Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Snow White’s Enchanted Wish komt naar Disneyland Resort (VS)

december 22, 2020 2491
83 jaar na de première van Disney Animation's "Sneeuwwitje en de zeven dwergen" in het Carthay Circle Theatre in Los Angeles - zijn we verheugd te kunnen delen dat de attractie van Disneyland Park (Anaheim) opnieuw is vormgegeven en omgedoopt tot Snow White’s Enchanted Wish!
De attractie Snow White's Scary Adventures in Disneyland Resort bestaat al sinds de opening van het park in 1955 en is gebaseerd op de eerste animatiefilm van Walt Disney, Sneeuwwitje. De attractie noemde in de beginjaren Snow White and Her Adventures en werd al eens omgebouwd in de beginjaren van 1980, toen kreeg de attractie de naam Snow White's Scary Adventures. Gelijkaardige attracties zijn nog te vinden in Disneyland Paris, Tokyo Disneyland en tot eind mei 2012 in Magic Kingdom - Walt Disney World.


De Walt Disney Imagineering hebben gebruik gemaakt van de sluiting van de parken in Californië om de geliefde attractie een grote update te geven. De gasten kunnen de vernieuwde attractie ontdekken als de themaparken terug openen, de verhaaldetails zijn verbeterd en er zijn enkele nieuwe scenes toegevoegd.
Bekijk de sneak peak:

Afbeelding
Imagineers hebben deze klassieke attractie in Fantasyland aangepast met nieuwe magie van binnen en van buiten. Met behulp van de allernieuwste audio- en visuele technologie, waaronder nieuwe muziek, zwarte LED-verlichting, laserprojecties en een nieuw animatiesysteem, brengt de attractie Sneeuwwitjes tot leven "happily ever after."

Je zult genieten van nieuwe optredens van geliefde personages, waaronder Sneeuwwitje die vrolijk danst en ronddraait met de zeven dwergen in hun gezellige huisje. Je merkt misschien zelfs de geur van Docs appeltaart die door de lucht zweeft, voordat je hoort "off to work we go!"

Levendige nieuwe schaduwprojecties brengen de dwergen tot leven terwijl ze vrolijk naar hun werk in de mijn marcheren en 'Heigh-Ho' zingen. De meest oogverblindende scène is de mijn, die schittert met glinsterende lichteffecten en glinsterende juwelen rondom.

Er zijn nog meer verrassingen te ontdekken en we kunnen niet wachten tot je de magie van dit tijdloze sprookje ervaart en de betoverde wens van Sneeuwwitje eindelijk uitkomt!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 28 december 2020 16:50