Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aan boord van de Disney Wish: nieuwe shows in Broadway-stijl die een staande ovatie waard zijn

augustus 03, 2022 262
Als we zeggen dat de Disney Cruise Line-schepen aan boord Broadway-achtige shows aanbieden... dan menen we dat! De ongelooflijke live-optredens in het Walt Disney Theatre zijn gevuld met opzwepende muziekuitvoeringen, innovatief theaterontwerp, artistieke choreografie, oogverblindende speciale effecten en favoriete Disney-vrienden.

We zijn zo opgewonden om niet één, maar twee nieuwe originele podiumspektakels aan boord van de Disney Wish met je te delen. Dus... laten we achter het gordijn gaan!Wanneer je op de eerste avond van je reis plaatsneemt in het Walt Disney Theatre, zul je een levendig muzikaal feest beleven, met een schare gedurfde en dappere Disney- en Pixar-personages. "Disney Seas the Adventure" begint met onze eigen kapitein Minnie Mouse die het roer van het schip overhandigt aan haar dierbare vriend Goofy.

Terwijl Goofy op reis gaat om zijn eigen innerlijke kapitein te ontdekken, ontmoet hij speciale vrienden die hem waardevolle lessen leren, waaronder Tiana die het belang van hard werken uitlegt tijdens een levendige uitvoering van "Almost There" uit "The Princess and the Frog" van Disney Animation. " evenals Crush en Squirt die hem leren "Go with the Flow", net zoals ze doen in de wereld van Pixar's "Finding Nemo". Bovendien voeren heldinnen Elsa, Moana en Merida een krachtige medley uit van 'Into the Unknown', 'How Far I'll Go' en 'Touch the Sky'.Door speelse interacties en een reeks iconische liedjes, zullen jij en je familie zeker een geweldige tijd hebben … en je zou zomaar kunnen eindigen op je … hoe noem je ze? O - voeten! Want deze show verdient zeker een staande ovatie!"Disney The Little Mermaid", exclusief ontwikkeld voor de Disney Wish, is een unieke toneelbewerking van de originele Disney-animatiefilm uit 1989. Je herkent de liedjes, scènes en personages misschien, maar deze show is op een heerlijke nieuwe manier opnieuw vormgegeven.

Het doek gaat open voor een groep hedendaagse verhalenvertellers, die toevallig een schatkist vol whozits en whatzits in overvloed tegenkomt. Van daaruit word je een deel van de wereld van Ariel tijdens een meeslepend verhaal over onafhankelijkheid, identiteit en liefde. Met state-of-the-art poppenspel, een innovatief script en een score vol verrassingen, is dit een show waar het hele gezin van zal genieten.

En laat me je vertellen, zelfs de vaders in het publiek zullen meezingen met 'Under the Sea'.

We hopen je snel te zien in het Walt Disney Theater!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 03 augustus 2022 08:10