Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe naam bekend voor het vijfde Disney Hotel van het Tokyo Disney Resort

april 06, 2021 1286

Vandaag maakte de Oriental Land Co., Ltd. bekend dat de naam voor het nieuwe en vijfde Disney Hotel binnen het Tokyo Disney Resort zal zijn Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel.


De buitenzijde, entree, lobby en andere ruimtes zullen de wereld van het bekende Toy Story-speelgoed tot leven brengen. Het nieuwe hotel zal recht tegenover het Bayside Station van de Disney Resort Line gebouwd worden. Hierdoor hebben gasten eenvoudig toegang tot zowel Tokyo Disneyland als Tokyo DisneySea. Gasten die verblijven in het Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel zullen net als in de parken, ook in het hotel ondergedompeld worden in de echte Disneysfeer.

Het Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel is het eerste Japanse Disney Hotel in de middenklasse, waarmee de gasten een nieuwe optie geboden wordt tussen de reeds bestaande luxeklasse en basisklasse Disney Hotels. Met 595 kamers met eenzelfde ontwerp en dezelfde specificaties, biedt het hotel aan alle gasten gelijke faciliteiten en services, voor een gegarandeerd comfortabel verblijf. Tevens zijn deze verblijven beter bereikbaar voor een grote groep gasten in vergelijking met de duurdere luxe type hotels.

Op dit moment biedt het Tokyo Disney Resort reeds vier Disney Hotels. Het Disney Ambassador Hotel, Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta en het Tokyo Disneyland Hotel behoren tot de luxeklasse. Het Tokyo Disney Celebration Hotel valt in de basisklasse. Naar verwachting zal het Tokyo Disney Resort Toy Story Hotel dit jaar nog haar deuren openen, en hiermee het vijfde Disney Hotel van het resort worden.

Met dit nieuwe Disney Hotel en de opening van een nieuw themagebied in Tokyo DisneySea (verwachte opening 2023), met de naam Fantasy Springs, zorgt het Tokyo Disney Resort dat er in de toekomst nieuwe dingen ontdekt kunnen worden, waardoor de gasten iedere keer opnieuw een verblijf vol nieuwe herinneringen zullen hebben.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 06 april 2021 11:08