Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sherwood Garden Restaurant

april 13, 2021 201

Het Sherwood Garden Restaurant is een gezellig buffetrestaurant met 298 zitplaatsen. Het kijkt uit over de schitterende Sherwood Garden die is aangelegd in Victoriaanse stijl. In dit restaurant van het Tokyo Disneyland Hotel kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner.


Het ontbijtbuffet bestaat uit een ruim assortiment aan ontbijtproducten, waarbij de focus vooral ligt op Westerse gerechten en producten. Het buffet voor lunch en diner wordt regelmatig aangepast aan het seizoen, waardoor het menu iedere keer weer verrassend blijft.


Speciaal voor de jonge gasten is er een verlaagd buffetgedeelte. Hier vind je speciale gerechten die gericht zijn op kinderen. Daarnaast zijn er bijzondere borden in de bekende Mickey Mouse-vorm, waardoor er met veel plezier gegeten zal worden.

Voor wie last heeft van allergieën biedt het Sherwood Garden Restaurant ook de mogelijkheid om een speciaal menu met lage allergenen te bestellen.


Iets te vieren? Dan kun je zeker terecht bij het Sherwood Garden Restaurant, dat een speciaal feestpakket heeft, bestaande uit een taartje, fotolijst met foto en een speciale sleutelhanger. Wil je een speciale gelegenheid vieren tijdens een heerlijke lunch of diner? Maak dan minimaal twee dagen op voorhand een reservering.

De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 09:52