Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ballet Café

maart 23, 2021 590
Deze locatie geïnspireerd door de Urendans-scène van Fantasia met nijlpaarden in tutu’s en andere pirouette draaiende vrienden is ideaal voor een snelle hap. Je vindt hier diverse quickservice snack opties inclusief voorverpakte Grab & Go producten.

Ontbijt
In het Ballet Café kun je in de ochtend, tussen 7.00 uur en 11.00 uur, terecht voor een ontbijt. Het ontbijt bestaat uit diverse Chinese gerechten, zoals wantan soep, noedels of dim sum, maar er zijn ook gerechten als roerei. Indien je kiest voor een combinatiemenu, dan krijg je een kop koffie, thee of melk erbij.


Dagelijkse traktaties
Wanneer je zin hebt in een lichte maaltijd of een lekkere snack, dan kun je in het Ballet Café terecht tussen 11.00 uur en 23.00 uur. Op het menu is er keuze uit diverse gerechten, waaronder soep, vlees- en visgerechten, pasta en pizza. De vitrine ligt gevuld met diverse, soorten cake, gebak en eclairs, voor wie zin heeft in een kleine traktatie. Er is ook een ruime keuze aan warme en koude dranken, fruitsappen en frisdranken.

De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 13 april 2021 09:12