Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerst

Dit jaar hebben de teams die verantwoordelijk zijn voor de kerstperiode, in lijn met de milieuverplichtingen van Disneyland Paris, duurzame bomen gekozen om dit iconische seizoen te versieren.
Geniet van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024 van de kerstmagie in Disneyland Paris. Beleef de feestelijke sfeer samen met je familie en vrienden en maak de meest magische…
Hoe brengen we zo'n iconisch seizoen tot leven? Terwijl de feestdagen in volle gang zijn, vertelt Jeanne Debost, de producer van Disney Enchanted Christmas, over haar professionele reis en deelt…
Een feestelijke sfeer, klokken die luiden, tijdloze liedjes: het is Kerstmis dat hoor je in Disneyland Paris, en vooral wanneer Mickey en zijn Dazzling Christmas Parade langskomen.
Patroonmakers en kleermakers Sophie en Steve praten over het vleugje magie dat ze aan Minnie's kostuum hebben toegevoegd als onderdeel van onze show Let's Sing Christmas!
Disneylicious gerechten, snacks en drankjes perfect voor de kerstperiode zijn verkrijgbaar in de Disney Parken, Disney Village en Disney Hotels.
Pagina 1 van 4

Laagste prijs kalender