Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oceano

mei 16, 2021 761

In Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta vind je het buffetrestaurant Oceano. Hier kun je genieten van overheerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving.


Of je nu voor ontbijt, lunch of diner gaat eten in Oceano, je zult je direct in onderwatersferen voelen. Het restaurant met zo’n 250 zitplaatsen bestaat uit drie verschillende zalen, ieder met een eigen thema. Zo is het interieur van de verschillende zalen geïnspireerd op schelpen, parels en zeewier. Daarnaast biedt het restaurant ook nog plaats aan maximaal 36 personen in de speciale privéruimte, om extra rustig te genieten van je culinaire ervaring.


Het restaurant Oceano biedt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. In de middag en avond kun je in dit restaurant genieten van een uitgebreid buffet gericht op de mediterrane keuken. Er is een ruime keuze aan visgerechten en zeevruchten. Ieder seizoen wordt het aanbod aangevuld met speciale gerechten. Voor kinderen en mensen met een voedselallergie zijn speciale menu’s beschikbaar.

Valt er iets speciaals te vieren? Dan heeft het Oceano restaurant een speciale aanvulling op je lunch of diner. Wanneer je het verjaardagspakket vooraf reserveert, ontvang je tijdens je lunch of diner een speciale verjaardagstaart, een fotolijst met een mooie foto als herinnering aan dit speciale moment én je ontvangt ook nog een kleine wereldbol als cadeautje.

De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 09:38