Mickey

Chef Mickey

57

De naam van het restaurant verraadt het al, hier is Mickey de chef. Je kunt hem, samen met andere Disney Vrienden hier ontmoeten, wanneer je geniet van een overheerlijke buffetmaaltijd.

Empire Grill

Empire Grill

52

Geniet van overheelijke gerechten bij Empire Grill, een geheel in Art Deco stijl uitgevoerd tafelbedieningsrestaurant in het Disney Ambassador Hotel.

Hyperion Lounge

Hyperion Lounge

51

Geniet van een heerlijk rustmomentje in de Hyperion Lounge, gelegen in de elegante lobby van het Disney Ambassador Hotel.

Dreamers Lounge

Dreamers Lounge

50

Trakteer jezelf op een heerlijk drankje, een lichte maaltijd of een cocktail in de ruime Dreamers Lounge. Deze prachtige lounge vind je in de centrale lobby van het Tokyo Disneyland Hotel.

Oceano

Oceano

49

In Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta vind je het buffetrestaurant Oceano. Hier kun je genieten van overheerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving.

Marceline Salon

Marceline Salon

47

De Marceline Salon dankt zijn naam aan de Amerikaanse plaats Marceline, waar Walt Disney opgroeide. Deze salon is exclusief te bezoeken door gasten van de club-kamers en suites van het Tokyo Disneyland Hotel.

Tick Tock Diner

Tick Tock Diner

46

In het Disney Ambassador Hotel vind je naast de twee grote restaurants ook een klein eetcafé met de naam Tick Tock Diner, ideaal voor een snelle maaltijd.

Discover Cafe

Discover Cafe

46

In het Disney Celebration Hotel vind je in het Discover-gebouw het Discover Cafe. Hier kun je als hotelgast iedere ochtend genieten van een eenvoudig ontbijt.

BellaVista Lounge

BellaVista Lounge

46

Geniet in de BellaVista Lounge niet alleen van een drankje en een lichte maaltijd, maar ook van een spectaculair uitzicht over de Mediterrane haven van Tokyo DisneySea.

Wish Cafe

Wish Cafe

45

In het Disney Celebration Hotel vind je in het Wish-gebouw het Wish Cafe. Hier kun je als hotelgast iedere ochtend genieten van een eenvoudig ontbijt.

Salone dell'Amico

Salone dell'Amico

44

Gasten die verblijven in een luxe kamer of suite van Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta kunnen tijdens hun verblijf gebruik maken van de luxueuze Salone dell’Amico.

Silk Road Garden

Silk Road Garden

44

Het stijlvolle Silk Road Garden restaurant biedt een uitgebreid menu met Chinese gerechten. Ga mee op ontdekkingstocht met Marco Polo en ontdek de lekkerste gerechten.

Ambassador Lounge

Ambassador Lounge

43

De exclusieve Ambassador Lounge is gereserveerd voor de gasten die verblijven in één van de kamers of suites van de Ambassador Floor in het Disney Ambassador Hotel.