Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cars Road Trip

december 18, 2020 1728
Één van de transformaties die in 2021 in het Walt Disney Studios Park zullen plaatsvinden, is de transformatie van de voormalige attractie Studio Tram Tour in een avontuur geïnspireerd op de films van Disney Pixar Cars.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 634)Afbeelding
Tom Fitzgerald onthult nieuwe beelden van de bouwplaats van de attractie, waaronder een nieuw decor, bekende voertuigen voor Cars-fans, een nieuw instapstation en uitgebreide landschapswerkzaamheden. Dit nieuwe familieavontuur vertegenwoordigt een nieuwe stap in het plan om Walt Disney Studios Park te transformeren.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 640)Afbeelding
Teams van Walt Disney Imagineering en Pixar werken samen aan het project, naast de knowhow en expertise van ambachtslieden, zowel lokaal in Seine-et-Marne als in heel Europa met leveranciers uit Italië en het Verenigd Koninkrijk. Verschillende van de iconische stukken van de attractie zijn gemaakt door bedrijven in de buurt van Disneyland Paris, met name in Collégien en Crécy-la-Chapelle.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 638)Afbeelding
Deze attractie, geïnspireerd door Cars, zal gasten vervoeren op een pittoresk roadtrip-avontuur, zoals opnieuw bedacht door Pixar. Deze reis wordt gekenmerkt door lokale ontdekkingen, waaronder een van 's werelds grootste platkopmoeren en gasten kunnen enkele van de meest populaire Cars-personages zien, waardoor Walt Disney Studios Park een plek van onvergetelijke avonturen wordt waar Pixar-verhalen tot leven komen.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 633)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 637)Afbeelding

Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 695)Afbeelding

Additional Info

  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Alle Leeftijden
Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Dinsdag, 13 april 2021 13:35

Laagste prijs kalender