Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fantasyland Forest Theatre opent op 1 april 2021 met “Mickey’s Magical Music World”

maart 31, 2021 1393

Het Tokyo Disney Resort maakt bekend dat het Fantasyland Forest Theatre, het eerste indoor-theater in het Tokyo Disneyland Park, zal openen op 1 april 2021. In het theater zal Mickey’s Magical Music World te zien zijn.


Het prachtige Fantasyland Forest Theatre ligt verscholen in een sprookjesachtige omgeving in Fantasyland. Dit gebied maakt deel uit van het uitbreidingsplan van Tokyo Disneyland. Zowel de buiten- als binnenkant van het theater is geïnspireerd op het bos, wat terug te zien is in het prachtige houtwerk, de bomen en bosdieren, allemaal verwerkt in het design. In het theater verschijnt een show speciaal gemaakt voor Tokyo Disneyland, getiteld Mickey’s Magical Music World. Tijdens zijn reis komen Mickey Mouse en zijn vrienden muziek tegen van verschillende Disney en Pixar films. Deze adembenemende voorstelling zal je onvergetelijke liedjes brengen in een spectaculaire omgeving.

Sinds de heropening van de parken op 1 juli 2020 heeft het Tokyo Disney Resort diverse maatregelen genomen om te voldoen aan de gestelde richtlijnen, met de focus op de gezondheid en veiligheid van zowel gasten als Cast Members. Om deze reden zal Mickey’s Magical Music World opgevoerd worden met de toepassing van deze richtlijnen. Daarom is het aantal gasten in het theater beperkt. Een reservering voor de show kan gemaakt worden via de officiële Tokyo Disney Resort App.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 31 maart 2021 11:42