Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerst

Disneylicious gerechten, snacks en drankjes perfect voor de kerstperiode zijn verkrijgbaar in de Disney Parken, Disney Village en Disney Hotels.
 Met de terugkeer van iconisch entertainment, een ontzagwekkende droneshow, heerlijke etensopties bij de Chalets Gourmands, wordt het kerstseizoen tot 8 januari 2023 nog magischer voor gasten van alle leeftijden.
Beleef een onvergetelijke 30e verjaardag speciale editie van de Disney New Year's Eve Party! Bereid u van 20.30 uur tot 02.00 uur voor op een avond vol betovering en oogverblindende…
Kijk jij al uit naar het vieren van kerst? Goed nieuws: de feestdagen beginnen vanaf 12 november in Disneyland Paris met Disney Enchanted Christmas! En dit jaar zal de magie…
Als onderdeel van het 30-jarig jubileumfeest zal de magie van Kerstmis nog sterker zijn bij DLP van 12 november 2022 tot 8 januari 2023.
Waarom wachten tot eind december als je al in november kerst kunt vieren? Vanaf 12 november zal Kerstmis nog helderder schijnen dankzij het 30-jarig jubileumfeest van Disneyland Paris!
Pagina 1 van 3

Laagste prijs kalender