Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Imagineering the Disney Wish: Updates over de bouw uit Duitsland

december 16, 2021 196
Heb je ooit achter de schermen willen kijken om te zien hoe de Imagineers de magie tot leven brengen?

Het ontwerpproces begint met samenwerking. Er is jaren samengewerkt met ontwerpers en kunstenaars om elk detail te onderzoeken; er is zorgvuldig overwogen hoe kleur, licht en vormen op elkaar inwerken om ervoor te zorgen dat de omgeving die er gecreëerd wordt zowel rustgevend als magisch is. Aangezien het merendeel van de afgewerkte stukken voor de Disney Wish ter plaatse werden vervaardigd, bouwde het team honderden modellen vóór de definitieve bouw, om te visualiseren hoe alles samenkomt. Het gaat allemaal om de aandacht voor details!

Zodra het ontwerp is voltooid, gaan ze "volle kracht vooruit" op de productielijn! De 1.254 staterooms worden gefabriceerd op een assemblagelijn, waar elk onderdeel zorgvuldig wordt geïnstalleerd op een transportband. Dat omvat alles van meubilair en muren tot kunst en verlichting.

De laatste magische handeling is wanneer de kajuiten op het schip worden geplaatst. Dat is juist - een kraan tilt ze op en plaatst ze op de Disney Wish.

Staterooms zijn de perfecte mix van wat Imagineering het beste kan: kunstzinnigheid en technische perfectie. Het is een prioriteit voor elk aspect van ons ontwerp om zowel verhalend mooi en zeer functioneel te zijn om u de beste ervaring te bieden! Alles wat we doen is met onze gasten in gedachten.
Wanneer de Disney Wish in juni aanstaande vertrekt en je eindelijk tot rust komt na een dag vol avontuur en betovering, hopen we dat je net een beetje meer magie voelt, wetende dat elk stuk zorgvuldig werd ontworpen om Disney-verhalen tot leven te brengen.

Vraag nu gratis een offerte aan voor een Disney Cruise.

Bron.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 17 december 2021 09:59

Laagste prijs kalender