Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dompel jezelf onder in Disney magie wanneer het 'Disneyland Forever' vuurwerkspektakel terugkeert naar het Disneyland Park op 22 april

april 15, 2022 149
Naast "World of Color" in het Disney California Adventure park en "Main Street Electrical Parade" in het Disneyland park die terugkeren op 22 april 2022, zal het "Disneyland Forever" vuurwerkspektakel ook debuteren in het Disneyland park op deze dag.

"Disneyland Forever" vuurwerk is een viering vanop de straat tot aan de hemel, gevuld met sprankelende pyrotechniek en meeslepende projecties die je omhullen in een adembenemende reis met verrassende speciale effecten. Deze geliefde show - die oorspronkelijk debuteerde in 2015 voor de 60th Anniversary Diamond Celebration - vervoert gasten van een Anaheim orange grove in de werelden van tijdloze Disney en Pixar verhalen. "Disneyland Forever" bevat ook twee originele liedjes: het thema "Live the Magic" en het inspirerende slotlied "Kiss Goodnight," geschreven door Disney-legende Richard M. Sherman.

Bij de terugkeer zijn er veel plaatsen rond het Disneyland park waar je kunt genieten van "Disneyland Forever." Of je nu kiest om te kijken op Main Street, U.S.A., voor het Kasteel van Doornroosje, in de buurt van "it's a small world," of rond de Rivieren van Amerika, elke locatie heeft een andere, spannende en meeslepende ervaring van de show, zoals elke locatie tot leven komt met kleuren, projecties, en pyrotechniek. Door het multidimensionale aspect van de show kunnen gasten nieuwe verrassingen ontdekken, afhankelijk van welke locatie ze kiezen!

Bekijk deze video, die een paar van de verschillende gebieden belicht waar je "Disneyland Forever" kunt bekijken.Wanneer "Disneyland Forever" vuurwerk terugkeert op 22 april, zal het alleen in het weekend draaien (vrijdag tot en met zondag). "Mickey's Mix Magic" zal zijn high-energy, projecties-only show presenteren tijdens de week (maandag tot en met donderdag) tot laat in de lente. Op dat moment zal het vuurwerk "Disneyland Forever" in de zomer elke avond te zien zijn.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)