Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe uitbreiding van Haunted Mansion Grounds en winkel komen in 2024 naar Disneyland Resort

september 05, 2023 485
Het statige terrein van de Haunted Mansion wordt volgend jaar uitgebreid met een pittige metamorfose in Disneyland Resort. In 2024 zullen de toevoegingen voortbouwen op het verhaal en de kennis van het Haunted Mansion en een uitgebreide buitenwachtrij omvatten om gasten onder te dompelen in verbeterde thema's, evenals een nieuwe winkel naast de uitgang van de attractie.

Volgens de lokale legende werd het landhuis dat tegenwoordig bekend staat als het Haunted Mansion, voor het eerst gebouwd door een welvarende zeekapitein. Tot op de dag van vandaag onderhoudt het personeel van het landhuis trouw het vrolijke, spookachtige terrein. De uitgebreide wachtrij zal aansluiten bij deze verhalen en meer, inclusief nieuwe tuinen geïnspireerd door Meester Gracey, Madame Leota en de eenogige kat.Elk van de tuinen zal unieke elementen bevatten, variërend van een waterfontein en tuinhuisje tot thematische beeldhouwwerken en landschapsarchitectuur. Gasten kunnen zelfs een nieuwe kas zien waar de tuinmannen van het Haunted Mansion hun planten kweken. De dierenbegraafplaats en de door paarden getrokken lijkwagen zullen op het terrein van de attractie blijven staan.En over Madame Leota gesproken: we vonden dat het tijd was om haar aanwezigheid buiten de muren van het Haunted Mansion voort te zetten met een geheel nieuwe winkel. Dit koetshuis van het landhuis, eigendom van Leota, zal een op zichzelf staande winkel zijn waar we u in de toekomst graag meer over willen vertellen.We zullen ook verbeteringen aanbrengen aan het plein naast Tiana’s Palace. Dit gebied herbergt veel herinneringen en geschiedenis, en een nieuwe, elegante parkachtige omgeving zal een plek zijn om te ontspannen en te genieten van de sfeer en live-entertainment in de schaduw van nieuwe en historische bomen.

De bouw van deze uitbreidingen begint in januari 2024. We zullen van de gelegenheid gebruik maken om de toegankelijkheid van deze gebieden te helpen verbeteren, waaronder een nieuwe liftuitgang van het Spookhuis voor gasten met een handicap.

We kijken ernaar uit om begin volgend jaar meer te vertellen over de definitieve regelingen. Denk nu eens aan deze onthutsende observatie: de voorwerpen die in Leota’s tuin worden gevonden zullen geïnspireerd zijn door haar bezwering!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 05 september 2023 08:39