Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"The Aristocats" - Themed Lounge komt naar de Disney Treasure

juli 01, 2024 125
Oproep aan alle kattenliefhebbers en Disney Animation-fans, deze aankondiging is voor jullie! Een gloednieuwe lounge met als thema de klassieker van Walt Disney Animation Studios uit 1970, "The Aristocats", zal worden geopend aan boord van de Disney Treasure wanneer deze in december vertrekt.

Scat Cat Lounge, vernoemd naar ieders favoriete muziekminnende kat uit de film, zal de groovy penthouse-uitvoering van "Ev'rybody Wants to be a Cat" voor het eerst in de echte wereld brengen. Plannen voor de locatie combineren de elegantie van een ouderwetse jazzclub met artistieke verwijzingen naar "The Aristocats".

Kun je niet wachten om meer te weten te komen over deze fantastische locatie? Lees dan verder voor negen designgeheimen die gasten kunnen verwachten als ze Scat Cat Lounge bezoeken!

Een bekend uitziend tapijt: fans van "The Aristocats" herkennen het tapijt in Scat Cat Lounge misschien wel, geïnspireerd door de sierlijke Franse tapijten die verspreid liggen door het chique Parijse huis van Madame Adelaide Bonfamille.

Let op - Natte verf: de speelse scène uit de film "The Aristocats" waarin Toulouse ondeugend zijn met verf bedekte pootafdruk op de piano achterliet, wordt in Scat Cat Lounge weergegeven met kleurrijke prints die de piano versieren.

Geïnspireerd door Agrabah: centraal gelegen bij de Grand Hall, zal Scat Cat Lounge designelementen van de door Agrabah geïnspireerde architectuur van de Grand Hall overnemen met een complementair kleurenpalet en Midden-Oosterse inrichting die naadloos aansluiten bij het legendarische thema van de locatie.

Double Delicious Craft Cocktails: Scat Cat Lounge serveert een speciaal menu met cocktails ter ere van "The Aristocats", waaronder de Créme de la Créme Martini en The Cat Drink.

The Cats Go Marching: een parade van silhouetten van katten, die allemaal personages uit de film vertegenwoordigen, verwelkomt gasten bij de ingang van Scat Cat Lounge en leidt de weg naar binnen.

Scat Cat's Horn: het thema "The Aristocats" begint bij de voordeur van de lounge met een gebeeldhouwde handgreep die lijkt op het kenmerkende instrument van Scat Cat.

Verborgen personages: Verborgen Mickeys zijn misschien een kenmerk van elk Walt Disney Imagineering-ontwerp, maar bij Scat Cat Lounge zullen verborgen afbeeldingen van Roquefort, de toegewijde muizenvriend van Duchess en haar kittens, de boventoon voeren.

Een ode aan muziek: een zwart-wit gestreepte statementmuur zal door het midden van de locatie lopen en een groovy neonbord omlijsten met de tekst "Ev'rybody Wants to be A Cat." De muur doet denken aan pianotoetsen en zal de belangrijke rol eren die muziek speelde in de hele film.

De katten achter de magie: Op het eerste gezicht trekt de funky poster die buiten Scat Cat Lounge hangt misschien niet zoveel aandacht. De kattencollage met instrumenten zal echter een geheim hebben! Elke kat die in het kunstwerk wordt afgebeeld, zal worden getekend naar de afbeelding van een geliefd huisdier van iemand uit het projectteam dat Scat Cat Lounge heeft helpen ontwerpen en bouwen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)