Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe Disney Cruise Line eilandbestemming Lighthouse Point in de Bahama's vanaf de zomer van 2024

maart 13, 2023 198
Disney Cruise Line gasten zal verwelkomen op een unieke eilandbestemming Lighthouse Point, gelegen op het eiland Eleuthera in de Bahama's, voor het eerst tijdens het openingsseizoen in de zomer van 2024!

Het levendige toevluchtsoord op het eiland Lighthouse Point, gecreëerd in nauwe samenwerking met lokale kunstenaars en adviseurs, wordt een unieke viering van de Bahamaanse cultuur die tot leven wordt gebracht met de kwaliteit en service van een Disney-vakantie.Uniek ontworpen, duurzaam ontwikkeld
Wanneer gasten aankomen bij Lighthouse Point, worden ze begroet door kenmerkende, overweldigende architectuur in heldere, verzadigde tinten - een gedurfde stijl geïnspireerd door de natuur en gecreëerd in samenwerking met lokale kunstenaars.

De kromlijnige gebouwen zullen in eerste instantie verschijnen als Bahamaanse granaten verspreid langs de kustlijn. Bij nader inzien ontdekken gasten artistieke uitingen van de inheemse flora en fauna van de Bahama's en de pracht en praal en geschiedenis van Junkanoo-parades. Overal op de bestemming zullen verwijzingen naar speelse folkloristische karakters de warmte en charme van de lokale cultuur oproepen.

Respect voor het milieu staat centraal in het ontwerp. Ten minste 90 procent van de elektriciteitsbehoefte van de bestemming zal worden gedekt door zonnepanelen op locatie, de pier is ontworpen om te voorkomen dat er hoeft te worden gebaggerd en verhoogde loopbruggen helpen de impact op het landschap te beperken.

Bezoekers van Lighthouse Point krijgen de kans omringd te worden door de wonderen van de natuur en een glimp op te vangen van de inspanningen die worden geleverd om dieren in het wild en hun unieke eilandhabitats te behouden.

Plezier en ontspanning voor iedereen
Bij Lighthouse Point zullen gezinnen genieten van een dag vol plezier in de zon terwijl ze ontspannen op ongerepte stranden, actieve avonturen beleven en de magie van Bahamaanse verhalen ontdekken naast favoriete Disney-personages. Net als de cruiseschepen van Disney en het privé-eiland Castaway Cay, biedt Lighthouse Point activiteiten en gebieden voor elke leeftijdsgroep.

Gezinnen kunnen ontspannen en spelen langs witte zandstranden en turquoise wateren op het uitgestrekte familiestrand aan de oostkant van het eiland, dat centraal gelegen zal zijn nabij restaurants in marktstijl, recreatie en andere voorzieningen.Een Bahamaans kunst- en cultuurpaviljoen met speciale programma's en lokale kunstenaars zal bezoekers van Lighthouse Point de gelegenheid bieden om de tradities en natuurlijke schoonheid van de Bahama's te leren kennen en te vieren.Een felgekleurde, interactieve waterspeeltuin voor het hele gezin zal twee glijbanen, watertrommels, fonteinen en meer bevatten, samen met een speciale ruimte voor peuters.Ten noorden van het familiegebied komt een strand exclusief voor volwassenen - een heerlijk stuk zonovergoten sereniteit, compleet met een speciale eetruimte voor gemakkelijke toegang tot eten en drinken gedurende de dag, plus zes privécabana's die beschikbaar zijn op reservering.Kinderen van 3 tot 12 jaar zullen spetteren en spelen in een thema-kinderclub onder de hoede van hoogopgeleide Disney Cruise Line-consulenten. Het bevat een splashpad geïnspireerd op favoriete onderzeese wezens van Walt Disney Animation Studios 'The Little Mermaid', veel schaduw en een speciale eethoek.Weg van de activiteit van het belangrijkste familiegebied, zal een rustig strand langs de zuidwestelijke kust worden omzoomd met 20 premium gezinscabana's die te huur zijn, waaronder vier tweepersoonscabana's die plaats bieden aan grotere groepen en massagediensten bieden.

Extra recreatieve activiteiten zullen beschikbaar zijn voor kinderen en kinderen in hart en nieren, waaronder een overdekt speelpaviljoen; een volleybalveld en een gaga-ballenbak; verhuur van waterscooters en fietsen; natuurpaden om te wandelen en fietsen; en meer. En een verzameling nieuwe Port Adventures, ontwikkeld in samenwerking met lokale touroperators, brengt gasten verder dan Lighthouse Point om de rijke cultuur en adembenemende schoonheid van Eleuthera te ontdekken.

Disney's nieuwe eilandbestemming wordt zorgvuldig ontworpen om gezinnen een zorgeloze ervaring te bieden, inclusief gratis strandbenodigdheden (handdoeken, stoelen en parasols en lunch) en handig tramvervoer.

Lighthouse Point gaat open voor gasten op geselecteerde afvaarten in de zomer van 2024. Blijf op de hoogte voor meer informatie over inaugurele routes, kenmerkend entertainment, restaurants, winkels en excursies.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 13 maart 2023 12:02