Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Attracties

Help Spider-Man in deze interactieve attractie door je eigen webben op de losgeslagen Spider-Bots te slingeren. Schakel ze uit voordat ze de hele Campus afbreken!
Helden gezocht! Werk samen met Iron Man en Captain Marvel en help hen de wereld te redden van een intergalactische dreiging in deze hyperspannende attractie.
Meld je aan bij het Hero Training Center voor een trainingssessie met Spider-Man en andere Avengers.
Krimp tot het formaat van Rémy en buk, duik, ontwijk en ren voor je leven in deze duizelingwekkende achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner.
Laat je motor ronken voor Cars ROAD TRIP, een vernieuwde attractie die naar het Walt Disney Studios Park. Een reis langs natuurlijke en Carakteristieke bezienswaardigheden uit het Zuidwesten van Amerika…
Draai, duik en vecht tegen de stroom in deze attractie vol avontuur.
Roep je soldaatjes op appèl en laat ze naar Toy Story Playland marcheren voor een spannende parachutesprong achter de vijandelijke linies.
 Andy gaat voor kattenkwaad en jij doet mee terwijl je in zijn snelste speelgoedauto door een 25-meter lange half-pipe achtbaan dendert.
Geef je kleintjes wat veerkracht in deze op-en-neer-heen-en-weer-attractie op de rug van Slinky Dog.
 Start de motoren en race met Bliksem McQueen over dit snelle circuit uit de wereld van Cars®.
Ben jij stoer genoeg om The Twilight Zone Tower of TerrorTM te bezoeken en daar de drie nieuwe angstaanjagende ervaringen te beleven: ‘The Malevolent Machine, The Shaft Creatures en The…
Klim op een vliegend tapijt en zweef rond een toverlamp door de lucht boven Agrabah.
Welkom in Hollywood! Dans over Hollywood Boulevard en spring in de spotlights voor een verrassende tocht door het gouden filmtijdperk.

Laagste prijs kalender