Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sunnyside Café

maart 23, 2021 1021
Op naar de sterren en daar voorbij! Woody en de rest zijn terug met een heleboel overheerlijke manieren om je honger te stillen. Van dim sum en noedels tot een selectie aan gegrilde gerechten. Maak je keuze en geniet samen van een overheerlijk ontbijt, lunch of diner.

Het Sunnyside Café is gelegen in het Toy Story Hotel. In dit restaurant kun je voor iedere maaltijd terecht, of het nu een heerlijk ontbijt is, een lunch of een goed diner, je vindt hier altijd wel wat naar je smaak. De keuken is gebaseerd op de Aziatische keuken, maar er zijn ook voldoende gerechten te vinden die tot de Westerse keuken behoren.


Voor het ontbijt kun je dagelijks terecht tussen 6.30 uur en 11.00 uur. Het ontbijtbuffet bestaat onder andere uit een assortiment aan brood, croissants en muffins en een selectie van yoghurt en cornflakes. Ook vind je er warme gerechten zoals worstjes, eieren, Amerikaanse pannenkoekjes, dim sum, noedels en rijstepap. Verder zijn er diverse dranken beschikbaar.

Vanaf 11.00 uur tot 17.30 uur is er de lunchkaart. Deze bestaat uit diverse dim sum, noedel-, stoof- of grillgerechten. Het restaurant heeft ook enkele speciale kindergerechten.


Het diner bestaat uit een all-you-can-eat-buffet, wat beschikbaar is tussen 17.30 uur en 20.30 uur. Je kunt kiezen uit koude voorgerechten, soep van de dag, gestoomde gerechten, verschillende gebakken en gegrilde gerechten en desserts. Er kan ook onbeperkt gebruik gemaakt worden van frisdranken, koffie en thee. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om onbeperkt bier te drinken.

Voor wie aan het einde van de dag nog steeds trek heeft kan tussen 20.30 uur en 23.00 uur nog bij Sunnyside Café terecht voor een lichte maaltijd.

Het kan voorkomen dat restaurantformules en openingstijden worden aangepast. De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 13 april 2021 09:16